FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Blago nama supljoj prici nikad kraja
Evo ako dopuštaš da se i ja uključim.godrina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:36Jel nam ima nade jos uvijek. Posto vazda najavljujes neke dobre stvari, kakva je sad situacija. Nisam ni sekunde zlonamjeran.
Nek on radi kako treba yebat ih.
Trener je tu 2-3 kola, i baš je "upao", ja dušmanu najvećem ne bi drugi momenat dolaska odabrao. Tako da očekivati bilo šta od njega u ovom momentu je ili totalno neznanje, ili loša namjera. Kroz ova tri kola je "izvrtio" sve amatere u ekipi, cjepaju ih fizikom na treninzima, i vidi se da fali svježine (posebno tuzla sinoć je nešto bolje bilo).
Mislim da je svjestan gdje smo, ali i ko će ostati u ekipi, a ko će ići.
Mi čekamo kraj polusezone, još ta jedna tekma, i onda faktički počinje rad Saudijca i njegove ekipe. Završavanje papira za pomoćnike, popuna ekipe, pripreme. Mi tek u proljetnom dijelu možemo vidjeti gdje smo, šta može ovaj stručni štab i kojim putem idemo.
Mi koji smo na tekmama zbog Želje smo optimistični, i vjerujemo, a oni koji su tu iz nekih drugih motiva, vrijeđaju, pljuju, šire negativu, bez da je stručni štab dobio ikakvu šansu.
Očekujemo burnu pauzu, dosta prometan i kvalitetan prelazni rok, i sponzora.
Zato torpederi pjene, a takozvani Željovci pljuju i crnjače.
Ide reset za 360°, ide mahala iz kluba, ide se naprijed, i zato je panika i ovakvi nezapamćeni medijski napadi na Želju.
Ko to podržava, zapamtite, nije Željovac, nije Manijak. Pa izvolite, nastavite samo.
- dubioza144
- Kontakt:
Sabic, Selimovic, Cocalic 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- akisarajevo92
- Kontakt:
naucite vec jednom da je 360 stepeni puni krug i da to sto pises je povratak na isto
Don't believe the hype.
Ne seri
Ne znam koliko si na forumu,ali znas i sam da se pljuje jer se tjera mahala iz kluba i svi debili,zato je nastao rusvaj na forumu, jer ovdje imas 3 covjeka koji prate Zelju bez interesa. Ne moras se muciti i objasnjavati im.VeteranSA je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:53Evo ako dopuštaš da se i ja uključim.
Trener je tu 2-3 kola, i baš je "upao", ja dušmanu najvećem ne bi drugi momenat dolaska odabrao. Tako da očekivati bilo šta od njega u ovom momentu je ili totalno neznanje, ili loša namjera. Kroz ova tri kola je "izvrtio" sve amatere u ekipi, cjepaju ih fizikom na treninzima, i vidi se da fali svježine (posebno tuzla sinoć je nešto bolje bilo).
Mi čekamo kraj polusezone, još ta jedna tekma, i onda faktički počinje rad Saudijca i njegove ekipe. Završavanje papira za pomoćnike, popuna ekipe, pripreme. Mi tek u proljetnom dijelu možemo vidjeti gdje smo, šta može ovaj stručni štab i kojim putem idemo.
Mi koji smo na tekmama zbog Želje smo optimistični, i vjerujemo, a oni koji su tu iz nekih drugih motiva, vrijeđaju, pljuju, šire negativu, bez da je stručni štab dobio ikakvu šansu.
Ide reset za 360°, ide mahala iz kluba, ide se naprijed, i zato je panika i ovakvi nezapamćeni medijski napadi na Želju.
Ko to podržava, zapamtite, nije Željovac, nije Manijak. Pa izvolite, nastavite samo.
Fk Željezničar.
Sve strance dovesti u klub i sutnuti mahalu iz kluba, **** nas mahalanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Jesmol mi koga kad uzeli sa 2 prilike na utakmici
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Upravo tako. Ali žao mi torpedera, šta će onda kad ne bude naše mahale. Mirvah ih popiškio ne mogu prići, još kad ne mognu nas mahalat, sigurno će zakuhat sa vrapčićanima, nemaju šta drugo. Ionako će im treće mjesto uzeti.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Za nadat se da je Jozak sinoć vidio kakva smo kanta od ekipe i da škripimo na 10 od 11 pozicija.
