NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac1299
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac1299 » 19 nov 2023, 12:40

harden je napisao/la:
19 nov 2023, 00:26
Bihac1299 je napisao/la:
19 nov 2023, 00:23
Ma Hadzi je toliko sebican postao da je to nevjerovatno ne ide ga nikako i to je jasno al daj proslijedi pas...
Imamagic pratim ga i pod boricima nema uopste zelje za skokom ide na neke finte tamo vamo na preskok lopte pa daj je primi otvori krilo i idi u 16 ni Galin nije bio trkac i stoper al je zabijao i proigravao u isto vrijeme, sto prije napadaca dovest dzaba mu 30 golova iz RS lige...
Nevjerovatno koliko ti zbog gluposti izvuku zivce mozes biti stronapadac al daj ukljucite mozak.
Odbrana danas kod prvog gola ispade ko na terminu ne surađuju uopste.
Ni golman mi nije nesto siguran, plasljiv je malo al izgleda da boljeg nema.
Sve ovo mora puno bolje!!
Hadzi proslo kolo poslije izmjene pravac svlaciona, ne yebe ni trenera ni navijace, ja bih ga otjerao samo zbog toga... idi glumi zvijezdu gdje god hoces, ionako je samo prvo kolo igrao nogomet. Glumac obicni.

Golman se mora istrpiti jer je nas, to je jedini ispravan put, neka grijesi mlad je.
Moramo mi svasta istrpit ove sezone al neke stvari mora rastabiriti u glavi, kod kuce uvijek igramo 1-0 tesko da damo 2 gola a zbog njegovih nekih glupih odluka mozes u 3 4 utakmice popusit sezonu sve razumijem mlad je al svaki bod je bitan jer kod nas nema sredine il se borimo za PL il ganjamo da opstanemo u prvoj.
Para se nema al sto se mene tice napadac jedan bi legao samo da golove daje ovako kad gledas utakmicu samo Imamagic postoji naprijed treba to jace bolje 4 3 3 ili 4 4 2 ako nece glumci hoce nasi juniori izgoriti a ima ih dobrih...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 nov 2023, 12:49

Bihac1299 je napisao/la:
19 nov 2023, 12:40
Para se nema al sto se mene tice napadac jedan bi legao samo da golove daje ovako kad gledas utakmicu samo Imamagic postoji naprijed treba to jace bolje 4 3 3 ili 4 4 2 ako nece glumci hoce nasi juniori izgoriti a ima ih dobrih...
Ma juniora nema nikakvih da mogu uskociti, mozda ih par moze dobiti po 10 15 minuta kad vodimo, nedoraslo je to seniorskom nogometu. To ti kazem ko neko ko stalno prati juniore, takva je realna situacija... treba pokupiti po kantonu sta valja od djece i prikljuciti nasim juniorima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 21 nov 2023, 19:53

LondonRed je napisao/la:
06 nov 2023, 23:02
Dvorana se otvara naredni 7 dana, 21.11 KK Zeljo igra domacu utakmicu u dvorani,slazem se da je ljepsa puno izvana nego unutra ali je isto tako jako funkcionala i bice od velike koristi za sve kolektive + sto je nabavljena zastitna obloga za zid pa se mozemo konkurisati i za EHF rukometne mečeve repke,neko spomenu da je bila otkrivena od vjetra da i to treba rijesiti,nije bila otkrivena vec je za strane komad pleksiglasa se odvojio koji je odmah ujutru vracen i dodatno ojačan,generalno sve je zavrseno ceka se samo komisija za prijem...
Nit se otvori za 7 dana nit Zeljo igra domacu u dvorani. :zzz:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 21 nov 2023, 20:09

harden je napisao/la:
19 nov 2023, 12:49
Bihac1299 je napisao/la:
19 nov 2023, 12:40
Ma juniora nema nikakvih da mogu uskociti, mozda ih par moze dobiti po 10 15 minuta kad vodimo, nedoraslo je to seniorskom nogometu. To ti kazem ko neko ko stalno prati juniore, takva je realna situacija... treba pokupiti po kantonu sta valja od djece i prikljuciti nasim juniorima.
Treba vec u Pionirima to radit…
Inace ovaj vikend sam gledao utakmicu Pionira i dalje ne razumijem da se nemoze vrsiti izmjene neograniceno.
Totalno zalosno i to nije dobro za omladinske kategorije.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 27 nov 2023, 17:41

