BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RajvoSA03
Kontakt:

Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Post Postao/la RajvoSA03 » 05 dec 2023, 22:18

Ne popusta brat
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 dec 2023, 22:45

Imajednabrigada je napisao/la:
05 dec 2023, 14:40
A ima vec 21 godinu i nastupa za U21 svicarsku tako i da s te strane opet ne bi mogao igrati za nas.

Mislim da on ima 3 nastupa za A tim, a 4ta neka prijateljska moguce da je bilaa ili sve ukupno 3 nastupa.

Bez obzira, neukusno je kontaktirati igraca koji je vec jednom bio dao obecanje i izradio, tu se vise nema vracanja, nesto slicno kao i sa Bajrektarevicem.

Steta jeste jer vidim zadnje vrijeme igra zadnjeg veznog meni je cak bolji, hitriji, okretniji i cvrsci od Tahirovica na toj poziciji.
Nije baš da nas je Omeragić izradio. Čini mi se da je rekao da će razmisliti i odlučio da nastavi igrati za reprezentaciju Švicarske.
Nema tu neke izrade. Ovdje su mišljenja podijeljena u vezi Kovačevića i vjerovatno će na kraju i biti pozvan, a teško da može biti gori slučaj nepoštovanja.
Omeragić je nešto poput Hajrovića, Hajrović je još imao i neke provokatine izjave dok je bio "Švicarac".
Ne vidim nikakav razlog da se patriotizam trenira na Omeragiću, treba ga kontaktirati, fino porazgovarati i ponuditi mjesto kod nas.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 dec 2023, 00:19

Horoz je napisao/la:
05 dec 2023, 22:45
A ima vec 21 godinu i nastupa za U21 svicarsku tako i da s te strane opet ne bi mogao igrati za nas.

Mislim da on ima 3 nastupa za A tim, a 4ta neka prijateljska moguce da je bilaa ili sve ukupno 3 nastupa.

Bez obzira, neukusno je kontaktirati igraca koji je vec jednom bio dao obecanje i izradio, tu se vise nema vracanja, nesto slicno kao i sa Bajrektarevicem.

Steta jeste jer vidim zadnje vrijeme igra zadnjeg veznog meni je cak bolji, hitriji, okretniji i cvrsci od Tahirovica na toj poziciji.
Nije baš da nas je Omeragić izradio. Čini mi se da je rekao da će razmisliti i odlučio da nastavi igrati za reprezentaciju Švicarske.
Nema tu neke izrade. Ovdje su mišljenja podijeljena u vezi Kovačevića i vjerovatno će na kraju i biti pozvan, a teško da može biti gori slučaj nepoštovanja.
Omeragić je nešto poput Hajrovića, Hajrović je još imao i neke provokatine izjave dok je bio "Švicarac".
Ne vidim nikakav razlog da se patriotizam trenira na Omeragiću, treba ga kontaktirati, fino porazgovarati i ponuditi mjesto kod nas.
Ma i on je i bio obecao misketu 100% znam i izradio na kraju. Ali i ne moze vise igrat za nas po pravilima novim.

Uostalom @sindikat Ce to prokopati nekako, on trenutno uziva veliko povjerenje forumske zajednice :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 dec 2023, 07:54

06 dec 2023, 00:19
Horoz je napisao/la:
05 dec 2023, 22:45

Ma i on je i bio obecao misketu 100% znam i izradio na kraju. Ali i ne moze vise igrat za nas po pravilima novim.

Uostalom @sindikat Ce to prokopati nekako, on trenutno uziva veliko povjerenje forumske zajednice :mrgreen:

Mimo Švedske nemam neke posebno informacije, nekad usput nesto saznam od Mrkonje i Delica, tjt van Švedske.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 dec 2023, 08:04

Jedan primjer koji su mnogi zaboravili, ko je na drustvenim mrezama odkrio transfer Anela? Cak se i Mirso bunio ovdje na forumu, ja prvenstveno poslao sliku raznim novinarima.

Sazno sam za potpis 5 jula, a bilo je zvanicno tek 6 Jula.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 06 dec 2023, 08:43

NoDi80 je napisao/la:
05 dec 2023, 21:05
Daduli je napisao/la:
05 dec 2023, 21:02
NoDi80 je napisao/la:
05 dec 2023, 14:33
Nema Becir za nas pravo vise igrati ni da hoce
Ali ima Jasic 20 godina momak ima
Desni bek, zadnji vezni i po potrebi moze stopera
Taman Dedica na krilo, a Gazibegovic i Jasic nek se rotiraju na desnog beka

slika
Dedić prije Stevanovića na krilu :rol: Dedić uopšte na krilu :lolno:
Dedic protiv Intera s desnog beka presao na lijevog beka izlazio i bio dobar naprijed ko krilo i to lijevo
Kad bi ga pustio od pocetka ma krilo onakav brz i agilan s dobrim osjecajem za loptu bio bi opasan
Pogotovo s Dzekom dupli pas da odigra
Za sad oni su buducnost i trebaju se uigravati
Gazibegovic 23 Sturm Graz
Dedic 21 Red Bull Salzburg
Jasic 20 Wolfsberg

