Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Everybody knows that in the next round one team will play and another will watch on TV".

"Everybody knows that in the next round one team will play and another will watch on TV".

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Puno puno srece ,trebat ce vam 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Doslo doba da se cetvrtfinale proba.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- The Punisher92
- Kontakt:
Bit cu iskren i reci da veceras navijam za Lion,ipak to je jace od mene,ali realno ste dosta jaci od Liona i po meni 70% da prolazite veceras(100% da ispadate
).

Eric Abidal!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nista nemam protiv da i veceras bude ovako.
Nista nemam protiv da i veceras bude ovako.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Definitivno.Večeras ako ne prođete,neko je vas je prokleo.Raul_64 je napisao/la:Doslo doba da se cetvrtfinale proba.

You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
Smješno,uistinu sam se nasmijao na ovo. Nevjerovatno gdje ide čovjekova glupost pomješana sa bahatošću i nezrelošću. Ne znam što bi uopće trebao odgovorit na ovo ili trebam li šta napisat.Nail for Real je napisao/la:@siempreblancos, pa vrati se na taj forum.
Aj ajd' ,ako misliš da će me ovo motivirat da to učinim gadno se varaš. Jer sugestija čovjeka tvog kalibra je duboko ispod mojih principa da bi mogla djelovat na njih,a kamoli ih promjenit.
Nećemo sve ovo prenijeti i na ovaj forum,al bar bi vi,"gospodine",trebali znati što to znači spam i ne raditi ga i na ovom forumu. Apsurd,jedan veliki apsurd.
Moj uvjet se zna,iznesen je već u dotičnoj temi na drugom forumu i ukoliko se on zadovolji ja mijenjam stav. Da ti iskreno kažem da me i nije briga hoće li se nešto desit ili neće,jer sam se odricao i većih stvari u životu,pa sam živ i zdrav.
Evo,i da nisam skroz offtopic,al nadam se da ću naići na razumijevanje zbog ovog posta.
Nadam se u večerašnju pobjedu. Cijeli dan sam nervozan,lagano preznojavanje,čudan osjećaj u trbuhu i tako dalje.
Kladionice sam se ostavio,ali bi se dao u život kladiti da večeras prolazimo i da se razvija to,tobože,prokletstvo.
Ajde Reale moj,trgni se i vrati se tamo gdje ti je i mjesto!
Hala Madrid!
Mislim da je došlo vrijeme da se prekine tradicija izpadanja u 1/8 finala CL. Real je puno bolja ekipa i ovo večeras jednostavno morate dobiti. Sretno!
YNWA!
- Nail for Real
- Kontakt:
@siempreblancos, kako hoces, tvoja stvar.
@HOPLIT, svi se nadamo tome
.
@HOPLIT, svi se nadamo tome

Naile nemas mira gdje god okrenes
Jos uvijek nema sluzbene potvrde sastava, trebala bi stici do 20:00

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma uhode me, nema drugeBrnjoo je napisao/la:Naile nemas mira gdje god okrenes![]()

El once del Madrid será el adelantado hoy por MARCA: Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Ozil; Cristiano Ronaldo y Benzema.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Evo sluzbene potvrde za OBA sastava:
Alineaciones confirmadas: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano y Benzema. El Olympique de Lyon juega con Lloris; Reveillere, Cris, Lovren, Cissokho; Källstrom, Toulalam; Briand, Gourcuff, Delgado y Lisandro.
Alineaciones confirmadas: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano y Benzema. El Olympique de Lyon juega con Lloris; Reveillere, Cris, Lovren, Cissokho; Källstrom, Toulalam; Briand, Gourcuff, Delgado y Lisandro.
Euzubilahimine sejtan-niradjim Bismillah-ir-ahman ni-rahim....
Odo gledat tekmu..
Odo gledat tekmu..
A uf napetosti ove, nije bilo ovako jučer 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemoj ti ka' onaj Bayernovac pa popusise poslijeL_blancos je napisao/la:Euzubilahimine sejtan-niradjim Bismillah-ir-ahman ni-rahim....
Odo gledat tekmu..

Pfff, nema Miralema, čestitke na prolazu dalje

Zae'bancija, sretno večeras
Očekujem 2:1 za Real, Benzema 2x i Miralem 1x (tamo negdje u 80 i nekoj) 

Zae'bancija, sretno večeras

Realovci,zelim vam srecu da prodjete vec jednom u cetvrtfinale.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hebo ja sve svoje ako veceras ne navijam za Real nakon pitaj boga koliko vremena
Sretno i vidimo se u 1/4 finalu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.