Zvanicno,novogodisnji turnir u dvorani !
Kroz 5-10 je otvor,danas bilo čišćenje dvorane,sve u najboljem redu i napokon je toplo,grijanje extra!

slika

slika

slika

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 nov 2023, 17:45

Bez zajebancije, jel ima u svijetu, racunajuci tu i africke zaseoke gdje rucno malter mijesanju, primjer da se omanja dvorana rekonstruise vec cetvrtu godinu? :tokralju:

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 27 nov 2023, 18:37

Kajzer10 je napisao/la:
27 nov 2023, 17:45
Bez zajebancije, jel ima u svijetu, racunajuci tu i africke zaseoke gdje rucno malter mijesanju, primjer da se omanja dvorana rekonstruise vec cetvrtu godinu? :tokralju:
Bez uvredu druze,jesi realan ili nisi uopšte upućen ? Sve vrijeme su bili problem tenderi i javne nabavke,dvorana je prosle godine u novembru vec bila skoro spremna za otvor,pa problem javne nabavke pa onda poplava ( po sumnjivim okolnostima ) pa mjenjaj parket nanovo evo i sad dok ovo pisem je problem opet papirologija inace bi bila otvorena prije 10 dana,ovdje je problem politika i ljudi iz opozicije koji na sve nacine zele jos da se prica o problemu dvorane ali to je sad cec off topic

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 28 nov 2023, 23:58

LondonRed je napisao/la:
27 nov 2023, 17:41
Zvanicno,novogodisnji turnir u dvorani !
Kroz 5-10 je otvor,danas bilo čišćenje dvorane,sve u najboljem redu i napokon je toplo,grijanje extra!

slika

slika

slika

Druže po čijem ti nalogu obmanjuješ ljude, urazumi se malo!!
Daj makar nam se predstavi :urnebes:
slika

slika

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 29 nov 2023, 07:15

Ma tipicno Bihacki, muljaza i samo muljaza…. Kriva pozicija il opozicija a ljudi se nakrali para i para
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 nov 2023, 22:46

Nije mi jasno kad su vec ulozili tolike pare, zasto nisu napravili sve iste stolice, bas cista glupost. Mogli su obezbijediti i za to

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 07 dec 2023, 14:33

U vezi konferencije... Sta kad se vrati dug od 550.000 sta cemo dalje staaa?!??! Tad ulazimo u Premier ligu pa ljudi moji ne postoji porodica koja nema dug/ kredit a kamoli nogometni klub.
Igraci ce opet kostati kostat ce organizacija grad nam daje 300.000 a sve ostalo kosta na kraju 500.000 po sezoni o cemu mi pricamo kakvi sponzori kakvi dresovi pi**e materine. Sto ne pitaju Emira Mujadzica koliko kosta ,,pokusaj ulaska u PL,, kamoli sta vece milion KM...Skupstina problem nije problem ko je imenuje vozaci autobusa radnici u autoosiguranjima... Ne znam cemu baljezganje cemu svake godine ista prica, znaci ispran nam je mozak vise, napravite teren, napravi uslove, iznajmi prostorije kluba doprinosi pare u klub a ne price pricati...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 dec 2023, 14:40

