BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Ne popusta brat
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Nije baš da nas je Omeragić izradio. Čini mi se da je rekao da će razmisliti i odlučio da nastavi igrati za reprezentaciju Švicarske.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:40A ima vec 21 godinu i nastupa za U21 svicarsku tako i da s te strane opet ne bi mogao igrati za nas.
Mislim da on ima 3 nastupa za A tim, a 4ta neka prijateljska moguce da je bilaa ili sve ukupno 3 nastupa.
Bez obzira, neukusno je kontaktirati igraca koji je vec jednom bio dao obecanje i izradio, tu se vise nema vracanja, nesto slicno kao i sa Bajrektarevicem.
Steta jeste jer vidim zadnje vrijeme igra zadnjeg veznog meni je cak bolji, hitriji, okretniji i cvrsci od Tahirovica na toj poziciji.
Nema tu neke izrade. Ovdje su mišljenja podijeljena u vezi Kovačevića i vjerovatno će na kraju i biti pozvan, a teško da može biti gori slučaj nepoštovanja.
Omeragić je nešto poput Hajrovića, Hajrović je još imao i neke provokatine izjave dok je bio "Švicarac".
Ne vidim nikakav razlog da se patriotizam trenira na Omeragiću, treba ga kontaktirati, fino porazgovarati i ponuditi mjesto kod nas.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Ma i on je i bio obecao misketu 100% znam i izradio na kraju. Ali i ne moze vise igrat za nas po pravilima novim.Horoz je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:45Nije baš da nas je Omeragić izradio. Čini mi se da je rekao da će razmisliti i odlučio da nastavi igrati za reprezentaciju Švicarske.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:40A ima vec 21 godinu i nastupa za U21 svicarsku tako i da s te strane opet ne bi mogao igrati za nas.
Mislim da on ima 3 nastupa za A tim, a 4ta neka prijateljska moguce da je bilaa ili sve ukupno 3 nastupa.
Bez obzira, neukusno je kontaktirati igraca koji je vec jednom bio dao obecanje i izradio, tu se vise nema vracanja, nesto slicno kao i sa Bajrektarevicem.
Steta jeste jer vidim zadnje vrijeme igra zadnjeg veznog meni je cak bolji, hitriji, okretniji i cvrsci od Tahirovica na toj poziciji.
Nema tu neke izrade. Ovdje su mišljenja podijeljena u vezi Kovačevića i vjerovatno će na kraju i biti pozvan, a teško da može biti gori slučaj nepoštovanja.
Omeragić je nešto poput Hajrovića, Hajrović je još imao i neke provokatine izjave dok je bio "Švicarac".
Ne vidim nikakav razlog da se patriotizam trenira na Omeragiću, treba ga kontaktirati, fino porazgovarati i ponuditi mjesto kod nas.
Uostalom @sindikat Ce to prokopati nekako, on trenutno uziva veliko povjerenje forumske zajednice

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 dec 2023, 00:19Ma i on je i bio obecao misketu 100% znam i izradio na kraju. Ali i ne moze vise igrat za nas po pravilima novim.Horoz je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:45Nije baš da nas je Omeragić izradio. Čini mi se da je rekao da će razmisliti i odlučio da nastavi igrati za reprezentaciju Švicarske.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:40A ima vec 21 godinu i nastupa za U21 svicarsku tako i da s te strane opet ne bi mogao igrati za nas.
Uostalom @sindikat Ce to prokopati nekako, on trenutno uziva veliko povjerenje forumske zajednice![]()
Mimo Švedske nemam neke posebno informacije, nekad usput nesto saznam od Mrkonje i Delica, tjt van Švedske.
-
- Kontakt:
Jedan primjer koji su mnogi zaboravili, ko je na drustvenim mrezama odkrio transfer Anela? Cak se i Mirso bunio ovdje na forumu, ja prvenstveno poslao sliku raznim novinarima.
Sazno sam za potpis 5 jula, a bilo je zvanicno tek 6 Jula.
Adis Jasic je buducnost ove reprezentacije! Momak odlicnih performansi, zivi fudbal, normalno zivi i nije uzdignut! Momak o sebi i pri sebi profesionalac. Buduci igrac Red bulla cim prodaju Dedica. Moze pokrit tri pozicije sto nam i treba. Nadam se da je rijesena sva papirologija oko njegovog dolaska.NoDi80 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:05Dedic protiv Intera s desnog beka presao na lijevog beka izlazio i bio dobar naprijed ko krilo i to lijevo
Kad bi ga pustio od pocetka ma krilo onakav brz i agilan s dobrim osjecajem za loptu bio bi opasan
Pogotovo s Dzekom dupli pas da odigra
Za sad oni su buducnost i trebaju se uigravati
Gazibegovic 23 Sturm Graz
Dedic 21 Red Bull Salzburg
Jasic 20 Wolfsberg
Pogledaj kako igra naprijed
Kad bi imao Gazibegovica iza to bi bio pun pogodak
Treba se zaliti sto stavljaju Dedica na stopera i beka
Ovakvog igraca je sevap staviti na krilo da daje golove
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jesil' uspio uzet' kakvu provizijcu na saznanje ... ne mozes vala vjecno gratis radit' pos'o za koji su drugi placeni ...Sindikat12 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 08:04Jedan primjer koji su mnogi zaboravili, ko je na drustvenim mrezama odkrio transfer Anela? Cak se i Mirso bunio ovdje na forumu, ja prvenstveno poslao sliku raznim novinarima.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
koji lik yebote:-)
-
- Kontakt:
@sindikat
A sto je tebi toliko stalo da se dokazujes i da uvjeravaaš.
Pretjeraas u svemu tome i onda to nije to
Mislim ko te nije procitao do sad naivan je ko ceska sobarica, kod tebe nista konkretno nikad samo presipanje iz supljeg u prazno
Mislim ko te nije procitao do sad naivan je ko ceska sobarica, kod tebe nista konkretno nikad samo presipanje iz supljeg u prazno
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Oki neka budu supljeImajednabrigada je napisao/la: ↑06 dec 2023, 10:17@sindikat
Okrsaj insajdera 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AndreWilliams
- Kontakt:
387 Romano v 387 Ornstein
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Pa dobro sve je to ok i lijepo, ali kakve mi imamo koristi od toga sto ti imas brojeve od igraca i agenata, jel to nama ovdje nesto znaci? Mogu i ja imati brojeve od nekih igraca ali nije mi to zanimljivo jer nisam blizak momcima a i trebaju momci imati svoju privatnost tj mora se znati ko sljivu trese a ko najlon drzi.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 10:44Oki neka budu supljeImajednabrigada je napisao/la: ↑06 dec 2023, 10:17@sindikat
Mislim ko te nije procitao do sad naivan je ko ceska sobarica, kod tebe nista konkretno nikad samo presipanje iz supljeg u prazno, nista konkretno a djelim brojeve igraca i prepiske sa njima i njihovim agentima. Sta si nam to ti donio konkretno.

