FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

ofanziva23
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la ofanziva23 » 13 mar 2011, 16:58

Teška pobeda,ali ipak pobeda.Romantičari su me prijatno iznenadili.Lepo je bilo videti da su se ljudi zaželeli fudbala.
Partizan je dominirao tokom celog meča i sasvim zasluženo slavio.Sledi kup meč sa komšinicom,akobogda to se ide gledat uživo.
Što se ostalih mečeva tiče,Voša drži korak,a raduje me da je Čuka već u drugoj ligi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2011, 19:25

Treba napomenuti da je za ovaj mec ulaz bio besplatan ko kupi karte za derbi,tako da je verovatno i to jedan od razloga ove posete.Mada ja se iskreno nadam da ovo znaci da ce se i ovi setiti da je bolje tekmu pogledati uzivo nego na TV-u.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 15 mar 2011, 00:34

[youtube][/youtube]

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 15 mar 2011, 16:06

Devil je napisao/la:Treba napomenuti da je za ovaj mec ulaz bio besplatan ko kupi karte za derbi,tako da je verovatno i to jedan od razloga ove posete.Mada ja se iskreno nadam da ovo znaci da ce se i ovi setiti da je bolje tekmu pogledati uzivo nego na TV-u.
Dijelili su još nekakve kalendare i privjeske ali...
fali pa fali :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 mar 2011, 13:36

Moje simpatije za derbi su na strani crno- belih a i treba mi kec za tiket. :)
Who dares, wins !

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 16 mar 2011, 15:58

Стјепан " je napisao/la:Evo i mene konačno na ovom forumu. :)
Kao navijač najvećeg kluba na ovim prostorima,Partizana,jedva čekam da ova današnja tekma počne.
Danas očekujem prije svega da ćemo na fizičkom planu izgledat bolje,tehnički smo superiorniji to sigurno,akobogda da proradi Ivica uz Princa i mislim da bi se već posle ove prve utakmice sve trebalo znat.
Isto tako ne mislim da će se desit da danas razbijemo Zvezdu,kao prije pola vijeka kada smo ih u kupu tukli 6-0,ali svakako očekujem pobjedu.
Ako ćeš valjati takve gluposti kao: "najveći klub na ovim prostorima",nisi trebao ni dolaziti. :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 16 mar 2011, 16:05

Стјепан " je napisao/la:
Ako ćeš valjati takve gluposti kao: "najveći klub na ovim prostorima",nisi trebao ni dolaziti. :mrgreen:
Ti znaš neki veći na ovim prostorima? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
29.05.1991 :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 16 mar 2011, 16:29

Стјепан " je napisao/la:
29.05.1991 :mrgreen:
Da nije tužno bilo bi žalosno čovječe.Za dva sata niste uspjeli ubacit loptu kroz garsonjeru,ej i na osnovu nesrećnih penala osvojili ono što smo mi sa daleko većim imenima i jačim protivnikom tri decenije ranije igrali.Da ne pričamo o sadašnjosti,jer je iluzorno,da ne pričamo što je glavna karakteristika "sledeća sezona",što mnogi stavljaju nikove na forumima "cigani se kupaju u bari" itd,da ne pričamo koliko je Partizan,i to ne samo FK,već cjelokupno SD ispred tima iz Ljutice Bogdana.
Bitno je da još boli 8-)
Mi imamo Bari a vi Fljamurtari :D
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 16 mar 2011, 16:40

Стјепан " je napisao/la:imate vi i hrvata koji je pomagao podizanje spomenika na mjestu odakle je protjerano na stotine hiljada ljudi.
Imate vi i košarkaški klub bez grba.
Imate vi i dug od 20'ak miliona evra.
Imate i predsjednika koji do podne sam sebe ne može,a od podne ne može sve ostale.
Imate i cijenjena imena koja su vam uništila klub,poput Džajića koji je odavno trebao ležat iza rešetaka,pa Piksija koji je kao pi..a pobjegao u Japan.
Imate vi i kompleks,tri godine titule nema,imate vi i dva najubjedljivija poraza u derbijima 7-1 i 6-0.
I da na kraju imate vi još puno vremena i puno kajmaka da pojedete,da bi stigli tim koji dominira.
A ko vas je osniva ? :lol: Ko vam boje dade ? :lol: Tko li ? :lol:
"Indija,Pakistan..."

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 mar 2011, 17:10

Vodi Partizan. :mrgreen: Tagoe gol.
Who dares, wins !

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 mar 2011, 01:09

Siluj!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 mar 2011, 11:35

Ni "plavi decak" vam nije pomogao, na tribinama je takodje bilo zlostavljanje...e da, IMAMO KOMPLEKSE! :lol:

Sad na cmarakani u revansu jos 2 komada!