Bihac1299 je napisao/la:
07 dec 2023, 14:33
U vezi konferencije... Sta kad se vrati dug od 550.000 sta cemo dalje staaa?!??! Tad ulazimo u Premier ligu pa ljudi moji ne postoji porodica koja nema dug/ kredit a kamoli nogometni klub.
Igraci ce opet kostati kostat ce organizacija grad nam daje 300.000 a sve ostalo kosta na kraju 500.000 po sezoni o cemu mi pricamo kakvi sponzori kakvi dresovi pi**e materine. Sto ne pitaju Emira Mujadzica koliko kosta ,,pokusaj ulaska u PL,, kamoli sta vece milion KM...Skupstina problem nije problem ko je imenuje vozaci autobusa radnici u autoosiguranjima... Ne znam cemu baljezganje cemu svake godine ista prica, znaci ispran nam je mozak vise, napravite teren, napravi uslove, iznajmi prostorije kluba doprinosi pare u klub a ne price pricati...
Normalno da u Emirovom slucaju kosta puno kad se htio natezati Azmirom ciji je duzi, pola para potrosio na kupovinu utakmica i bezvezna pojacanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 07 dec 2023, 20:15

harden je napisao/la:
07 dec 2023, 14:40
Bihac1299 je napisao/la:
07 dec 2023, 14:33
Normalno da u Emirovom slucaju kosta puno kad se htio natezati Azmirom ciji je duzi, pola para potrosio na kupovinu utakmica i bezvezna pojacanja.
Druze, te ekipe nece biti narednih 20 godina kao sto je tad bila i pomela bi pola sadasnje PL a kamoli Prve lige, ista stvar Emir ovo ono gdje su dokazi, covjek svoje pare dao i kad ,,sjedne,, na racun da mu se vrate najveci supak ispada manite se toga, kriminal su stolice a vidim svi sute i tad je dug bio 500.000, 100.000 skupljeno radoncic dao hiljade mujo rekic dao hiljade, iom dao 200.000 300.000 a ofarbalq se ograda i zaflekao krov tribine...
Svi pametni svi pricaju pravnici kao kvazi ekonomisti sta eto opet pitam sta vratis sav dug sta onda opet skupljaj da se borimo sa PL. Cuj 5000 simpatizera da da po 100 KM pa ti nemas ni 500 simpatizera sto ce cenera dati a kamoli sta vise

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 dec 2023, 21:15

Bihac1299 je napisao/la:
07 dec 2023, 20:15
Druze, te ekipe nece biti narednih 20 godina kao sto je tad bila i pomela bi pola sadasnje PL a kamoli Prve lige, ista stvar Emir ovo ono gdje su dokazi, covjek svoje pare dao i kad ,,sjedne,, na racun da mu se vrate najveci supak ispada manite se toga, kriminal su stolice a vidim svi sute i tad je dug bio 500.000, 100.000 skupljeno radoncic dao hiljade mujo rekic dao hiljade, iom dao 200.000 300.000 a ofarbalq se ograda i zaflekao krov tribine...
Svi pametni svi pricaju pravnici kao kvazi ekonomisti sta eto opet pitam sta vratis sav dug sta onda opet skupljaj da se borimo sa PL. Cuj 5000 simpatizera da da po 100 KM pa ti nemas ni 500 simpatizera sto ce cenera dati a kamoli sta vise
Da smo normalan klub taj covjek bi bio tuzen od strane kluba za onaj kriminal. Blokirao nam racun 10 puta poslije toga svojim imaginarnim mjenicama, prava ljubav prema klubu.

Tu ekipu tada je napravio Mehmed Janjos, na polusezoni je sjebali sa pojacanjima i Katalinicem, Sarbinijem... da se Emir nije natezao Azmirom mi bi igrali Premijer ligu.

Pare od stolica su iskoristene ko tekuca sredstva jer nije bilo marke u klubu, to je receno sto puta. Nije Ismet te pare ponio sa sobom kuci. Ismetov veci problem je bio sto je davao mnogima profesionalne ugovore koji su poprilicno tad ostetili klub za lijepe pare, a bili totalno bespotrebni.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 08 dec 2023, 10:26

harden je napisao/la:
07 dec 2023, 21:15
Bihac1299 je napisao/la:
07 dec 2023, 20:15
Da smo normalan klub taj covjek bi bio tuzen od strane kluba za onaj kriminal. Blokirao nam racun 10 puta poslije toga svojim imaginarnim mjenicama, prava ljubav prema klubu.

