FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne damo svetinju, bundoglavi mrs 

Cuj komisija za igrace i trenera, pa valjda za prvo sluzi strucni stab a za drugo UO. Kakvi debili upravljaju klubom.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Senco je jedno vrijeme ono kuhao bez potrebe prema Azmiru u prvom mandatu. A eto skuhase ovi njemu sad ko Azmiru.
Mujkan je samo kolateralna steta. Ono u cemu ih je iznenadio je sto je u rekordnom roku sklopio tim i strucni stab, a oni nisu mislili da cemo ikoga nabaviti. Za lijekove te pare koristili aBd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trebao bi ostati Mujkanović.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A navijaci totalno neupuceni, napadali Mujkana. Uopste nisu mogli da vide sta se desava niti su kontali.
Mujkan se zaletio da bude frajer i predsjednik, a navijaci se zaletili da ga pljuju.
Covjek je sklopio ekipu da se udje u ligu i sada ce oni to da rasformiraju isto kao sto je Azmir predlagao kada smo usli u Evropu da se plati u jednoj godini poreski dug i da bude cist klub, a oni potpisali reporgram na 10 godina koji se sada ne placa.

Ali valjda bar sada svi progledaju i vide ko je pravi krivac za sve probleme, a to je gradska vlast.
Umrijet cu a necu dozivit nista normalno od ovog kluba..
Hajd sto smo ispali, hajd sto smo u dugovima, pa zar se moraju jest go*na za sve sto valja..
Ako Senad podnese ostavku vjerujem da ce izgubiti vise od pola ljudi koji su pratili klub na polusezoni, a taman se stvorila koliko toliko prijatna atmosfera.
Sta ce sad biti? Ima li ko informacija ?
Hajd sto smo ispali, hajd sto smo u dugovima, pa zar se moraju jest go*na za sve sto valja..
Ako Senad podnese ostavku vjerujem da ce izgubiti vise od pola ljudi koji su pratili klub na polusezoni, a taman se stvorila koliko toliko prijatna atmosfera.
Sta ce sad biti? Ima li ko informacija ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Senad je sam podnio neopozivu ostavku jer su promijenili statut. Uveli su komisiju za sve moguće, samo da ga kontrolišu. Ma ne kontrolišu, nego da rade sve ispred njega pod izgovorom "kontrole", a da on za sve odgovara. Pa nije čovjek glup!
Možda im je i cilj bio navesti ga da sam da ostavku. Sad da li će biti prihvaćena, pitanje je.
Možda im je i cilj bio navesti ga da sam da ostavku. Sad da li će biti prihvaćena, pitanje je.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Nas grijeh je bilo prihvatanje i podrska istim ljudima koji su (in)direktno uticali na ispadanje u Federalnu. Sve do jednog su trebali otici iz kluba i prepustiti ga nekome drugome? Kome? Boli njih qurac kome, nisu se imali sta oni vise pitati i brinuti jer su se dokazali vode i klub 4 godine borbe za opstanak sve do ispadanja. Dakle, dokazali da ne znaju i ODMAH su trebali otici ili ih se otjerati, istrajati na tome.
Podrska njim, sa nekim dodatnim snagama? Apsolutno NE. To sam od pocetka govorio i medju rijetkima ostao dosljedan svom karakteru i obrazu. Prvi na tabeli u nekoj j3benoj amaterkoj Federalnoj ligi nije smjelo zamazati nam oci, nije smjelo biti odraz niti mjerilo icega.
O ostalim stvarima i ljudima tamo necemo ovako javno, svi malo stariji znaju i razumiju. Ovako ce biti vise posla i promocije za novopecene menadzere.
Podrska njim, sa nekim dodatnim snagama? Apsolutno NE. To sam od pocetka govorio i medju rijetkima ostao dosljedan svom karakteru i obrazu. Prvi na tabeli u nekoj j3benoj amaterkoj Federalnoj ligi nije smjelo zamazati nam oci, nije smjelo biti odraz niti mjerilo icega.
O ostalim stvarima i ljudima tamo necemo ovako javno, svi malo stariji znaju i razumiju. Ovako ce biti vise posla i promocije za novopecene menadzere.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A jesu ga i promijenili svaka im častsimonknows je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:51Senad je sam podnio neopozivu ostavku jer su promijenili statut. Uveli su komisiju za sve moguće, samo da ga kontrolišu. Ma ne kontrolišu, nego da rade sve ispred njega pod izgovorom "kontrole", a da on za sve odgovara. Pa nije čovjek glup!
Ja ne znam gdje ima takav statut jos . Cuj komisija..
Ma nemam rijeci vise, sve ide preko ledja kluba, a mi smo svi velikim dijelom krivi za ovo, takva smo carsija nazalost
Najbolja promjena statuta je jedan clan jedan glas, a ne ove gluposti..
Kakvog li ce klauna postavit ako Senad ode..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Kojeg li ce poltrona smradovi izvuci da ga mogu kontrolisati kao sto su Senada htjeli. Realno, ko god pristane na ove njihove uvjete da ga kontrolisu, a da on odgovara je teska budala i bilmez.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Samoetiketirani "veliki slobodas" aco aka dzukela dobro je odradio posao za njemu nadredjenog, jos veceg kera.
Svasta bi covjek imao napisat za ova ****, al ne vrijedi zbog takvih odrona grijesiti dusu.
Svasta bi covjek imao napisat za ova ****, al ne vrijedi zbog takvih odrona grijesiti dusu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Jedini spas za klub je ne uprava napolje već skupština napolje. I to ne kao ljetos, da je tu Aco, i to predsjednik. Kompletna skupština da se rastjera jer od nje sve počinje, svaki naš problem, i uz svaku dobru upravu oni će raditi ovo, a uz svaku lošu, oni će biti još duplo gori. Ali poznavajući nas, od toga nema ništa, i sad molite Boga da Senad nekako ostane.
Ostat ce ako je budala. Jedino da su kako odbili taj prijedlog za tu komisiju.simonknows je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:04Jedini spas za klub je ne uprava napolje već skupština napolje. I to ne kao ljetos, da je tu Aco, i to predsjednik. Kompletna skupština da se rastjera jer od nje sve počinje, svaki naš problem, i uz svaku dobru upravu oni će raditi ovo, a uz svaku lošu, oni će biti još duplo gori. Ali poznavajući nas, od toga nema ništa, i sad molite Boga da Senad nekako ostane.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
A da mi kao navijaci ( ne fukare nego navijaci simpatizeri ) nesto pokrenemo ?
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Ma još sjede neki, pričaju, vidjet ćemo šta će ispasti od svega.
Super prijedlog od kojeg nema nistaDavidoffgold je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:11A da mi kao navijaci ( ne fukare nego navijaci simpatizeri ) nesto pokrenemo ?
Nazalost
Takav smo narod, jedino sto bi MOŽDA moglo imat nekog uticaja je UG Slobodasi, tu ima iskrenih i normalnih ljudi pa preko njih
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Treba ovo gasiti bogami ili istuci ove grobare kluba, matere mi oni se zajebavaju.
Sloboda je moja nacija
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jel gotovo to ? Jesu otjerali Senada ? Ako jesu da Bog da se ugasio klub et. Navijat cu za Slaven zivinice et
Une vie honorable est une vie éternelle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.