ne znam kako ovu nisam slušao ranije.

[youtube][/youtube]
Druze i sada je Velez Mostar a Mostar Velez, samo sto su brdzani sa Cula, Listice, Citluka i visokonadmorskih lokacija dosli u grad i poceli gurat svoju politiku.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tad je mostar bio velez , a velez bio mostarKako je fino vidjet BB u crvenom .
otidji kod covjeka na kafu u sarajevo i prenesi mu ovo svoje misljenje,i usput mu se naguzi nek te dobro izj.. tako da se ne kurvas ovdje.MostaracVelezovac je napisao/la:Druze i sada je Velez Mostar a Mostar Velez, samo sto su brdzani sa Cula, Listice, Citluka i visokonadmorskih lokacija dosli u grad i poceli gurat svoju politiku.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tad je mostar bio velez , a velez bio mostarKako je fino vidjet BB u crvenom .
I dan danas su vecina MOSTARSKIH Hrvata mrtvi Rodjeni, samo sto su nazalost debelo nadjacani od strane padobranaca. Da se razumijemo, u Mostaru je prije samo 50tak godina bilo vise Srba nego Hrvata. Svi oni koji su sa strane sljegli su Svinje, a vecina Mostaraca (mada ne svi) su Rodjeni.
A i na lijevoj strani grada, ko pravi probleme Velezu od Bosnjaka - opet padobranci, samo u drugom omotu.
hercegovina je napisao/la:otidji kod covjeka na kafu u sarajevo i prenesi mu ovo svoje misljenje,i usput mu se naguzi nek te dobro izj.. tako da se ne kurvas ovdje.MostaracVelezovac je napisao/la:Druze i sada je Velez Mostar a Mostar Velez, samo sto su brdzani sa Cula, Listice, Citluka i visokonadmorskih lokacija dosli u grad i poceli gurat svoju politiku.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tad je mostar bio velez , a velez bio mostarKako je fino vidjet BB u crvenom .
I dan danas su vecina MOSTARSKIH Hrvata mrtvi Rodjeni, samo sto su nazalost debelo nadjacani od strane padobranaca. Da se razumijemo, u Mostaru je prije samo 50tak godina bilo vise Srba nego Hrvata. Svi oni koji su sa strane sljegli su Svinje, a vecina Mostaraca (mada ne svi) su Rodjeni.
A i na lijevoj strani grada, ko pravi probleme Velezu od Bosnjaka - opet padobranci, samo u drugom omotu.
u zadnjih 15 godina vecina igraca veleza su "padobranci" a u omladinskim katogorijama skoro svi.
i sponzori isto tako,pa bi bilo dobro da svoje misljenje iznosis u intimnijoj atmosferi
Isto... A mogu ti reci brate da mi to uopce ne smeta, posto su ljudi gradjani i navijaju iz sportskih razloga (kakvi god bili) i ne furaju se na politiku i religiju... Uostalom, ovo nigdje ne vodi, uvijek iste price.Mont0 je napisao/la:Eto na prajvet posaljite adrese jedni drugima i kontajte ko je odakle,Licno znam momaka koji su pravi mostarci, navijaju za Zrinjski, a znam i onih koje je nevolja (citaj koji su trbuhom za kruhom) dovela u Mostar. Takvih imas i na drugoj strani, i kraj price. Vazda iste polemike, Boze dragi.
Potpis brate za ovo u vezi akcije !!! Volimo kenj.ati kao foke a kada je akcija onda tanko ... al bit ce sto nas akcijasa ima manje to mi je osjecaj jaci ..Mont0 je napisao/la:Eto na prajvet posaljite adrese jedni drugima i kontajte ko je odakle,Licno znam momaka koji su pravi mostarci, navijaju za Zrinjski, a znam i onih koje je nevolja (citaj koji su trbuhom za kruhom) dovela u Mostar. Takvih imas i na drugoj strani, i kraj price. Vazda iste polemike, Boze dragi.
Smijesno je koliko se "busamo u prsa" da smo Velezovci, da smo mi navijaci bla bla, a izvjestaj za akciju Budi Rodjeni sramotan. Ne, ne mislim ni na koga licno, nego govorim generalno o nasem mentalitetu i nasoj LJUBAVI prema klubu. Mozda bi bolje bilo da sam ljubav stavio pod znake navoda, ali dobro...
Play up Velež!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.