FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
VAŽNO SAOPŠTENJE
Nakon održane Skupštine FK Sloboda, dana 07.12.2023. godine, kao Udruženje Građana osnovano s ciljem da zajedničkim djelovanjem pomognemo klubu, osjećamo potrebu da se obratimo javnosti s utiscima nakon iste.
FK Sloboda jedan je od najvećih i najbitnijih sportskih kolektiva u BiH i uopšteno na ovim prostorima. Kao takav, predstavlja ponos Tuzlacima i svim navijačima širom Tuzlanskog kantona i šire. Neodgovornim i prije svega nestručnim vođenjem FK Sloboda doveden je u situaciju da po drugi put u klupskoj historiji ispadne iz Premijer lige BiH prošle sezone, te se ove sezone takmiči u drugom rangu bh fudbala. Pred početak sezone, FK Sloboda, sa svim finansijskim, igračkim i drugim problemima, prepuštena je novoformiranom UO, te predsjedniku, gospodinu Senadu Mujkanoviću kojem je ovo drugi mandat na toj poziciji. Kao glavni cilj, prema riječima UO, kao i novoformirane Skupštine FK Sloboda, postavljen je povratak u Premijer ligu BiH.
U vrlo nezahvalnom trenutku, sa vrlo malo vremena do početka sezone, preuzeli su ekipu sa svega 4-5 fudbalera pod ugovorom, bez trenera i šefa stručnog štaba. U hodu su dogovarani dolasci igrača, a za šefa stručnog štaba doveden je fenomenalni Zlatan Nalić, koji je ukomponovao ekipu i do početka sezone stvorio timski duh koji je zračio optimizmom i zajedništvom. Sve to je rezultiralo sjajnim igrama, rekordnim brojem vezanih pobjeda u klupskoj historiji, a na kraju polusezone FK Sloboda je prva na tabeli Prve lige Federacije, dok su u kupu izbacili i renomiranog protivnika i višegodišnjeg rivala, Željezničar. Ekipa je upisala 12 ligaških pobjeda, uz tri poraza, što je rezultat koji bi prije početka sezone potpisao svaki navijač Slobode. Uprkos tome, gradom je u posljednje vrijeme kružila priča o nezadovoljstvu dijela Skupštine FK Sloboda, radom UO i predsjednika Mujkanovića, te se uveliko počelo govoriti o njegovoj smjeni. Imajući u vidu da Skupština FK Sloboda ima apsolutno pravo donijeti bilo kakvu odluku, ispravnu i neispravnu, jer zakonski predstavljaju tijelo koje donosi ključne odluke u klubu, poštujemo tu instituciju. Ipak, moramo iskazati zabrinutost nedostatkom informacija o alternativnim rješenjima u slućaju sve izvjesnije smjene gospodina Mujkanovića. Ono što najviše brine, a što je pogodilo svakog člana UG Slobodaši, a vjerujemo i sve simpatizere FK Sloboda, je konstatacija pojedinih članova Skupštine FK Sloboda, koje u ovom saopštenju nećemo imenovati, ali ćemo citirati:" Zašto Sloboda mora sljedeće sezone igrati Premijer ligu".
Poštovani, grad Tuzla, Tuzlanski kanton, građani Tuzle i navijači Slobode širom BiH, zaslužuju jaku Slobodu, koja će i u Premijer ligi igrati značajnu ulogu, te Vas molimo da ako niste sposobni iskoristiti pomoć Gradske uprave, koja je jedna od najvećih u BiH, da nam to i omogućite, da smjesta podnesete ostavke, a Skupštinu prepustite ljudima koji klub mogu vratiti na put stare slave.
Udruženje Građana "Slobodaši" Tuzla.
Nakon održane Skupštine FK Sloboda, dana 07.12.2023. godine, kao Udruženje Građana osnovano s ciljem da zajedničkim djelovanjem pomognemo klubu, osjećamo potrebu da se obratimo javnosti s utiscima nakon iste.
