NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: NFL
dallas na dakov pogon sinoc, odbrana nula bodova.
hajde da se srusi i jedna ozbiljnija ekipa, hejtaju kako je dallas imao najlaksi raspored...pobjeda je pobjeda, hebo raspored.
hajde da se srusi i jedna ozbiljnija ekipa, hejtaju kako je dallas imao najlaksi raspored...pobjeda je pobjeda, hebo raspored.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
dobra utakmica i izvrstan kraj. washington je zaslužio playoff .. sve rovovske borbe su ove sezone dobili! nažalost katastrofalan prijenos sportkluba, obojica potpuno preko kur.ca prenosili i ustvari spavali tako da na kraju nisu uopšte skontali clock management, potpuno su se izgubili. ali gledao sam iz kreveta i nije mi se dalo ustajati i tražiti stream. pored toga nepodnošljivo duge pauze za reklame … strašno. pac12 i treba ukinuti!
i naravno sportklub ne prenosi sec finale
ali to je barem u normalno vrijeme, elem naravno us stream!
i naravno sportklub ne prenosi sec finale

alabama is back! izvrsna utakmica, jako slična michigan-ohio state, osim što su sudije bile loše
sad ostaje još da se vidi kako će ih poredati. michigan i washington su sigurni na 1 i 2, ostalo jako interesantno. ne znam je li playoff bez sec uopšte moguć
sad ostaje još da se vidi kako će ih poredati. michigan i washington su sigurni na 1 i 2, ostalo jako interesantno. ne znam je li playoff bez sec uopšte moguć
michigan-alabama
washington-texas
florida state vani. kaznili su ljude jer im se povrijedio QB
washington-texas
florida state vani. kaznili su ljude jer im se povrijedio QB

Konačno došla na naplatu blijeda igra Eaglesa tokom čitave sezone, a mogli bi lako isto proći i u Dalasu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj hurts igrac za fantasyja...napokon puko balon, bili su se napuhali...sf djeluje ozbiljnije i to je i jedini tezi poraz Dallasa ove sezone, arizona je iznenadjenje a fila je ukradeno 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ili treća iznimno teška i iscrpljujuća utakmica u 13 dana dok su se Ninersi pripremali 10 dana za ovu osvetu no neću biti kao njihovi i Dallasovi fanovi i okrivljavati Goodella, suce ili nešto treće već reći da su nas zasluženo natamburali i trenutno su puno bolja i kompletnija ekipa od Eaglesa. Jedino Ravense vidim da ih mogu ugroziti ali i oni imaju svojih crnih rupa gdje se trude protivniku pokloniti pobjedu.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
to je samo jedna utakmica. oba tima su izvrsna, slijedeći puta možda bude obrnuto. realno je za očekivati jedan od ova dva tima u superbowlu, ako ne bude nekih ključnih povreda
Nakon tamburanja Armina 50 razlike prošle hefte, sad smo jestu 60 razlike. Natamburao ga SF Philu.
Znam da će mi se obiti o glavu u playoffu, ali moram navesti da nakon 11 neoborivih pobjeda za redom prošle sezone, ove sam na 8 za redom. Što je još bolje, od ovih 8, zadnjih 7 sam imao preko 110 poena. Mislim da mi je ovo najjača sezona ikad, čak i od one kad osvojio, nisam ovako dobar tim imao.
Pravi sam Peyton regularne sezone, sve rekorde držim, ali je fazon što je Elmo Brady u playoffu
Dobro je da su ova dvojica u dubokoj penziji, a mi ćemo se još ganjati

Znam da će mi se obiti o glavu u playoffu, ali moram navesti da nakon 11 neoborivih pobjeda za redom prošle sezone, ove sam na 8 za redom. Što je još bolje, od ovih 8, zadnjih 7 sam imao preko 110 poena. Mislim da mi je ovo najjača sezona ikad, čak i od one kad osvojio, nisam ovako dobar tim imao.
Pravi sam Peyton regularne sezone, sve rekorde držim, ali je fazon što je Elmo Brady u playoffu

Dobro je da su ova dvojica u dubokoj penziji, a mi ćemo se još ganjati

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Danas par baš interesantnih utakmica.. ima se šta pogledati do večerašnjeg uništavanja Eaglesa. 

