Imaju njegovi roditelji dosta novca.JayCatwright je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:30Nisam upućen toliko u slučaj, pa ne znam jel mu po sluzbenoj duznosti dodijeljen advokat, ako jeste, onda jos bolje za advokata, uzet ce tako jos vece pare.coelho41 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:28Rusmir Karkin, ima se para za advokata.JayCatwright je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:25
Da je priznao odgovornost, onda bi se moglo samo oko sankcije pregovarati. Advokat vjerovatno traži neke procesne manjkavosti
Da je fukara samo bi prizno odgovornost i išlo bi se na sankcije. Sad me ovo sve podsjeća na seriju "Znam Te Kako Dišeš"
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yebem li mu majku debelu, da ga hoće guziti u Zenici svaki dan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Pensioner26
- Kontakt:
Je li ko igrao Zynga texas holdema pokera na fbu? Kakva su mišljenja, jel djeluje naštimano
?

Šta je ovo

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zna i on da je kriv, ali advokat vidi sansu da dobije manju kaznu nego da se izjasnio krivim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francuskualemsa je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Jebte ti k'o da si rodjen u Parizurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 08:58Bez suhovine i janjetine mogu vala do kraja zivota, nisam ljubitelj, nikad ne kupujem, sudzuk kupim al ponekad![]()
haj jagnjetina se i moze svariti, ali i suhovina, ides u krajnost
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj bjezi zivis oko mesojeda i to kvalitetnog Bosanskog mesa a tebe interesuju puzevi. Ma furas malorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francuskualemsa je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Jebte ti k'o da si rodjen u Parizurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 08:58Bez suhovine i janjetine mogu vala do kraja zivota, nisam ljubitelj, nikad ne kupujem, sudzuk kupim al ponekad![]()
![]()
![]()

Pensioner26 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:41Je li ko igrao Zynga texas holdema pokera na fbu? Kakva su mišljenja, jel djeluje naštimano?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma treba mu državljanstvo oduzeti.alemsa je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:05Daj bjezi zivis oko mesojeda i to kvalitetnog Bosanskog mesa a tebe interesuju puzevi. Ma furas malorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francusku![]()
![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
Realno, pored teletine i to zapadnjaci ne znaju ni sta je to, a kamoli da spreme (ispod saca i to), on hoce zabu onu kreketusu iz mulja, gdje tu logikascholsey je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:07Ma treba mu državljanstvo oduzeti.alemsa je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:05Daj bjezi zivis oko mesojeda i to kvalitetnog Bosanskog mesa a tebe interesuju puzevi. Ma furas malorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01
Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francusku![]()
![]()
![]()
![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
Ko je ovajStevieG8 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:06Pensioner26 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:41Je li ko igrao Zynga texas holdema pokera na fbu? Kakva su mišljenja, jel djeluje naštimano?

Bolan bolan.. ja evo samo pročitao "sač" i već kontam kako bi to danas mogao uglaviti u raspored.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da si ti vjernik i ne jedes zabranjena jelario_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francuskualemsa je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Jebte ti k'o da si rodjen u Parizurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 08:58Bez suhovine i janjetine mogu vala do kraja zivota, nisam ljubitelj, nikad ne kupujem, sudzuk kupim al ponekad![]()
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bez zeze najjace su Bosnje s mesinom, jedno vrijeme sam se lozio da probam bruku razlicitih specijaliteta iz razlicitih dijelova svijeta, a i radio sam u srednjoj skoli u Francuskom restoranu, ma 0 poena poredeci. Ameri imaju jak steak i brisket ali i to je nista sa teletinom i jagnjetinom, sta ce Talihan zaba i tijestanjina, prvo Bosnjo ne bi ni jeo, drugo je appetizer, kakav pravi obrok, a i tu trpa meso

U Engleskoj cak 15 funti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam da su to zabranjena iskreno, isto da za dagnje kažeš da su zabranjene19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:43Ja sam mislio da si ti vjernik i ne jedes zabranjena jelario_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francusku![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Davidoffgold
- Kontakt:
Au buraz al je ovaj izgorioPensioner26 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:18Ko je ovajStevieG8 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:06Pensioner26 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:41Je li ko igrao Zynga texas holdema pokera na fbu? Kakva su mišljenja, jel djeluje naštimano?
??
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Žabe su sigurno zabranjene, to znam, dok za puževe nisam 100% siguran, ali mislim da su i oni zabranjenirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 15:20Ne znam da su to zabranjena iskreno, isto da za dagnje kažeš da su zabranjene19vendetta87 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:43Ja sam mislio da si ti vjernik i ne jedes zabranjena jelario_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:01
Puževi i žabe na francuski način su mi svakako zanimljiviji od te suhovine, to ću maksuz da probam kad budem išao u Francusku![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
Puž je halal to znam 100%, žabe nisu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim