Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sporoooo teske noge
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Presporo, previse netacnih pasova i premekahno u duelima, nicije lopte cesce idu njima u noge jbg. Malo srece je pomoglo da ne gube, a ako ovdje prime prvi gol nece biti preokreta sigurno, Palace se brani bukvalno sa svih 10 igraca iza lopte, igrom i kombinatorikom po onom vjetru tesko da ce probiti, ovdje samo moze pasti neka frljoka i odbijanac ili mozda prekid. U drugom dosta jace i brze igrati s loptom u nogama i cekati sansu jbg.
E znaš da smo yebani kad ovaj mijenja na ht

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bod premija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo je jedna od onih utakmica kad ti treba krilo s mudima i brzinom pa da 1v1 odigra nesto protiv djedova poput Clynea i Warda a kod nas Salah i Diaz ne mogu cunj zaobici
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dread it, run from it, mentality giants arrive!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da bi sad kako Trenta imatj desno ogroman prostor ostaje
TAKO JEEEE MALII
Never in doubt 

factos
- JayCatwright
- Kontakt:
Prelijepo je čitati plakanje onih luzera na temi, koji ce se treci put u nizu raspasti na proljeće.
Mnogo smo jaki 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
miriše na qrc, sa ovakvom igrom u gostima možemo sanjati samo, pa valjda mi znamo najbolje kakav moraš biti za titulu.
Mi ovaj meč gubimo bez Alisona na golu.
Rukavice mu se pozlatile.
Rukavice mu se pozlatile.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nisam vjerovao da ce preokrenuti ali imaju nejverovatnu mentalnu snagu ljudi to je bolesno, 10x gubili i vracali se ove sezone, ovaj put bas nije mirisalo ali cveni karton pa onda Ali najjaci GK na svijetu, kakav brat sta skinu na kraju. 

Alisson čini **** čuda, brutalno.
Igra zabrinjava i vrijeme je da počnu igrati jer neće dovijek moći izvlačiti ovakve preokrete.
Igra zabrinjava i vrijeme je da počnu igrati jer neće dovijek moći izvlačiti ovakve preokrete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.