The saddest thing in life is wasted talent.
Dak 

- muhamedhulk
- Kontakt:
zaspe sinoc prije 1 a steta. odlicno rasipanje phille.
na ff sam osigurao 1 mjesto i by week. mislim.
na ff sam osigurao 1 mjesto i by week. mislim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
i opet će eaglesi uzeti NFC east
dobitnik dana ravensi, sad svi satima trune o (čistom) ofsajdu onog maloumnika toney-a a niko ne spominje ogroman previd sudija (block in the back) na puntu koji je odlučio utakmicu:

dobitnik dana ravensi, sad svi satima trune o (čistom) ofsajdu onog maloumnika toney-a a niko ne spominje ogroman previd sudija (block in the back) na puntu koji je odlučio utakmicu:

Teško do divizije što kaže @jestamaji. Phila baš lagan raspored, čisto sumnjam da ih neko može iznenaditi. Cowboysi opet sve teža od teže.
Kako god, definitivno nije fluke, Cowboysi ozbiljno dobri u svim dijelovima terena. Bitno da smo pokazali da ove možemo rasuti.. trebali smo dobiti i prvu, al eto. Samo nastaviti, nadam se bez povreda, što manje glupih faula i može se ove godine daleko.

Haj ovi standardni (Dak, CeeDee ili onaj luđak Parsons), ali stvarno me rijetko koji kicker ikad oduševio kao Aubrey. Sad već 30/30 u sezoni, sinoć 4/4 (60, 59, 45, 50). Toliko lagano momak zabija, čini se kao da je iz zajebancije.. šta bi tek Beckham, Juninho ili Pirlo počinili u ovom sportu.

cowboysima uopšte nije toliko loša situacija sa playoffom, vjerovatno će biti 5.seed što kao i prošle godine znači laganu utakmicu za zagrijavanje kod pobjednika NFC southa, ko god to bio. OK, onda idu na eaglese ili ninerse, ali to je odavno bilo jasno. ja ne vjerujem da mogu do SB ali nikad se ne zna
Ne djeluju meni ni Ninersi ni Eaglesi (skroz nevezano za sinoć) kao nešto specijalno. Ovi ostali u NFC-u su realno bezveze.
Generalno mi se u obje konferencije ni jedna ekipa ne čini kao neki zicer za postsezonu. Mislim da će playoff biti baš izjednačen, interesantan i da bi moglo biti puno iznenađenja.
Samo da ne bude povreda, da nam se ne useru u ćejf.. a nek bude šta biti mora.
Generalno mi se u obje konferencije ni jedna ekipa ne čini kao neki zicer za postsezonu. Mislim da će playoff biti baš izjednačen, interesantan i da bi moglo biti puno iznenađenja.
Samo da ne bude povreda, da nam se ne useru u ćejf.. a nek bude šta biti mora.
regularna sezona u fantaziju gotova. @edo dedera vidi sa elmom zašto je tiebreaking ovakav kakav jeste? ove godine to srećom nema nikakve veze ali nekontam po kojoj logici je armin ispred mene, imamo isti skor, ja ga dobio 2 puta i imam 4-2 u diviziji a on 1-5 ???
ako se prvo gleda broj poena onda nema ama baš nikakvog smisla da igramo sa tri divizije, takvo bodovanje ima smisla samo ako se igra bez divizija! srećom ove godine to nema uticaja jer i da je obrnuto ostao bi identičan playoff, ali dedera pogledajte to da dogodine ne bude naopako
ako se prvo gleda broj poena onda nema ama baš nikakvog smisla da igramo sa tri divizije, takvo bodovanje ima smisla samo ako se igra bez divizija! srećom ove godine to nema uticaja jer i da je obrnuto ostao bi identičan playoff, ali dedera pogledajte to da dogodine ne bude naopako
Ma ko bi duro Cowboyse kad bi uzeli, Lakersi NFL-a bukvalno. Imaju jaku ekipu ali to ce u playoffu standard biti neki play tipa Tony Romo, Dez cought it, kojim ce zijanit tekmu 

- muhamedhulk
- Kontakt:
da se i ja pohvalim, prvi sam u drugoj ligi.
sreca imam sad slobodno a nisam nesto sa ekipom, lagano sam mogao ispusiti foru...mada sad je sve kako se potrefi, jedna utakmica, jbg.
aleme dallas napreduje, ocekujem da uzmu bye ako pobijede billse (a mislim da mogu) i onda je sve moguce.

aleme dallas napreduje, ocekujem da uzmu bye ako pobijede billse (a mislim da mogu) i onda je sve moguce.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.