FK Sloboda jedan je od najvećih i najbitnijih sportskih kolektiva u BiH i uopšteno na ovim prostorima. Kao takav, predstavlja ponos Tuzlacima i svim navijačima širom Tuzlanskog kantona i šire. Neodgovornim i prije svega nestručnim vođenjem FK Sloboda doveden je u situaciju da po drugi put u klupskoj historiji ispadne iz Premijer lige BiH prošle sezone, te se ove sezone takmiči u drugom rangu bh fudbala. Pred početak sezone, FK Sloboda, sa svim finansijskim, igračkim i drugim problemima, prepuštena je novoformiranom UO, te predsjedniku, gospodinu Senadu Mujkanoviću kojem je ovo drugi mandat na toj poziciji. Kao glavni cilj, prema riječima UO, kao i novoformirane Skupštine FK Sloboda, postavljen je povratak u Premijer ligu BiH.
U vrlo nezahvalnom trenutku, sa vrlo malo vremena do početka sezone, preuzeli su ekipu sa svega 4-5 fudbalera pod ugovorom, bez trenera i šefa stručnog štaba. U hodu su dogovarani dolasci igrača, a za šefa stručnog štaba doveden je fenomenalni Zlatan Nalić, koji je ukomponovao ekipu i do početka sezone stvorio timski duh koji je zračio optimizmom i zajedništvom. Sve to je rezultiralo sjajnim igrama, rekordnim brojem vezanih pobjeda u klupskoj historiji, a na kraju polusezone FK Sloboda je prva na tabeli Prve lige Federacije, dok su u kupu izbacili i renomiranog protivnika i višegodišnjeg rivala, Željezničar. Ekipa je upisala 12 ligaških pobjeda, uz tri poraza, što je rezultat koji bi prije početka sezone potpisao svaki navijač Slobode. Uprkos tome, gradom je u posljednje vrijeme kružila priča o nezadovoljstvu dijela Skupštine FK Sloboda, radom UO i predsjednika Mujkanovića, te se uveliko počelo govoriti o njegovoj smjeni. Imajući u vidu da Skupština FK Sloboda ima apsolutno pravo donijeti bilo kakvu odluku, ispravnu i neispravnu, jer zakonski predstavljaju tijelo koje donosi ključne odluke u klubu, poštujemo tu instituciju. Ipak, moramo iskazati zabrinutost nedostatkom informacija o alternativnim rješenjima u slućaju sve izvjesnije smjene gospodina Mujkanovića. Ono što najviše brine, a što je pogodilo svakog člana UG Slobodaši, a vjerujemo i sve simpatizere FK Sloboda, je konstatacija pojedinih članova Skupštine FK Sloboda, koje u ovom saopštenju nećemo imenovati, ali ćemo citirati:" Zašto Sloboda mora sljedeće sezone igrati Premijer ligu".
Poštovani, grad Tuzla, Tuzlanski kanton, građani Tuzle i navijači Slobode širom BiH, zaslužuju jaku Slobodu, koja će i u Premijer ligi igrati značajnu ulogu, te Vas molimo da ako niste sposobni iskoristiti pomoć Gradske uprave, koja je jedna od najvećih u BiH, da nam to i omogućite, da smjesta podnesete ostavke, a Skupštinu prepustite ljudima koji klub mogu vratiti na put stare slave.
Udruženje Građana "Slobodaši" Tuzla.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
S obzirom da im se ne svidja rad Upravnog odbora, a Skupština ga i jest hinjski, van pravila iako je bio ''otovreni konkurs'' izabrala prije tek nekoliko mjeseci - da li skupština preuzima odgovornost za ovaj promašaj? Da li će dopustiti nekim drugim da budu na toj poziciji, u nadi da neće griješiti kao oni?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Aco i dijEbetis i još neki momak (po opisu debeli) se okupljali u Porto centru u Zivinicama prošle sedmice i razrađivali planove...Tri različita momka ih vidjela!!!
Vjerojatno su se usaglašavali KO VIŠE VOLI SLOBODU!!!
Vjerojatno su se usaglašavali KO VIŠE VOLI SLOBODU!!!
