Forza Velez !
Kao neko ko je radio u industriji klađenja, kvote nisu samo omjer snaga na terenu, kvote se mijenjaju i da se izbalansiraju i uplate na oba time, da ne budu prevelike razlike, tako da kuća uvijek dobija.
Koliko znam, on ide u Srbiju, osim ako se nesto nije promijenilo.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:34Hajmo po Zeljkovica na zimu na zadnjeg veznog dovesti. Mislim da je jedini provjeren trenutno u nasoj ligi, a "slobodan", Ili da Klafuric izvede neko cudo sa nekim Hrvatom iz Kustošije.
Meni je interesantan i Balta. Vodi se da je u Sarajevu, ne znam koji mu je status. Gledao sam ga prošle sezone, baš dobar zadnji vezni. Doveden je kod njih na mala vrata, a bio im je sigurno ponajbolji igrač. U zdravoj sredini kao što je naša, vjerujem da bi eksplodirao. Nije neki tehničar, ali sve radi dobro. Izuzetno je srčan i na neki način nosi tim. 31 mu je godina i ima iskustvo koje je potrebno našem veznom redu...MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:34Hajmo po Zeljkovica na zimu na zadnjeg veznog dovesti. Mislim da je jedini provjeren trenutno u nasoj ligi, a "slobodan", Ili da Klafuric izvede neko cudo sa nekim Hrvatom iz Kustošije.
aimar21 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:49Meni je interesantan i Balta. Vodi se da je u Sarajevu, ne znam koji mu je status. Gledao sam ga prošle sezone, baš dobar zadnji vezni. Doveden je kod njih na mala vrata, a bio im je sigurno ponajbolji igrač. U zdravoj sredini kao što je naša, vjerujem da bi eksplodirao. Nije neki tehničar, ali sve radi dobro. Izuzetno je srčan i na neki način nosi tim. 31 mu je godina i ima iskustvo koje je potrebno našem veznom redu...MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 09:34Hajmo po Zeljkovica na zimu na zadnjeg veznog dovesti. Mislim da je jedini provjeren trenutno u nasoj ligi, a "slobodan", Ili da Klafuric izvede neko cudo sa nekim Hrvatom iz Kustošije.
Samir je jos relativno mlad igrac i vise ima smisla da ode u Kragujevac gdje je na radaru Partizanu, TSC ili Cukarickom i onda potencijalne utakmice sa Fiorentinom, West Hamom i slicno.Ybg realnost. Vjerovatno bi i prosle godine otisao vani da mu Sarajevo nije brutalnu platu dalo.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 10:02Pa Zeljkovic je odlican bio na zadnjem sto nam i treba. Zeljkovic je otpisan samo zbog toga sto je dosao novi trener i otpisao ga jer je doveo svoje igrace. Samir nije odigrao nista otkako je ovaj trener dosao. Samo kup ja mislim. Nama bi sigurno legao vrhunski, a mislim da bi prije dosao u Mostar nego u Kragujevac.
Balta imao problem sa disciplinom i to je to, pisali su ovdje za njega. Nisam ga nikada gledao. Moguce da je i bolji.
Nažalost, to je istina. Sa 26 godina, on je nas prerastao i na neki način se zasitio. Tako da ako želi bilo kakav iskorak napraviti vani, mora ići iz naše lige. Pošto je i on toga svjestan, vjerujem da nema ništa od njega u Veležu...Cernica22 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 10:07Samir je jos relativno mlad igrac i vise ima smisla da ode u Kragujevac gdje je na radaru Partizanu, TSC ili Cukarickom i onda potencijalne utakmice sa Fiorentinom, West Hamom i slicno.Ybg realnost. Vjerovatno bi i prosle godine otisao vani da mu Sarajevo nije brutalnu platu dalo.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 10:02Pa Zeljkovic je odlican bio na zadnjem sto nam i treba. Zeljkovic je otpisan samo zbog toga sto je dosao novi trener i otpisao ga jer je doveo svoje igrace. Samir nije odigrao nista otkako je ovaj trener dosao. Samo kup ja mislim. Nama bi sigurno legao vrhunski, a mislim da bi prije dosao u Mostar nego u Kragujevac.
Balta imao problem sa disciplinom i to je to, pisali su ovdje za njega. Nisam ga nikada gledao. Moguce da je i bolji.
Zeljkovic nije otpisan jer je dosao novi trener nego je jednostavno bio fer i korektan i obavijestio klub na vrijeme da ce ici na kraju sezone koliku god platu da mu pomudimo jer je doslo do zasicenja u Mostaru. Nema potrebe da izvrcemo istinu, htio je da se proba negdje drugo i to je to. On bi uskoro trebao kod Fedje u Radnicki. Treba rijesiti prvo stvari sa Sarajevom pa ako bude sve kako je planirano ici ce u Srbiju.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑08 dec 2023, 10:02Pa Zeljkovic je odlican bio na zadnjem sto nam i treba. Zeljkovic je otpisan samo zbog toga sto je dosao novi trener i otpisao ga jer je doveo svoje igrace. Samir nije odigrao nista otkako je ovaj trener dosao. Samo kup ja mislim. Nama bi sigurno legao vrhunski, a mislim da bi prije dosao u Mostar nego u Kragujevac.
haha... svidja mi se novi glagol... klafnuti ih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.