Tu ekipu tada je napravio Mehmed Janjos, na polusezoni je sjebali sa pojacanjima i Katalinicem, Sarbinijem... da se Emir nije natezao Azmirom mi bi igrali Premijer ligu.

Pare od stolica su iskoristene ko tekuca sredstva jer nije bilo marke u klubu, to je receno sto puta. Nije Ismet te pare ponio sa sobom kuci. Ismetov veci problem je bio sto je davao mnogima profesionalne ugovore koji su poprilicno tad ostetili klub za lijepe pare, a bili totalno bespotrebni.
Ne možeš ga tužiti, jer dokaza nema niko samo pusta priča, usta laprdaju a papiri i pare govore a buraz znamo i ti i ja ko je emir i koliko je ,,težak,, ne treba njemu jedinstvo kojeg on isti može kupiti iz jednog džepa... isto tako pare koje smo svi doznačili su bile ,, za kupovinu stolice jedan navijač jedna stolica tkd nema doznake novca ,, za tekuće troškove,, i to ti je čista tužba nas svih jer imamo na papiru i uplatnici za šta sam dao pare ali krov brat bratu ne vrijedi ni 70.000 a IOM naznačio za sanaciju krova fali opet 130.000 KM.

Znamo mi svi ko je prodao slobodi ulazak u PL ni emir ni šarbini već neko drugi na kafi u Sarajevu ;) a 2 boda su nas djelila i sami smo se **** Igman i Bratstvo su nam uzeli 4 boda pod borićima... tkd ako ćemo realno i na svu kupovinu tuzlaka mogli smo ući zahvaljujući Janjošu i igračima aliii pojedinci...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 dec 2023, 22:18

Ko je onda finansirao svlacionice ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 dec 2023, 22:24

Ovo danas sto sam cuo ako je istina je stvarno bezobrazluk.

Da sat vremena organizacije utakmice u Dvorani Luke kosta 250 KM.
Ako uzmemo u obzir da utakmica "uzecu primjer KK Zeljo" traje cc 3 sata to je 750 KM.

Kako sam cuo pet sportakih kolektiva grada Bihaca je zatrazilo hitan sastanak sa gradonacelnikom u vezi ovoga.

Traze smanjene ove prenapuhane cifre ili nece koristiti dvoranu, u ovom slucaju KK Zeljo koji bi nastavio u TSC da igra svoje utakmice.

Na to sve treninge zabranjuju na glavnom terenu.
Zamisli pripremas utakmicu gore na pomocnom terenu i dodje dan utakmice onda igras na glavnom parketu.

Cirkus je poceo a nije se ni krocilo u dvoranu !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 09 dec 2023, 16:42

LloriS je napisao/la:
08 dec 2023, 22:24
Ovo danas sto sam cuo ako je istina je stvarno bezobrazluk.

Da sat vremena organizacije utakmice u Dvorani Luke kosta 250 KM.
Ako uzmemo u obzir da utakmica "uzecu primjer KK Zeljo" traje cc 3 sata to je 750 KM.

Kako sam cuo pet sportakih kolektiva grada Bihaca je zatrazilo hitan sastanak sa gradonacelnikom u vezi ovoga.

Traze smanjene ove prenapuhane cifre ili nece koristiti dvoranu, u ovom slucaju KK Zeljo koji bi nastavio u TSC da igra svoje utakmice.

Na to sve treninge zabranjuju na glavnom terenu.
Zamisli pripremas utakmicu gore na pomocnom terenu i dodje dan utakmice onda igras na glavnom parketu.

Cirkus je poceo a nije se ni krocilo u dvoranu !!
Jbg druze treba obezbijedit platu, samo mi zao cistacica i tehnicke sluzbe najmanje ce od toga dobiti a najvise raditi

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 21 dec 2023, 13:23

Protiv GOSK-a u kupu, sta ocekivati ?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 dec 2023, 13:28

SoloControTutti je napisao/la:
21 dec 2023, 13:23
Protiv GOSK-a u kupu, sta ocekivati ?
Do februara ko ziv ko mrtav... ko zna kakva ce nam ekipa tad biti.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.