Pa vi ste (Kemale) i doveli bundu preko noci cisto da bude bilo ko osim Azmira u tom trenutku, znaci odgovornost za stanje u klubu je jedino na tebi i tvojim jaranima koji su svo ovo sranje i zapoceli. Znaci **** od Slobode jer ste nesposbni. Raspustite Skupstinu i dopustite ljudima kojima imaju inteligenciju i moral da upravljaju sa fudbalskim klubom. Onda ce se dovesti i normalan UO, ako vam ovaj ovoliko ne valja.
Jedan grad, jedna ljubav!
Da li ova skupstina ima NO ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ma kakvo gasenje o tome ne smije niko ni pomisliti kamoli izgovoriti tako nesto..
Ako cemo potpuno reorganizaciju, stabilizaciju, idemo ko Celik u kantonalnu pa sve ispocetka, ali iako smo u dugovima, smatram da nismo bi blizu situacije u kakvoj je Celik bio kad se na to odlucio.
Ovaj klub je stariji od svih nas, za 100 godina niko od nas ovdje nece bit ziv a klub ostaje, kako je prezivio 100, prezivit ce jos, kako tako. Treba pokusati pravnim putem boriti se protiv ovih hajvana, necemo mi nista postici nekim bojkotom utakmica , treba nekog advokata naci, platiti i pokrenut sve, nek sve ide na povrsinu, nek odgovara svako ko je kriv . Pravnici mogu sve ispitati kako je sta formirano, kojim putem itd
Definitivno mislim da je pravna borba jedini nacin uz to da se mi kao navijaci, simpatizeri i fukare ujedinimo, a ne kao kad je bilo za Azmira Fukare jedno mi drugo .
Ovo je nas klub i ko ce ga dici ako ne mi,kad svi dignu ruke mi ne smijemo.
Cekat cemo do ponedjeljka da vidimo sta ce biti
Pa ako treba opet protesti ( uz bolji marketing, organizaciju a ne dva dana prije najavit proteste) plus angazovanje advokata,pravnika
Ako cemo potpuno reorganizaciju, stabilizaciju, idemo ko Celik u kantonalnu pa sve ispocetka, ali iako smo u dugovima, smatram da nismo bi blizu situacije u kakvoj je Celik bio kad se na to odlucio.
Ovaj klub je stariji od svih nas, za 100 godina niko od nas ovdje nece bit ziv a klub ostaje, kako je prezivio 100, prezivit ce jos, kako tako. Treba pokusati pravnim putem boriti se protiv ovih hajvana, necemo mi nista postici nekim bojkotom utakmica , treba nekog advokata naci, platiti i pokrenut sve, nek sve ide na povrsinu, nek odgovara svako ko je kriv . Pravnici mogu sve ispitati kako je sta formirano, kojim putem itd
Definitivno mislim da je pravna borba jedini nacin uz to da se mi kao navijaci, simpatizeri i fukare ujedinimo, a ne kao kad je bilo za Azmira Fukare jedno mi drugo .
Ovo je nas klub i ko ce ga dici ako ne mi,kad svi dignu ruke mi ne smijemo.
Cekat cemo do ponedjeljka da vidimo sta ce biti
Pa ako treba opet protesti ( uz bolji marketing, organizaciju a ne dva dana prije najavit proteste) plus angazovanje advokata,pravnika
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gasili su se veći, uspješniji, popularniji, a pogotovo stariji (120+ god.) klubovi od nas koji su igrali LP, finala/polufinala europskih takmičenja i osvajali titule u svojim prvenstima (Waregem, Mattersburg, Dnipro, Steaua, Košice), pa ništa, a kamoli mi.
Ne znam koji bi idući koraci bili ali ovo svakako ne vodi nigdje i ko god ovo podržava je isto smeće kao i oni.
Ne znam koji bi idući koraci bili ali ovo svakako ne vodi nigdje i ko god ovo podržava je isto smeće kao i oni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
- sa onakvom proslogodisnjim budzetom (kao i prethodnih godina) nisu bili sposobni da ostanu u ligi, a kamoli nesto korisnije i produktivnije da urade za klub i jos se zaduzili.
