Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2011, 15:01

warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete :D
Baš me zanima ko je spominj'o odlazak Hernandeza iz Manchestera?! :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 mar 2011, 15:02

Monolog je napisao/la:
warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete :D
Murinho :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 16 mar 2011, 15:16

Slazem se sa Cartmanom,ni ja ne bi volio Barcu takodje mislim da je jedino Chelsea moze proc,nekako uvjek su znali protiv Barce i nemaju komplex npr kao Arsenal.Dajte nam Shalke :D

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 16 mar 2011, 15:31

Mozel mi samo neko rec za koliko je tacno para doveden Chicharito?

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 16 mar 2011, 15:33

amar_giggs je napisao/la:Mozel mi samo neko rec za koliko je tacno para doveden Chicharito?
6 miliona funti!

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 16 mar 2011, 15:42

Sad kada se je sve ohladilo nakon tekme, mogu reci samo CESTITAM momci na hrabroj igri i zasluzenom prolazu. Sto se tice koga cemo dobiti misli da se United ne boji i ne treba da se boji nijednog tima u dvije utakmice. Kad se uzme u obzir da ce vecina igraca se vratiti do tih utakmica ne treba se bojati nikoga. Ono sto moze biti problem je utakmica s Boltonom za vikend, previse je povrijedjenih igraca. Nadam se da ce Vidic i Evans biti spremni za vikend. I da molim Vas bez pljuvanja na ovog ili onog igraca svi su dali max doprinos sinoc ukljucujuci i Browna. Pa on i Smoling su tek dva puta igrali zajedno.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 mar 2011, 16:28

Ashley Young 'to join Manchester United after snubbing Aston Villa deal'

Ashley Young has moved a step closer to his dream move to Manchester United after indicating he will reject any new contract offered by Aston Villa to pave the way for a summer move.

Young has been continually linked with United and the speculation this week that winger Nani is considering quitting Old Trafford at the end of the season and moving to Italy is said to have accelerated manager Sir Alex Ferguson’s efforts to sign the 25-year-old.
The winger is said to have set his eyes on a summer move to Manchester and **** at Villa claim the prospect of Champions League football is proving too big a draw to keep his at Villa Park.
With Villa currently 13th in the Premier League and looking unable to break into the top four, Young is believed to have set his heart on a move to Old Trafford at the end of the season.
Negotiations between Young’s representatives and Villa over a potential new contract broke down before Christmas and United now look set to offer around £12million for the talented midfielder in the summer.
Ferguson is expected to make a number of big-money signings in the transfer window, with Everton’s Jack Rodwell also one of United’s main targets.

Earlier this week, Toffees manager David Moyes conceded he may have to let the 20-year-old leave if the right money is offered.
‘I am reluctant to sell my best players,’ Moyes said.
‘I don’t see that as being good for any manager, but I also understand that there may be financial situations which might mean that has to be the case.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 mar 2011, 16:33

[youtube][/youtube]

Sta li komentarise!? :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2011, 17:06

Martex je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle

Nadam se da ce sve bit ok sa bivsim kapitenom. Sve najbolje.
Jel Bryan Robson vodi kakvu reprezentaciju? Mislim da sam negdje cuo to :|
Vodi Tajland.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 mar 2011, 17:42

slika

Ovaj kum izgleda da je dobio 5 utakmica zabrane da vodi ekipu u EPL.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 mar 2011, 17:45

Cartman je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle

Nadam se da ce sve bit ok sa bivsim kapitenom. Sve najbolje.
Jel Bryan Robson vodi kakvu reprezentaciju? Mislim da sam negdje cuo to :|
Vodi Tajland.
Sa dosta uspjeha :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 mar 2011, 17:50

Sir Alex handed five-game ban

The Football Association today announced that Sir Alex Ferguson has been handed a five-match touchline ban and £30,000 fine after being found guilty of an improper conduct charge.

A statement on the FA’s website this afternoon reads: “At an Independent Regulatory Commission today (Wednesday), Sir Alex Ferguson was handed a touchline suspension for three matches and fined a total of £30,000.

The Commission found the charge of Improper Conduct relating to media comments proven, following remarks made in relation to match official Martin Atkinson in post-match interviews following Manchester United’s fixture with Chelsea at Stamford Bridge on Tuesday 1 March 2011.

Furthermore the Commission invoked a two match suspended touchline ban, relating to a previous charge of Improper Conduct in relation to media comments made in October 2009.

Therefore Sir Alex Ferguson was ordered to a serve a five match touchline ban commencing on Tuesday 22 March 2011.”
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 18:00

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Murinho :lol:
ma neki forumasi :) ,al kad ih nadem javit cu ti da ih banujes :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2011, 18:27

Znaci u subotu igramo sa Boltonom..Sreca pa igramo kuci,jer su,bez obzira na nasu slabu formu u gostima,jaki kuci,....Imaju par dobrih igraca,Duff,Dembelea,Salcida,al mislim da bi se Mancho trebao prosetati Old Trafordom...Vida bi trebao igrati,sa Smallingom...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 mar 2011, 18:29

trxel je napisao/la:Znaci u subotu igramo sa Boltonom..Sreca pa igramo kuci,jer su,bez obzira na nasu slabu formu u gostima,jaki kuci,....Imaju par dobrih igraca,Duff,Dembelea,Salcida,al mislim da bi se Mancho trebao prosetati Old Trafordom...Vida bi trebao igrati,sa Smallingom...
:shock:

Prosetati ce bez Fergusona ;)

Tuzla - Grad koji volim!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2011, 18:32

Ne znam za taj dio sa setanjem, nije ni Bolton ekipa za potcijeniti, kao ni jedna u engleskoj, ali ova ce ekipa igrati, a to moze biti mac sa dvije ostrice, voli Owen da se igra fudbal, a to moze biti dobro, ali u istom trenutku lose, kao sto Arsenal svake godine zasere na isti fazon :lol: :lol: :lol: Nadam se dvici :D ali mislim da ce biti kec, ili mozda uz neku srecu x..
Celik!3,2,2.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 mar 2011, 18:39

trxel je napisao/la:Znaci u subotu igramo sa Boltonom..Sreca pa igramo kuci,jer su,bez obzira na nasu slabu formu u gostima,jaki kuci,....Imaju par dobrih igraca,Duff,Dembelea,Salcida,al mislim da bi se Mancho trebao prosetati Old Trafordom...Vida bi trebao igrati,sa Smallingom...
Pomiješao si Fulham i Bolton. :roll: :oops:
...što je više lome to je volim jače...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2011, 18:45

:lol: :lol: :lol: pa vidi jesam.Ebes ih,isti k***c.Nema veze ima Klasnic,Elmander,......Bitno je,da ce Mancho dobiti,sam me brine,desni bek......Brown :lol: :lol: :lol:

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 mar 2011, 18:47

Zapitajte se kako ce tesko biti pobijediti ovu utakmicu sa Mike Phelanom na klupi? :evil:

Tuzla - Grad koji volim!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2011, 18:54

http://www.themondaysupplement.co.uk/wp ... -tache.jpg
Ovako nekako ce Phelan izgledati ;)Sam sto ce SAF zvati svake minute....

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 10 gostiju.