Isto tako ne bude li promjena u upravi,nadzornom i skupštini, piši propalo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma ja nisam ocekivao sve pobjede saudijca i nije bilo nimalo zle namjere u pitanju. Pitao sam irfu jer je par puta vec najavljivao dobre stvari a ni evo gdje smo pa mozda sad nesto zna.VeteranSA je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:53Evo ako dopuštaš da se i ja uključim.
Mene ne fasciniraju pripreme u Spaniji. Sto se mene tice nek se pripremaju u Bugojnu i na Jahorini al da imamo dobre rezultate.
Mene zanima Zeljo, da ove sezone popravimo igru, osvojimo puno vise bodova, da nekog pobjedimo na strani a prije svega da imamo kvalitetan plan i kolilo točilo sposobne ljude. Na hajr.
Blizu je pa eto vidjet cemo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BiHSportman
- Kontakt:
Upravo to " blizu je vidjećemo" je ključ. Svi očekujemo velike promjene. Po meni poenta je da bi sve isto bilo i da Saudijac nije došao. I ne mislim Druže da ti imaš bilo kakvu zlu namjeru.godrina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 14:17Ma ja nisam ocekivao sve pobjede saudijca i nije bilo nimalo zle namjere u pitanju. Pitao sam irfu jer je par puta vec najavljivao dobre stvari a ni evo gdje smo pa mozda sad nesto zna.VeteranSA je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:53Evo ako dopuštaš da se i ja uključim.
Mene ne fasciniraju pripreme u Spaniji. Sto se mene tice nek se pripremaju u Bugojnu i na Jahorini al da imamo dobre rezultate.
Mene zanima Zeljo, da ove sezone popravimo igru, osvojimo puno vise bodova, da nekog pobjedimo na strani a prije svega da imamo kvalitetan plan i kolilo točilo sposobne ljude. Na hajr.
Blizu je pa eto vidjet cemo
Prošle zime smo imali pripreme u Konjicu, na plastici, pa smo vidjeli kako smo propadali na travi, i nismo imali konkretne pripremne utakmice. Španija je isto kao i Turska, lijepo vrijeme, a imaš i protivnika za utakmice, i po meni nam to treba. Ekipa će se sigurno značajno promjeniti, i nema šanse da može biti gore od ovoga trenutno. Prvenstveno atmosferom i psihom ekipe, ali i kvalitetom. Doći će bolji igrači, jer gore od ovoga teško da može.
Kad trpimo godinama možemo vala i još dva mjeseca, pa cemo vidjeti gdje smo, i ocjeniti Saudijca zna li i može li nas unaprijediti.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najveća sramota se desila sinoć nakon posljednjeg sudijskog žvižduka.
'Igrači' našeg tima su misteriozno u roku 10.sekundi nestali sa terena, i bili već u svlačionici.
Najveći teret sramote ovde stavljam Bekriću, Cocaliću, Štiliću, 'kapitenu' Mekiću jer ko stariji nisu za uši dovukli navijače ispred Juga, makar da im čestitaju rođendan. Taman da im je Jug sve po spisku naredao, oni su morali doći radi poštovanja. To govori koje ljudske amebe, ljudi bez imalo obraza, su članovi našeg kluba. Sve do jednog. Da grupi koja nosi ovaj klub godinama, ne možeš odati ni zrno poštovanja.
Ne poštuju oni nikoga, ni sebe, ni klub, ni navijače. Na terenu izgledaju tako da više od nas oni čekaju pauzu,, da se pokupe što prije. Takav dojam ostavljaju
Što se mene tiče, nakon sinoćnje utakmice i poteza nakon utakmice, odmah ih pošaljite na odmor, a u Gabelu poslati komplet juniorski tim. Isto nam se piše, ko god igrao.
Olakšat ćete i nama, i fudbalskim gnjidama.
'Igrači' našeg tima su misteriozno u roku 10.sekundi nestali sa terena, i bili već u svlačionici.
