Bio je svakako offside, bezobzira kapa dole za odbranu.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:47Nisam vjerovao da ce preokrenuti ali imaju nejverovatnu mentalnu snagu ljudi to je bolesno, 10x gubili i vracali se ove sezone, ovaj put bas nije mirisalo ali cveni karton pa onda Ali najjaci GK na svijetu, kakav brat sta skinu na kraju.![]()
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lijep pogled sa vrha u decembru 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj salaha s ovim tweetovima i izjavama
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da te nije baitala kakva fejkara, nije ništa objavljivao od Fulhama

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam jel ko Gomeza spomenuo, kakva partija kako je ušao, brutalno 

- Felixians4
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko je od vas Branko s te stranice da cujem 

Gastone javi se

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ocjene momci, ne znam sta vam je zahmet par sekundi. 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko je Harvey dobar kao izmjena kada udje da igra protiv umornih nogu. Da ima barem solidne fizikalije bio bi WC igrac u buducnosti, ovako jako tesko.
Dobar je Harvey ove godine, ova rola mu stima. Da imamo kakvu zvjerku na dmfu onda bi ga vrijedilo gurati u prvih 11 vezano od matchupa.
Gakpo mi je jedan od najgorih ove sezone, tacno nezz gdje treba igrati.
Hajde Ali zavrsi nam Andrea pa da se fajtamo za titulu. Vezni red s njim,alexom i dominikom, 3 v8 motora

Gakpo mi je jedan od najgorih ove sezone, tacno nezz gdje treba igrati.
Hajde Ali zavrsi nam Andrea pa da se fajtamo za titulu. Vezni red s njim,alexom i dominikom, 3 v8 motora

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Valja preživjeti **** AFCON bez Salaha.
Ne znam gdje se igra, ali se nadam nekoj odgodi prvenstva i generalno otkazivanju tog takmičenja zauvijek.
Ne znam gdje se igra, ali se nadam nekoj odgodi prvenstva i generalno otkazivanju tog takmičenja zauvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.