- ispadanjem u nizi rang sebe nagradili popunjavanjem mjesta u Skupstini kao i jarane kako bi imali apsolutnu vecinu u najjacem klupskom tijelu.
- sad poceli pricu o stabilizaciji, a i dalje nabijaju dugove i to sa skoro istom budzetom u jeftinijem takmicenju.
- ishitreno, daleko od ociju javnosti i navijaca, iza zatvorenih vrata sastavise UO/predsjednika samo da ne bi Azmira pustili u klub i nakon par mjeseci im taj isti njihov izbor ne valja.
- nisu prihvatili odgovornost za ispadanje iz PL, jer su momentalno trebali odstupiti sa svih funkcija, a evo ni sad ne prihvataju odgovornost niti ce kome odgovarati za postupke. Dakle, imaju apsolutnu moc vodjenja kluba bez odgovornosti.
- zele formirati neke komisije za nadzor rada UO, a sam kadar Skupstine i UO im je bez ikakvih referenci i odlucuje. Dovedeni bez ikakvog nadzora i preispitivanje strucnosti, ali takvi nestrucni zele drugima suditi.
- za Mehmedovica sam vec pisao kako ga se pustilo na stetu Slobode jer nisu prihvatili prvobitni deal u Slovacku gdje bismo odmah dobili nesto para + bonusi i ostali fazoni, a evo sad i to Kemo obznanjuje. Ni tu nece biti odgovornosti.
- tokom kampanje za pronalazak predsjednika kluba primarno im je bilo, uz pljuvanje Azmira, natkrivanje Zapada kao dogovorena i gotova stvar da bi se isto presutilo prvog dana po njihovom izboru Senada. Dakle, jos jedna od lazi u nizu pojedinih clanova Skupstine i najblizih im jarana.
- pored ovih i jos mnostva drugih lazi i nebuloza clanova Skupstine i UO, ono najzanimljivije nama navijacima jeste "zar se mora odmah igrati PL?".
Pa ne mora, sto se mene tice, ali da ste vi gospodo uhljupi odstupili pa dosli drugi ljudi sa novom idejom i energijom, pa makar nam u startu rekli da idemo godinu-dvije resetovati dugove i kao zdrav kolektiv uci u PL, a da isti rezultati stabilizacije budu vidljivi cim prije. Ali dokazanim lazovima koji i dalje posluju u minusi se nije smjelo, ne moze niti ce vjerovati. Barem sa moje strane.
- ispadanjem u nizi rang sebe nagradili popunjavanjem mjesta u Skupstini kao i jarane kako bi imali apsolutnu vecinu u najjacem klupskom tijelu.
- sad poceli pricu o stabilizaciji, a i dalje nabijaju dugove i to sa skoro istom budzetom u jeftinijem takmicenju.
- ishitreno, daleko od ociju javnosti i navijaca, iza zatvorenih vrata sastavise UO/predsjednika samo da ne bi Azmira pustili u klub i nakon par mjeseci im taj isti njihov izbor ne valja.
- nisu prihvatili odgovornost za ispadanje iz PL, jer su momentalno trebali odstupiti sa svih funkcija, a evo ni sad ne prihvataju odgovornost niti ce kome odgovarati za postupke. Dakle, imaju apsolutnu moc vodjenja kluba bez odgovornosti.
- zele formirati neke komisije za nadzor rada UO, a sam kadar Skupstine i UO im je bez ikakvih referenci i odlucuje. Dovedeni bez ikakvog nadzora i preispitivanje strucnosti, ali takvi nestrucni zele drugima suditi.
- za Mehmedovica sam vec pisao kako ga se pustilo na stetu Slobode jer nisu prihvatili prvobitni deal u Slovacku gdje bismo odmah dobili nesto para + bonusi i ostali fazoni, a evo sad i to Kemo obznanjuje. Ni tu nece biti odgovornosti.
