RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 16 mar 2011, 13:40

RA Jablanica?
ne znam kako ovu nisam slušao ranije. :D

[youtube][/youtube]
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 mar 2011, 16:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:Tad je mostar bio velez , a velez bio mostar ;) Kako je fino vidjet BB u crvenom .
Druze i sada je Velez Mostar a Mostar Velez, samo sto su brdzani sa Cula, Listice, Citluka i visokonadmorskih lokacija dosli u grad i poceli gurat svoju politiku.

I dan danas su vecina MOSTARSKIH Hrvata mrtvi Rodjeni, samo sto su nazalost debelo nadjacani od strane padobranaca. Da se razumijemo, u Mostaru je prije samo 50tak godina bilo vise Srba nego Hrvata. Svi oni koji su sa strane sljegli su Svinje, a vecina Mostaraca (mada ne svi) su Rodjeni.

A i na lijevoj strani grada, ko pravi probleme Velezu od Bosnjaka - opet padobranci, samo u drugom omotu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 16 mar 2011, 17:00

e pozzz rodjeni jedno pitanje imam...dali neko od vas zna koliko je povratna karta vozom za mostar iz sarajeva..i dali zna kad ide voz sve kontao na utakmicu u nedjelju vozom da idem s drzstvom,,hvala unaprijed

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 mar 2011, 17:41

Nema nedeljom nikako taj voz. :roll:

Ne budi dijete.
Who dares, wins !

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 16 mar 2011, 18:38

Bola samo vi dođite pa makar i pjeske :D Imat cete mozda i drustvo ;)
Sretno Abidal :´(

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 mar 2011, 19:27

Raja laganini po bodove u Prijedor , ej znali iko dokle su radovi dosli drama je zid iza gola jeje' nepuse vjetar taman fino gori :D ;) Fin posao ' - ajde ako neko zna nek kaze dokle je doslo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 16 mar 2011, 19:45

MostaracVelezovac je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Tad je mostar bio velez , a velez bio mostar ;) Kako je fino vidjet BB u crvenom .
Druze i sada je Velez Mostar a Mostar Velez, samo sto su brdzani sa Cula, Listice, Citluka i visokonadmorskih lokacija dosli u grad i poceli gurat svoju politiku.

I dan danas su vecina MOSTARSKIH Hrvata mrtvi Rodjeni, samo sto su nazalost debelo nadjacani od strane padobranaca. Da se razumijemo, u Mostaru je prije samo 50tak godina bilo vise Srba nego Hrvata. Svi oni koji su sa strane sljegli su Svinje, a vecina Mostaraca (mada ne svi) su Rodjeni.

A i na lijevoj strani grada, ko pravi probleme Velezu od Bosnjaka - opet padobranci, samo u drugom omotu.
otidji kod covjeka na kafu u sarajevo i prenesi mu ovo svoje misljenje,i usput mu se naguzi nek te dobro izj.. tako da se ne kurvas ovdje.
u zadnjih 15 godina vecina igraca veleza su "padobranci" a u omladinskim katogorijama skoro svi.
i sponzori isto tako,pa bi bilo dobro da svoje misljenje iznosis u intimnijoj atmosferi

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 16 mar 2011, 20:37

hercegovina je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:

otidji kod covjeka na kafu u sarajevo i prenesi mu ovo svoje misljenje,i usput mu se naguzi nek te dobro izj.. tako da se ne kurvas ovdje.
u zadnjih 15 godina vecina igraca veleza su "padobranci" a u omladinskim katogorijama skoro svi.
i sponzori isto tako,pa bi bilo dobro da svoje misljenje iznosis u intimnijoj atmosferi

Upravu si a i sam znas zasto - zbog protjerivanja mostaraca iz Mostara pa tako Crvene noci se prave po Americi, Australiji, Skandinaviji itd. Protjerale ih nacionaliste koje velicaju nacionalisticki tim Zrinjski i fasizam ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 mar 2011, 12:48

Eto na prajvet posaljite adrese jedni drugima i kontajte ko je odakle, :P Licno znam momaka koji su pravi mostarci, navijaju za Zrinjski, a znam i onih koje je nevolja (citaj koji su trbuhom za kruhom) dovela u Mostar. Takvih imas i na drugoj strani, i kraj price. Vazda iste polemike, Boze dragi.

