Moramo mi svasta istrpit ove sezone al neke stvari mora rastabiriti u glavi, kod kuce uvijek igramo 1-0 tesko da damo 2 gola a zbog njegovih nekih glupih odluka mozes u 3 4 utakmice popusit sezonu sve razumijem mlad je al svaki bod je bitan jer kod nas nema sredine il se borimo za PL il ganjamo da opstanemo u prvoj.harden je napisao/la: ↑19 nov 2023, 00:26Hadzi proslo kolo poslije izmjene pravac svlaciona, ne yebe ni trenera ni navijace, ja bih ga otjerao samo zbog toga... idi glumi zvijezdu gdje god hoces, ionako je samo prvo kolo igrao nogomet. Glumac obicni.Bihac1299 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 00:23Ma Hadzi je toliko sebican postao da je to nevjerovatno ne ide ga nikako i to je jasno al daj proslijedi pas...
Imamagic pratim ga i pod boricima nema uopste zelje za skokom ide na neke finte tamo vamo na preskok lopte pa daj je primi otvori krilo i idi u 16 ni Galin nije bio trkac i stoper al je zabijao i proigravao u isto vrijeme, sto prije napadaca dovest dzaba mu 30 golova iz RS lige...
Nevjerovatno koliko ti zbog gluposti izvuku zivce mozes biti stronapadac al daj ukljucite mozak.
Odbrana danas kod prvog gola ispade ko na terminu ne surađuju uopste.
Ni golman mi nije nesto siguran, plasljiv je malo al izgleda da boljeg nema.
Sve ovo mora puno bolje!!
Golman se mora istrpiti jer je nas, to je jedini ispravan put, neka grijesi mlad je.
Para se nema al sto se mene tice napadac jedan bi legao samo da golove daje ovako kad gledas utakmicu samo Imamagic postoji naprijed treba to jace bolje 4 3 3 ili 4 4 2 ako nece glumci hoce nasi juniori izgoriti a ima ih dobrih...