Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma svjestan da ne mozes odigrat dvije ovako lose utakmice...miki 90 je napisao/la:Osim kaze bit cemo bolji na pecari jer nam se vracaju neki igraci , ja se samo nadam da ne vraca lazara![]()
evo i mene ...i slazem se sa "masom "tm-ovac iz mase je napisao/la:Evo me...Nesto bi Lazar bolje odigrao od Spahica ?Amar TM'87 je napisao/la:gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
Gledao sam drugo poluvrijeme i onaj start drugi je bio izvan 16 metara a prekrsaj je postojao ...a i kod prilike Sirokog sviran je ofsajd koji je bio smjesan, covjek izasao sam na Sehica ...avlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Prva šansa za Široki pet metara čovjek u ofsajdu naravno ne svira...Dirk je napisao/la:Gledao sam drugo poluvrijeme i onaj start drugi je bio izvan 16 metara a prekrsaj je postojao ...a i kod prilike Sirokog sviran je ofsajd koji je bio smjesan, covjek izasao sam na Sehica ...avlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Halo dosljo , papak nemoj stavljati sve u jedan kos . Pricas nebuloze , i kod navijaca SARAJEVA i kod navijaca zeljeznicara ima i gradske raje i doslja . Zato bezveze je da tako pricasarapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
Evo još jednom da se citiram,kao što sam rekao ne gubimo sigurno...kakve namještaljke,Široki je dobra ekipa,ovo što sam napisao da su igrači bojkotirali Ištuka je sasvim točno,Široki ima odlične igrače,i sada ulazi u jednu veliku seriju pobjedaDabar je napisao/la:Upamti Široki ostaje neporažen na grbavici,ja ipak mislim da naši igrači i nisu toliko loši,i sve više vjerujem da je istina da su igrači bojkotirali ištuka,te da će sad konačno proigratiirridu je napisao/la:iskreno siroki bi mogo finu katastrofu dozivit na grbavicijedina dvije tacke u sirokom koje cine nesto pozitivno su roskam i onaj vagner ostalo sve ...
ispade sad bolje siroki nego olimpiC
![]()
![]()
naravno da bi ovlio opalit šamarčinu kad nikad 100 maraka nes ni vidjet a kamoli da ti jih ko ponudi , podvij rep i sakrij se u rupu vas smo poštenski poderaliDule 078 je napisao/la:jaooo ljudi,pa vi veze nemate!
ako nam vi uzmete titulu,ubicu se kao siroce![]()
sad sam pogledao snimak,i onom vasem besliji bi vise volio opaliti jednu "konceptualnu" samarcinu vise nego da mi neko dadne 100 maraka!
ps je li ono bilo pushina lopove,yebemo ti ma-ter,ili sudija lopove,yebemo ti ma-ter?
Colorado je napisao/la:Halo dosljo , papak nemoj stavljati sve u jedan kos . Pricas nebuloze , i kod navijaca SARAJEVA i kod navijaca zeljeznicara ima i gradske raje i doslja . Zato bezveze je da tako pricasarapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
al ono fakatnookey je napisao/la:Ja postova
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Cwirek, ELDIABLO20, Levin, Lokomotifa, Orvel, Pact1921 i 93 gosta.