Isto tako te prepiske, to moze svako od nas napisati na zvanični profil igraca i markirati tu prepisku.
Kod tebe je slicno kao kod rex-a koji je isto bas kulturan i raja, kao imate svedsku u malom prstu a samo prenosite druge medije i neke prepiske koje su vecini istog momenta poznate.
A kada vam se kaze eto imate tog i tog igraca pred nosom de kako dodjite do njega ili pitajte situaciju, odmah idu kod vas odgovori: "Znas kako, radi se, familija, nema se vremena ovo ono..." Znaci kad treba stvarno nesto konkretno nema vas.
To zelim reci, jer tek tad bi imalo smisla i bio bi to sto zelis biti i dokazat se da si Baja

-
- Kontakt:
Evo konkretno javio sam za Anelov transfer prvi, njegov povratak u repku, Nalicev poziv nakon duzeg perioda, situacija oko Gigovica, uvezi muezina Smajlovica zasto je odbio dalje da igra za nas i jos tih neki stvari koje nemam u glavi.
Poredit me sa Rexom je smijesno sam je trazio da mu se javim na privat da bi dosao do neki infa koje ja imam.
Poredit me sa Rexom je smijesno sam je trazio da mu se javim na privat da bi dosao do neki infa koje ja imam.
-
- Kontakt:
Na ovoj temi mjesta ima samo za jednog insajdera!
@Sindikat ili @brigada - pitanje je dana?
@Sindikat ili @brigada - pitanje je dana?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vec sam rekao nekad ranije da ti imas neke šeme i nekad budu tačne ali nisu toliko bas exluzivne( npr sta nalic dobio poziv to je bilo i najavljivano isto nikakav igrac isfuran davno). Od mujezina samo neke slike iz dzemata sto isto privatna njegova stvar .. ali razumijem to si zelio reci da je vjernik i da je Patriota i da nece izdati.
Ali imao si brate i propusta npr kada si rekao da znas sastav protiv luxa ali da Nemas "izun" da to kazes(dugo sam se smijao toj rijeci)
i kada si rekao da nalic starta a ono na kraju ni usao u igru nije ...dugo te nije bilo nakon toga
Isto za Gigovica nista konkretno nisi rekao osim sto si mene demantirao da izmisljam pa eto ako ja izmisljam volio bih cuti tvoju verziju sta je istina.
Isto tako imas u u19 Malmo ,Busluladzica ekstra igrac a ti nista o njemu da pokupis a to je ustvari bitno, i sigurno je isti dzemat
.. olaksalo bi ti a ovamo zamaras se nekim Nalicem i slicnim propalitetima
Ali imao si brate i propusta npr kada si rekao da znas sastav protiv luxa ali da Nemas "izun" da to kazes(dugo sam se smijao toj rijeci)
Isto za Gigovica nista konkretno nisi rekao osim sto si mene demantirao da izmisljam pa eto ako ja izmisljam volio bih cuti tvoju verziju sta je istina.
Isto tako imas u u19 Malmo ,Busluladzica ekstra igrac a ti nista o njemu da pokupis a to je ustvari bitno, i sigurno je isti dzemat
-
- Kontakt:
@Sindikat - Brigada te je poklopio argumentovano, u slucaju da se budes branio sutnjom, zavrsices kao gubitnik ovog historijskog insajderskog okrsaja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.