16:44
[youtube][/youtube]

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 mar 2011, 13:40

slika
Носоња зна %! :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 mar 2011, 13:57

NukeR_G1970 je napisao/la:Ni "plavi decak" vam nije pomogao, na tribinama je takodje bilo zlostavljanje...e da, IMAMO
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da da slazem se posebno sa ovim.
Jos samo te molim tebe kao velikog poznavaoca navijackih prilika,i procenitelja navijanja gde si zajeb'o i Danny Dyera da mi pojasnis sta Grobarima kao grupi predstavlja razglas i veliki vufferi na severu?
-Je li to predstavlja neku furku?
-Je li to predstavlja neku novu tifo foru?
-Je li to znaci da Grobari menjaju tribinu i prelaze na sever pa da isprobaju kako tamo zvuci?
-Ili to ipak zele da budu bolje od Delija.

Eto samo te molim da mi to pojasnis i ja zadovoljan.

p.s.Molim ostale da se ne javljaju bas me zanima sta on ima reci povodom ovolikih zvucnika na kojima bi pozavidela i Ceca kada je odrzavala koncert na Uscu.

edit:
Da ne bi bilo Devil glup,stalno prica gluposti,pristrasan je evo slika.
slika
:oops:

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 17 mar 2011, 14:20

Šta reći,sinoć došao iz Beograda,fin derbi odavno nisam gledao kvalitetniji,kažem kvalitetniji,ali istovremeno i rezultatski nezanimljiv,jer je razlika u kvalitetu bila evidentna.
Stekao sam utisak,da se razumijemo,bio sam na jugu,pjevao,vrlo malo samu tekmu gledao,ali ono što sam mogao vidjet,pa i jutros na snimku,je da je Stanojević svoj potencijal u taktičkim varijantama itekako pokazao,golovi su padali kad su trebali i što se kaže nijedna trunka sumnje ne bi trebala postojati,čak ni kod samih Delija.
Sudija me malo razočarao,jer jbg 9 žutih kartona je previše,za razliku od prethodnog derbija,sudjenje osjetno slabije,al pri tom treba istaći da to nije uticalo na ishod ni u jednom momentu.
Ja sam već upisao finale kupa,tako da čini se kona će sačekat sledeću sezonu,samo što me zanima,da li će to biti sledeća sezona ili ona neka tamo naredna,tzv. sledeća. :mrgreen:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 mar 2011, 20:22

Devile, objasni ti meni prvo, hoces da kazes da je cela tribina imala mikrofon ili samo skela?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 mar 2011, 20:39

NukeR_G1970 je napisao/la:Devile, objasni ti meni prvo, hoces da kazes da je cela tribina imala mikrofon ili samo skela?
Da ti pojasnim sta je ovo na slici.To je zvucnik ili ti ga razglas,pomocu kojeg se stvari cuju mnogo jace od stvarnog zvuka.Na ovoj slici su 4 takve stvari sjedinjene u jednu i to samo na severnoj tribini,nisam istrazivao niti me zanima koliko je ovakvih stvari bilo na ostalim tribinama.Ove stvari su spojene na mikrofon koji se nalazi kod Grobara na juznoj tribini stadiona i automatski izlaze na zvucnik.

Nadam se da je jasno za sta je ovo,jos samo zelim od tebe da dobijem odgovor sta zele Grobari da postignu ovim,jer koliko mi je ortak pricao na stranim sajtovima se vec zgrozavaju ovim podvalama. :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 18 mar 2011, 02:41

Kralju, to je isto ono sto i vi imate na tribini, razglas ****, da bi se cule vodje sa skele, ne cuje se cela tribina preko zvucnika...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 mar 2011, 13:51

Devil je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Devile, objasni ti meni prvo, hoces da kazes da je cela tribina imala mikrofon ili samo skela?
Da ti pojasnim sta je ovo na slici.To je zvucnik ili ti ga razglas,pomocu kojeg se stvari cuju mnogo jace od stvarnog zvuka.Na ovoj slici su 4 takve stvari sjedinjene u jednu i to samo na severnoj tribini,nisam istrazivao niti me zanima koliko je ovakvih stvari bilo na ostalim tribinama.Ove stvari su spojene na mikrofon koji se nalazi kod Grobara na juznoj tribini stadiona i automatski izlaze na zvucnik.

Nadam se da je jasno za sta je ovo,jos samo zelim od tebe da dobijem odgovor sta zele Grobari da postignu ovim,jer koliko mi je ortak pricao na stranim sajtovima se vec zgrozavaju ovim podvalama. :roll:
$ ¥ " се," ? ",","," је ? "," ? " ове $ са " за " ".А % се " ' ",' " $ " то та жар,јер ' " " на $ $," је то ? на $ " ",а % се " ",не " се ' ? у те " ",? " се ? $ ? сезоне,? вас је на сјеверу 2000-3000 " него нас на југу,а ? сте ' ?,' " ' " & ' " ? " на југу &.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 mar 2011, 14:22

$! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

$ : 1. " 46, 2 Црвена $ 41
%: 1. " 42, 13 Црвена $ 33
$: 1. " 43, 3. Црвена $ 37
&: 1. " 34, 2. Црвена $ 33
?: 1. " 18, 2. Црвена $ 12
О ' "??? :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.