Najveći teret sramote ovde stavljam Bekriću, Cocaliću, Štiliću, 'kapitenu' Mekiću jer ko stariji nisu za uši dovukli navijače ispred Juga, makar da im čestitaju rođendan. Taman da im je Jug sve po spisku naredao, oni su morali doći radi poštovanja. To govori koje ljudske amebe, ljudi bez imalo obraza, su članovi našeg kluba. Sve do jednog. Da grupi koja nosi ovaj klub godinama, ne možeš odati ni zrno poštovanja.
Ne poštuju oni nikoga, ni sebe, ni klub, ni navijače. Na terenu izgledaju tako da više od nas oni čekaju pauzu,, da se pokupe što prije. Takav dojam ostavljaju
Što se mene tiče, nakon sinoćnje utakmice i poteza nakon utakmice, odmah ih pošaljite na odmor, a u Gabelu poslati komplet juniorski tim. Isto nam se piše, ko god igrao.
Olakšat ćete i nama, i fudbalskim gnjidama.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Vidiš iz idućeg posta kojeg ti je poslao kolika je intelektualna gromada.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 12:02naucite vec jednom da je 360 stepeni puni krug i da to sto pises je povratak na isto
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Sto se tice tekme, ****, prvo poluvrijeme smo odigrali vise nego korektno, Velez se nije sastavio sa loptom kako treba i to je bilo to, jer nemamo kondicije za nesto vise. Velez je vidno spremnija ekipa od ovih nasih pickica. Jos jedna tekma koju gubimo jer smo fizicki nespremni ( hvala Hidicu i Basicu ). Bogme su i karakterni, mentalno stabilni ( hvala Basicu, Bekricu i Upravi na tome ).
Muftic ako hoce sa se bori za mjesto prvog golmana, Selimovic, Coca ako mu se uopste igra, Jaber, Stila zadnjih pola sata, Boljevic, Amoah ako ne misli da je igracina i Sabic. Mozda Krpic. Mozda Ovcina zbog cestih povreda. Staklen je dramaticno.
Mulalic, Drina, Aco ( penzija ), Sehic, Jasarevic, Cosic, Galic ( covjek ima jednu asistenciju na 60+ odigranih tekmi ), Biber, Rustemovic debilcina pitarska, Turanjanin, Mekic, Drljo, Gasal, Alison, Haracic.
Dubackic ne igra, mozda kao cetvrti stoper da ostane
Sve cemo vidjeti preko zimske pauze.
Muftic ako hoce sa se bori za mjesto prvog golmana, Selimovic, Coca ako mu se uopste igra, Jaber, Stila zadnjih pola sata, Boljevic, Amoah ako ne misli da je igracina i Sabic. Mozda Krpic. Mozda Ovcina zbog cestih povreda. Staklen je dramaticno.
Mulalic, Drina, Aco ( penzija ), Sehic, Jasarevic, Cosic, Galic ( covjek ima jednu asistenciju na 60+ odigranih tekmi ), Biber, Rustemovic debilcina pitarska, Turanjanin, Mekic, Drljo, Gasal, Alison, Haracic.
Dubackic ne igra, mozda kao cetvrti stoper da ostane
Sve cemo vidjeti preko zimske pauze.
Ma necemo mi osvajat bodove jer eto imali smo pobogu pripreme u spaniji. I, tesko nama ako se u klubu vode gore od ovog ne moze.
Realno u kanalu smo teskom. Moze i mora bolje.
Daj Boze da taj sto bude dovodio igrace, od nekih para Bog zna da li ce ih bit, zna svoj posao pa uz novu energiju da skroz promjenimo situaciju.
Realno u kanalu smo teskom. Moze i mora bolje.
Daj Boze da taj sto bude dovodio igrace, od nekih para Bog zna da li ce ih bit, zna svoj posao pa uz novu energiju da skroz promjenimo situaciju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Sreca uzese podstanari gosk.ce nam bjezat samo bod na pauzi.
Odsad nista ne komentarisem.Do daljnjeg TIŠINA.
Tisina muk i mir.
Tisina muk i mir.
- MocMahale444
To je jos jedino ostalo. Ovako cemo svi oboliti.
Podrska Hakiji

Bekrija oko sokolovo zar si jos tu frizurko naš ljepuškasti, okice naše bistre.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Kajkutenjoyer, kontra, mavi i 34 gosta.