- tokom kampanje za pronalazak predsjednika kluba primarno im je bilo, uz pljuvanje Azmira, natkrivanje Zapada kao dogovorena i gotova stvar da bi se isto presutilo prvog dana po njihovom izboru Senada. Dakle, jos jedna od lazi u nizu pojedinih clanova Skupstine i najblizih im jarana.
- pored ovih i jos mnostva drugih lazi i nebuloza clanova Skupstine i UO, ono najzanimljivije nama navijacima jeste "zar se mora odmah igrati PL?".
Pa ne mora, sto se mene tice, ali da ste vi gospodo uhljupi odstupili pa dosli drugi ljudi sa novom idejom i energijom, pa makar nam u startu rekli da idemo godinu-dvije resetovati dugove i kao zdrav kolektiv uci u PL, a da isti rezultati stabilizacije budu vidljivi cim prije. Ali dokazanim lazovima koji i dalje posluju u minusi se nije smjelo, ne moze niti ce vjerovati. Barem sa moje strane.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je odraz izbora,daj bilo koga samo da nije Azmir (ne volim ga) i promjena pet do 12 sa izborom!!!
-
- Kontakt:
Pricu o stabilizaciji nakon ovoliko ulozenih para, moze samo levat aco vavju propagirati.
I na kraju krajeva, pun mi je **** vise stabilizacija.
Isti ljudi se vrte, godinama pricaju o stabilizaciji, a mi tonemo dublje. Hocu da igramo PL i da smo normalan klub.
Poprilično jednostavno, samo da od*ebu od kluba ljudi koji se godinama vrte oko njega.
Ako mogu Sloga, Posusje i ostali kurcevi bit stabilan premijerligas, mozemo i mi.
Para ima, samo da lopovi ne krcme.
I na kraju krajeva, pun mi je **** vise stabilizacija.
Isti ljudi se vrte, godinama pricaju o stabilizaciji, a mi tonemo dublje. Hocu da igramo PL i da smo normalan klub.
Poprilično jednostavno, samo da od*ebu od kluba ljudi koji se godinama vrte oko njega.
Ako mogu Sloga, Posusje i ostali kurcevi bit stabilan premijerligas, mozemo i mi.
Para ima, samo da lopovi ne krcme.
Volim tebe, više od sebe
Najgore sto oni mijenjaju predsjednika kojeg su oni licno postavili, samo da nije Azmir. A nemaju nikakvih osnova da ga smijene. Popisam ih sve kolektivno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno, imas slucajeve gdje se klub ugasio a navijaci ga pokrenuli ponovo pod skoro identicnim imenom, iz ljubavi prema klubu, fudbalu kako hoces.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 02:34Gasili su se veći, uspješniji, popularniji, a pogotovo stariji (120+ god.) klubovi od nas koji su igrali LP, finala/polufinala europskih takmičenja i osvajali titule u svojim prvenstima (Waregem, Mattersburg, Dnipro, Steaua, Košice), pa ništa, a kamoli mi.
Medjutim oni koji su nagomilali dugove i ugasili klub vecina je po zatvorima i pozvana je na odgovornost pred zakonima. Italija je rigorozna po tom pitanju (kada im odgovara

Kod nas ce ugasiti, i isti ljudi ce uzjahati opet, sa jos vise elana i pohlepnosti. Koja je onda svrha jbt eno ti kosarka primjer. Ugasili jedan od najtrofejnijih, i najvecih klubova balkana i dali nam ONO.
Neka se ljuti ko hoce i shvati kako hoce, ali kako prolaze godine sve sam ubjedjeniji da je Azmir bio najmanje gresan od svih gresnika. Borili smo se sa dugovima, sa svim ali i bili neki faktor u ovoj kvazi zabokrecini.
Nesto smo i dobili,neku nasu satisfakciju rezultatski, valjda zbog toga i navijas i nadas se.
