English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sta ja znam, vidis onako 100 situacija i nekad se svira nekad ne, kao evo protiv Sheffielda, Vrigil se nije mogao kretati na kornerima koliko su ga vukli za dres, sve je to faul ali nista se ne svira.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:51Ma faul je bio kontra Fulhama ali nejse, pitao bi te Jel bio da ste vi onakav gol primili. Skok igra, igrač Fulhama prvi na lopti nakon čega ga obara igrač Liverpula, školski primjer faula, pogotovo ako uzmemo u obzir da se to desilo u kaznenom prostoru i da Liverpul iz toga dolazi u gol šansu.nerkolfc je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:43
Ono protiv Fulhama men nije faul, a ovo danas je haos, kao I kad je Jota protiv Totaša dobio nikakav drugi zuti tako I ovo danas.
Ali smo mi izgubili direktno 3 bobe jer nam nisu priznali cist gol kao suzu, sve se to izgleda poravna. Osim Arsenalu, njih samo unistise sudije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Aha, hajmo pričati samo o situacijama koje nam odgovaraju. Bake stil
Pa piši šta želiš, neko ti brani ?JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:57Aha, hajmo pričati samo o situacijama koje nam odgovaraju. Bake stil
RIP Fergie time, there is a new sheriff in town

I found freedom. Losing all hope was freedom.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne sporim ja da će te vi naci situacije za koje smatrate da je Liverpul zakinut i nemam problema s tim.
Sudije su kriminal u ovoj ligi i bacaju sumnju na reguralnost takmičenja, to je činjenica.
-
- Kontakt:
Solanke majstorski. 
Ja nisam ni ledeni ni gorecka ni sarmel kako ste pisali. A tebi su svi nabili ozbiljne komplekse. Nema dana da ih ne spomenes. Poy.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:38Eisig je Goretzka, stari de.bil i klovn foruma.
JayCat je ok momak dok ne počne trollat
Valja sad trpiti kuknjavu fanova Arsenala na suđenje Liverpulovih utakmica, nije nam potrebna borba za titulu sa njima, treba odustati.
- feniksptica
- Kontakt:
A dobro do sad ste vi kukali na sudjenje na vašim utakmicama.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma navikli se borit sa Sitijem za titulu pa nisu navikli da im 20 forumasa gleda utakmicufeniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:17A dobro do sad ste vi kukali na sudjenje na vašim utakmicama.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A ja uvijek Arsenal gledao kakvi god da su, iznenađuju me topnici iz dana u dan.Brokula je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:18Ma navikli se borit sa Sitijem za titulu pa nisu navikli da im 20 forumasa gleda utakmicufeniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:17A dobro do sad ste vi kukali na sudjenje na vašim utakmicama.![]()
Ono što poštujem kod fanova Arsenala je što će kukati i na ostalim utakmicama, ne samo Arsenala. Realno držite ovaj forum da ne propadne.feniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:17A dobro do sad ste vi kukali na sudjenje na vašim utakmicama.
E i to je tačno. Ne pamtim kad se za utakmicu Liverpoola ispisalo par stranica, a da nije neki derbi. Rivalitet sa Arsenalom garantuje veći publicitet.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sto su se upalili. Iznosimo misljenje za koje postoje snimci. Pa kad god je Liv pokraden receno je.
A vala kad daju gol iz sumnjive situacije i kad protivnik dobije prelahko crveni isto se napise.
A vala kad daju gol iz sumnjive situacije i kad protivnik dobije prelahko crveni isto se napise.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma nema, sve je ovdje objektivno. Nema jačeg pdfa po pitanju toga
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma kakvi. Nisam ja opterećen ko ti.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:59Pa piši šta želiš, neko ti brani ?JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:57Aha, hajmo pričati samo o situacijama koje nam odgovaraju. Bake stil
Jel' ovo ETH ima buraza u stručnom štabu?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovako se znači osjećaju navijači Bayerna kad dođe 1/2 finale LP.Brokula je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:18Ma navikli se borit sa Sitijem za titulu pa nisu navikli da im 20 forumasa gleda utakmicufeniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:17A dobro do sad ste vi kukali na sudjenje na vašim utakmicama.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Maguire u ovoj formi vrijedi svakog penija. U prvom poluvremenu sam drži odbranu, da nije njega bilo bi 2-0 sigurno do sad.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 12 gostiju.