Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- katalinski
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
kad se prisjetim onih utakmica sa Danskom, Norveskom, Češkom, Ukrajinom - odlicne generacije bez nastupa na SP i EP.
Sad ovako tanka ekipa...
Sad ovako tanka ekipa...
Ajvatar
Ma ganjati prvu pobjedu protiv Gruzije. Ako sta iskoci mimo toga, super za nas. Realno, tim za 3 mjesto u grupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Solidan spisak, nije da može bolje. Bitno da se ima šta, ono pravo, pratiti na prvenstvu.
Gruziju bi trebali dobiti, druge dvije repke su svijet za sebe. Mada se potajno nadam da će stati recimo Smitsa i Steinsa pa da nekako dobijemo Holandiju..

Gruziju bi trebali dobiti, druge dvije repke su svijet za sebe. Mada se potajno nadam da će stati recimo Smitsa i Steinsa pa da nekako dobijemo Holandiju..

The saddest thing in life is wasted talent.
Savez-stručni štab i ne pokušavaju da prošire roster igračima iz inostransrtva, oni su se bazirali na standardni roster plus momci iz domaće lige.Za ove koje Edinjo spominje mislim da nisu ni čuli, na stranu što ti momci vjerovatno i ne žele igrati za BiH, al nekad treba pokušati.Plasman na EP i mogućnost da se igra na istom, trebao je biti mamac da se roster proširi kvalitetnijim igračima, jer je to najbolji izlog za prodaju svakog igrača. Spisak od 35 igrača koji je objavljen je tanak i vodi samo blamiranju u januaru, al eto nek smo na prvenstvu i nek imamo razlog za nerviranje bar 3 utakmice.
na ovom sirem spisku su mozda 12-13 igraca koji tu i trebaju da budu, ostatak je preslab.ovisnik je napisao/la: ↑30 nov 2023, 16:40Savez-stručni štab i ne pokušavaju da prošire roster igračima iz inostransrtva, oni su se bazirali na standardni roster plus momci iz domaće lige.Za ove koje Edinjo spominje mislim da nisu ni čuli, na stranu što ti momci vjerovatno i ne žele igrati za BiH, al nekad treba pokušati.Plasman na EP i mogućnost da se igra na istom, trebao je biti mamac da se roster proširi kvalitetnijim igračima, jer je to najbolji izlog za prodaju svakog igrača. Spisak od 35 igrača koji je objavljen je tanak i vodi samo blamiranju u januaru, al eto nek smo na prvenstvu i nek imamo razlog za nerviranje bar 3 utakmice.
moralo je to bolje ispasti, doduse u rukometu smo vise talenta u zadnjih 3-4 godina izgubili, nego u fudbalu i kosarci zajedno! i opet su se mogli dovesti najmanje 5-6 igraca koji bi povecali nivo kvaliteta A repke BiH.
mislim da ce prva postava izgledati ovako:
-------------------------b.buric---------------------------
majstorovic-herceg-buric-davidovic-panic-haseljic
rezerve: ahmetasevic, hodzic, pavlak, peric, faljic, terzic i jos dvojica....
ps: ovako kako su nasli malog majstorovica, su MORALI naci i pojacanja na lijevom i desnom beku, znaci morali, ovako se bojim da nece moci.
- EastwichTown
- Kontakt:
Evo momak iz Brčkog igra Ligu Šampiona za Eurofarm protiv Kielcea , Pavle Petrović (desni bek)
Miličević iz Sloge je morao biti na ovom spisku, zatim Češko iz Izviđača. Sutra kad ne budu igrali za BiH optuživati će se momkeEastwichTown je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:02Evo momak iz Brčkog igra Ligu Šampiona za Eurofarm protiv Kielcea , Pavle Petrović (desni bek)
- EastwichTown
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da je Miličević odbio poziv , a iz Izviđača Ćeško i Ivano će sigurno čekati poziv iz Hrvatske , Ivano je već dočekao , a Ćeško je nastupao za omladinske Hrvatske i sigurno su i kod njeg veliki apetiti .
Po meni Milicevic nije kapacitet za A-repku a Cesko je nedavno nastupio za mladu repku croata, satim nema ni pravo igranja za nas momentalno (pauza mora biti 3 godine...).brzi je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:25Miličević iz Sloge je morao biti na ovom spisku, zatim Češko iz Izviđača. Sutra kad ne budu igrali za BiH optuživati će se momkeEastwichTown je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:02Evo momak iz Brčkog igra Ligu Šampiona za Eurofarm protiv Kielcea , Pavle Petrović (desni bek)
Ima igraca porijeklom iz BiH "mali milion" i moglo se je naci saka-dvije solidnih igraca i osvjeziti/obogatiti ekipu nase A-repke sa istima...
Sjetimo se u svoje doba z. martinovica, pocuce, stojanovica, krasavca, veselinova itd itd itd u najmanju ruku su ti igraci bili solidni ako ne i medju najboljim u A-repki BiH!!
MALO VISE TRUDE SAVEZE pleaseee!
Sta ovo rade Sloboda i Vogosca
Nije ovo neki podvig jer se radi o tuta protivnicima ali gledajuci da su i nasi klubovi tuta onda i nije jeb@te to ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma i ne bi. Igrali bi obje u Mejdanu. Ja cak mislim i da bi ih Sloboda dobila u dvomecu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj ne budali nisu to ovi Turci mnogo bolja i kvalitetnija ekipa Makabi jedan Atman tu igra,lošija ekipa od njih iz Izrala proslje godine izbacila Švicarski Wintertur sa 10 razlike
Jesi im vidio sastav ove sezone? Pored Karacica, Hadziomerovica, Atmana i golmana Makedonca, pola sastava im djeca od 17-21 godine. Taj isti Maccabi prosle sezone Slovenj Gradec izbacio, a bore se za ostanak u slovenskoj ligi. Predstavio si ih isto kao da su u najmanju ruku Magdeburg. Sto opet nista ne znaci dok ih ne vidimo na djelu. Moje misljenje je da Maccabi ne bi uspio izbaciti Slobodu u 2 utakmice u Mejdanu.
Na kraju krajeva, nije Sloboda jedina tako prosla. Iako su dobili losije protivnike, srecu valja zasluziti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pozz svima, kratko pitanje imam dali znate slucajno na kojoj strani ili tribini ce biti nasi navijaci na evropskom prvenstvu protiv Svedske ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve su šanse Slobodi i Vogošći u sljedećem kolu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vogosca je dobila teskog protivnika. Dobro je sto igraju revans u Vogosci. Rekao bi 70% - 30% za Minaur.
Sloboda imala srece. Nije ni Krka ove sezone nesto specijalno. Blagi favorit Krka. Definitivno se sa njima moze igrati. 55% - 45% za Krku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hasecic, Kenan 15.05.1996 Line Player 1,91 102 kg Förthof UHK Krems --> na sirem spisku A-reprezentacije Austrije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.