Nije stvar ko je za Azmira, Senada, bilo koga nego realno ko je najvise izdigao klub rezultatski, marketing kluba za Slobodu se opet culo, o nama se pricalo i od Slobode su strahovali u ovoj ligi. Sada nam se smije drzava, opet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ima li ovdje neko ko ce biti prisutan na skupštini u ponedjeljak?
Cisto da trazi od clanova skupštine dokaze o uplati sume novca koju je bilo potrebno uplatiti da bi bio clan skupštine.
Pogotovo od ovih sto bi da se za sve pitaju.
Cisto da trazi od clanova skupštine dokaze o uplati sume novca koju je bilo potrebno uplatiti da bi bio clan skupštine.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 09 dec 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
malo je reći da sam razočaran. Nekako mi djeluje da su nakon izvlačenja parova odlučili igrati na sve ili ništa i pokušati se odvojiti kako bi demoralisali ostale. Stupcanica se uspila oduprijeti i troškovi naravno počinju rapidno da rastu. Ova priča o komisijama mi je skroz bezveze jer para za dovođenje igrača nema a i promašaja je bruka.Naravno ds svi kroz igrace izvlace pare. Ali momci su se zaigrali prije dvije godine neplaćanjem igraca. Cirkus zbog kojeg smo ispali je previše kostao a opet smo ispali. Ko ga bi oni u komisiju i stavili. Ako misle opet na vjece prosit pare bolje im je da uvedu junioe i odigraju dvije sezone u niže rangu. Jer ovakvi kakvi jesu i nisu osim za kantonalne lige.
& $ ?
- Davidoffgold
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ovdje Senad ili sendvicari.
Ovdje se bori protiv onih koji hoce da vedre i oblace u klubu, jer su satro veliki zastitnici kluba, koji smatraju da su jedini oni u pravu i jedino dobro u klubu.
Nema veze sto im 90% njihovih sugradjana **** sve do cetvrtog koljena.
Do kad ce im jos ovo prolazit, pitanje je.
Sto vavju rekao, ko te jednom ****, **** ce te opet.
I on se dostojanstveno drzi tih rijeci.
Toliko su umisljeni i zaludjeni da nisu vise u stanju primjetit da su oni jedini najvece zlo za klub.
Najgadniji TZ.
Volim tebe, više od sebe
Msm da je to suspendovano kad je secer podnio ostavku i vratio upravljacka prava. Jer je tada ona nekakva njihova grupa sto je birala uo promjenila to u statutu i vratila skupstinuo od 31 clana.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:52Ima li ovdje neko ko ce biti prisutan na skupštini u ponedjeljak?
Bolje postaviti pitanje gdje su pare koje su obecali obezbijefiti kad su azmira otkantali, da ce na njegov milion donijeti jos jedan
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Ma bit ce, vidis da su ljudi tek poceli radit.Mortus je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:48Msm da je to suspendovano kad je secer podnio ostavku i vratio upravljacka prava. Jer je tada ona nekakva njihova grupa sto je birala uo promjenila to u statutu i vratila skupstinuo od 31 clana.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:52Ima li ovdje neko ko ce biti prisutan na skupštini u ponedjeljak?
Bolje postaviti pitanje gdje su pare koje su obecali obezbijefiti kad su azmira otkantali, da ce na njegov milion donijeti jos jedan
Tek sad ce da bude med i mlijeko. Kad vavju krene sa sendvicima ima da Sloboda bude kolektiv za primjer.
Kladim u sta hoces, da ih bilo ko od novinara pita sta sad i kako dalje, da ne bi pojma imali.
Bitno je da je njihov ego upotpunjen, a Slobodu ko ****. Zivjet ce Sloboda od vavjuovih dubokoumnih statusa i sendvica.
Obecali su oni 2019. svasta.
10 najboljih, Evropu, trofej...
I evo gdje smo dogurali.
Isti akteri i ponovni fijasko.
Volim tebe, više od sebe
Hoce li ekipa jedinih pravih i istinskih Slobodasa podnijeti ostavke jer su na ljeto doveli UO za kojeg sada smatraju da je promašaj? Ili jašu dalje klub dok se sve ne raspadne?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.