Klopp:
We have Virg Joe Ibou and Jarrell what else do you want tell me how many centrebacks do we need? Endo can play there we can try with Dom and Cody as well so it's not the best situation but it's all cool.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Klopp:
Ne zaboravljam da je 3 najplaćeniji igrač poslije Salaha i Dijka
HumorKlopp on a Joel Matip contract renewal:
"I am pretty sure the club will show their class."
Klopp when asked about Liverpool signing a new centre back in January: “I don’t think so”.
“It all costs money, it must be the right player. Tell me a club that wants to sell a top, top, top centre-half…”.
Andre i ona ojebina od stopera iz Wolfsburga bi izasli jedno 50 mil. Prodas Nata za 5 i eto. FSG ne moze priustit 45 mil.JayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2023, 13:05Ovo će podsjećati na onu sezonu kad tvrdoglavi Wenger nije htio dovesti pojačanje u januaru (napadača) i kad mu je Lester uzeo titulu, tako će i nama Arsenal. Bukvalno 2 igrača u januaru i prvi favorit si za titulu.
Taj bi čovjek imao efekat na ovu ekipu ko van Persie na United onu sezonuJayCatwright je napisao/la: ↑08 dec 2023, 13:12Ja bih išao all in na Palhinhu prije svega. Jes da ima 28 godina i da bi koštao, ali 28 godina nije isto sad i prije 5 sezona, pogotovo sto ovaj nema toliko minuta u nogama kroz citavu karijeru.