Smijesno je koliko se "busamo u prsa" da smo Velezovci, da smo mi navijaci bla bla, a izvjestaj za akciju Budi Rodjeni sramotan. Ne, ne mislim ni na koga licno, nego govorim generalno o nasem mentalitetu i nasoj LJUBAVI prema klubu. Mozda bi bolje bilo da sam ljubav stavio pod znake navoda, ali dobro...

Play up Velež!
Support Velez, It's logical! ★

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 17 mar 2011, 13:32

Ajde, dosta vise toga sta cemo sa rudarom ?
Sretno Abidal :´(

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 mar 2011, 13:43

**** vas Zrinjski , ;) FORZA VELEZ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 mar 2011, 13:45

Mont0 je napisao/la:Eto na prajvet posaljite adrese jedni drugima i kontajte ko je odakle, :P Licno znam momaka koji su pravi mostarci, navijaju za Zrinjski, a znam i onih koje je nevolja (citaj koji su trbuhom za kruhom) dovela u Mostar. Takvih imas i na drugoj strani, i kraj price. Vazda iste polemike, Boze dragi.
Isto... A mogu ti reci brate da mi to uopce ne smeta, posto su ljudi gradjani i navijaju iz sportskih razloga (kakvi god bili) i ne furaju se na politiku i religiju... Uostalom, ovo nigdje ne vodi, uvijek iste price.

Uglavnom. Preeyedoor here we come.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 mar 2011, 13:58

Bilo bi velika steta da ispadnete, i nadam se da ce te se popite gore 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 mar 2011, 14:45

Mont0 je napisao/la:Eto na prajvet posaljite adrese jedni drugima i kontajte ko je odakle, :P Licno znam momaka koji su pravi mostarci, navijaju za Zrinjski, a znam i onih koje je nevolja (citaj koji su trbuhom za kruhom) dovela u Mostar. Takvih imas i na drugoj strani, i kraj price. Vazda iste polemike, Boze dragi.

Smijesno je koliko se "busamo u prsa" da smo Velezovci, da smo mi navijaci bla bla, a izvjestaj za akciju Budi Rodjeni sramotan. Ne, ne mislim ni na koga licno, nego govorim generalno o nasem mentalitetu i nasoj LJUBAVI prema klubu. Mozda bi bolje bilo da sam ljubav stavio pod znake navoda, ali dobro...

Play up Velež!
Potpis brate za ovo u vezi akcije !!! Volimo kenj.ati kao foke a kada je akcija onda tanko ... al bit ce sto nas akcijasa ima manje to mi je osjecaj jaci ..
Ovi sto se javljaju ovdje redovno a ne ucestvuju u akciji neka se dobro pogledaju u ogledalo !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 mar 2011, 15:21

TEMA JE VELEŽ, DRŽI TE SE TOGA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 mar 2011, 15:25

Mosore, Mosore :D Sto vas, navijace Zrinjskog zovu cvijecem? :lol:
Support Velez, It's logical! ★

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 mar 2011, 16:06

Hoćeš li nam to ti sad predavanja držati ? Haj' bolan zivo. :P
Who dares, wins !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 mar 2011, 16:26

Vratite se temi,inace.....
AMAR OSIM!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 17 mar 2011, 21:24

Alo bola jeste spremni za prijedor ? Nadam se da uzimate bod(ove)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 mar 2011, 21:27

slika

E hajmo sad, premijer i ministar kulture i sporta Federacije velezovci, pa da jednom i mi budemo na vlasti :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.