English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ispune mu se sve zelje i opet ne pasu igraci 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa svi su luzeri i pichke, citav tim, nema ovdje igraca koji zalsuzuje kapitensku traku.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:44Bruno namjerno dobio zuti karton zivota mi. Kakva luzercina. Zamisli ovo ti kapiten![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Al’ kakav je ovo tim. Nalože se kao protiv još gore ekipe od nas i onda ti dođe Bornemouth kući i presluša te dok oni hodaju sve vrijeme. Otjerat sve u pi.čku materinu za sva vremena.
- JayCatwright
- Kontakt:
On je posebno. Zna sta ga ceka na Anfieldu, citavu tekmu trazi zuti i sad ga dobi. Na prste jedne ruke mu mozes nabrojati utakmice protiv jacih timova. Dok god je on glavni igrac ekipe United nece biti ekipa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:47Pa svi su luzeri i pichke, citav tim, nema ovdje igraca koji zalsuzuje kapitensku traku.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:44Bruno namjerno dobio zuti karton zivota mi. Kakva luzercina. Zamisli ovo ti kapiten![]()
United je u teškoj situaciji definitivno, nije to ekipa za poželiti u trenerskom poslu, dosta posla a velika očekivanja i pritisak.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:39
Pa taman da nas Pep preuzme ne bi nista mogao sa ovom ekipom, vi bi svakako dobili bez ikakvih problema. Nema tog trenera na svijetu koji ce nesto ozbiljno sa ovim debilima napraviti.
Mislim svakako ce dobiti otkaz prije ili kasnije, al nece nista bolje biti ni poslije njega.
Imate masu igrača koji su plaćeni daleko više nego što vrijede i teško je takvog igrača utopiti negdje, pa jbt Pepe je statistički manji propalitet bio od Martiala, Sanche i sličnih a karakteriše se kao epski promašaj.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uvjerljivo najtezi posao za jednog trenera trenutno u fudbalskom svijetu. Bas bih volio vidjeti koji bi se trener sad uhvatio tog posla uopste, a kamoli nesto da napravi.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:50United je u teškoj situaciji definitivno, nije to ekipa za poželiti u trenerskom poslu, dosta posla a velika očekivanja i pritisak.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:39
Pa taman da nas Pep preuzme ne bi nista mogao sa ovom ekipom, vi bi svakako dobili bez ikakvih problema. Nema tog trenera na svijetu koji ce nesto ozbiljno sa ovim debilima napraviti.
Mislim svakako ce dobiti otkaz prije ili kasnije, al nece nista bolje biti ni poslije njega.
Imate masu igrača koji su plaćeni daleko više nego što vrijede i teško je takvog igrača utopiti negdje, pa jbt Pepe je statistički manji propalitet bio od Martiala, Sanche i sličnih a karakteriše se kao epski promašaj.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boga mi ovo je epska sramota. Za otkaza definitivno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Blamage

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne možeš ba kući gubiti 0:4 od Bmoutha.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije za otkaza. Svaki trener osim Pepa i Kloppa bi danas bio nabušen od Bornemoutha 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema ovdje uopste igraca koji moze biti glavni igrac neke ozbiljne ekipe, kamoli igraca oko kojeg ce se graditi neka takva ekipa.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:49On je posebno. Zna sta ga ceka na Anfieldu, citavu tekmu trazi zuti i sad ga dobi. Na prste jedne ruke mu mozes nabrojati utakmice protiv jacih timova. Dok god je on glavni igrac ekipe United nece biti ekipa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:47Pa svi su luzeri i pichke, citav tim, nema ovdje igraca koji zalsuzuje kapitensku traku.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:44Bruno namjerno dobio zuti karton zivota mi. Kakva luzercina. Zamisli ovo ti kapiten![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tugo moja, na šta su spali.

- JayCatwright
- Kontakt:
Znam samo da mi je zao sto nece biti tog portugalskog placljivka na Anfieldu, igrac manje u svakom derbiju. Ovako bar mozete bunker igrati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest za otkaza, to ne sporim, al isto tako tvrdim da i njih dvojica licno ne bi prosli bolje sa ovom nasom skupinom luzera.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:53Nije za otkaza. Svaki trener osim Pepa i Kloppa bi danas bio nabušen od Bornemoutha![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Imalo bi smisla da nije potrosio koliko jeste i da nije fulio sa svakim pojacanjem sto Klopp i Pep nikada ne bi. Tako da ti poenta ne stoji. ETH je prevara, to je vec sada valjda jasno.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:56Jest za otkaza, to ne sporim, al isto tako tvrdim da i njih dvojica licno ne bi prosli bolje sa ovom nasom skupinom luzera.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:53Nije za otkaza. Svaki trener osim Pepa i Kloppa bi danas bio nabušen od Bornemoutha![]()
-
- Kontakt:
Bayern H
Liverpool A
West Ham A
Aston Villa H
Sljedeće četiri za manchu, ako ćelavac poslije ovoga ne dobije nogu, ne znam kad će.
Liverpool A
West Ham A
Aston Villa H
Sljedeće četiri za manchu, ako ćelavac poslije ovoga ne dobije nogu, ne znam kad će.
Povedi nas Eriče 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije to derbi vec odavno, ne znam sto se uopste naziva tako.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:56Znam samo da mi je zao sto nece biti tog portugalskog placljivka na Anfieldu, igrac manje u svakom derbiju. Ovako bar mozete bunker igrati
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
**** ti zivot svi protiv chelsea se pretvore u prime barcelonu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja kazem sa ovom skupinom debila. Da se rastjera sve, al bukvalno sve i onda njima das da vode uz sportskog direktora po njihovom izboru bi i napravili nesto.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:57Imalo bi smisla da nije potrosio koliko jeste i da nije fulio sa svakim pojacanjem sto Klopp i Pep nikada ne bi. Tako da ti poenta ne stoji. ETH je prevara, to je vec sada valjda jasno.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:56Jest za otkaza, to ne sporim, al isto tako tvrdim da i njih dvojica licno ne bi prosli bolje sa ovom nasom skupinom luzera.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:53Nije za otkaza. Svaki trener osim Pepa i Kloppa bi danas bio nabušen od Bornemoutha![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.