Pogledaj kako igra naprijed
Kad bi imao Gazibegovica iza to bi bio pun pogodak
Treba se zaliti sto stavljaju Dedica na stopera i beka
Ovakvog igraca je sevap staviti na krilo da daje golove

Adis Jasic je buducnost ove reprezentacije! Momak odlicnih performansi, zivi fudbal, normalno zivi i nije uzdignut! Momak o sebi i pri sebi profesionalac. Buduci igrac Red bulla cim prodaju Dedica. Moze pokrit tri pozicije sto nam i treba. Nadam se da je rijesena sva papirologija oko njegovog dolaska.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 06 dec 2023, 08:48

Sindikat12 je napisao/la:
06 dec 2023, 08:04
Jedan primjer koji su mnogi zaboravili, ko je na drustvenim mrezama odkrio transfer Anela? Cak se i Mirso bunio ovdje na forumu, ja prvenstveno poslao sliku raznim novinarima.

Sazno sam za potpis 5 jula, a bilo je zvanicno tek 6 Jula.
Jesil' uspio uzet' kakvu provizijcu na saznanje ... ne mozes vala vjecno gratis radit' pos'o za koji su drugi placeni ... :nene:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 dec 2023, 09:26

Stavite fokus na datume. :kafa:

slika

slika

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 06 dec 2023, 09:42

koji lik yebote:-)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 dec 2023, 10:17

@sindikat
A sto je tebi toliko stalo da se dokazujes i da uvjeravaaš.
Pretjeraas u svemu tome i onda to nije to

Mislim ko te nije procitao do sad naivan je ko ceska sobarica, kod tebe nista konkretno nikad samo presipanje iz supljeg u prazno
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 dec 2023, 10:44

06 dec 2023, 10:17
@sindikat

Mislim ko te nije procitao do sad naivan je ko ceska sobarica, kod tebe nista konkretno nikad samo presipanje iz supljeg u prazno
Oki neka budu suplje 😎, nista konkretno a djelim brojeve igraca i prepiske sa njima i njihovim agentima. Sta si nam to ti donio konkretno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 dec 2023, 10:47

Okrsaj insajdera :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 06 dec 2023, 11:36

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2023, 11:38

387 Romano v 387 Ornstein
I found freedom. Losing all hope was freedom.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 06 dec 2023, 11:40

DamirT je napisao/la:
06 dec 2023, 10:47
Okrsaj insajdera :salut:
Reci im kako izgleda insajder. :D
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 dec 2023, 11:52

Sindikat12 je napisao/la:
06 dec 2023, 10:44
06 dec 2023, 10:17
@sindikat

Oki neka budu suplje 😎, nista konkretno a djelim brojeve igraca i prepiske sa njima i njihovim agentima. Sta si nam to ti donio konkretno.
Pa dobro sve je to ok i lijepo, ali kakve mi imamo koristi od toga sto ti imas brojeve od igraca i agenata, jel to nama ovdje nesto znaci? Mogu i ja imati brojeve od nekih igraca ali nije mi to zanimljivo jer nisam blizak momcima a i trebaju momci imati svoju privatnost tj mora se znati ko sljivu trese a ko najlon drzi. :D
Isto tako te prepiske, to moze svako od nas napisati na zvanični profil igraca i markirati tu prepisku.

Kod tebe je slicno kao kod rex-a koji je isto bas kulturan i raja, kao imate svedsku u malom prstu a samo prenosite druge medije i neke prepiske koje su vecini istog momenta poznate.
A kada vam se kaze eto imate tog i tog igraca pred nosom de kako dodjite do njega ili pitajte situaciju, odmah idu kod vas odgovori: "Znas kako, radi se, familija, nema se vremena ovo ono..." Znaci kad treba stvarno nesto konkretno nema vas.

To zelim reci, jer tek tad bi imalo smisla i bio bi to sto zelis biti i dokazat se da si Baja :mrgreen:

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 dec 2023, 14:38

Evo konkretno javio sam za Anelov transfer prvi, njegov povratak u repku, Nalicev poziv nakon duzeg perioda, situacija oko Gigovica, uvezi muezina Smajlovica zasto je odbio dalje da igra za nas i jos tih neki stvari koje nemam u glavi.

Poredit me sa Rexom je smijesno sam je trazio da mu se javim na privat da bi dosao do neki infa koje ja imam.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 dec 2023, 16:21

Na ovoj temi mjesta ima samo za jednog insajdera!
@Sindikat ili @brigada - pitanje je dana?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 dec 2023, 16:38

Vec sam rekao nekad ranije da ti imas neke šeme i nekad budu tačne ali nisu toliko bas exluzivne( npr sta nalic dobio poziv to je bilo i najavljivano isto nikakav igrac isfuran davno). Od mujezina samo neke slike iz dzemata sto isto privatna njegova stvar .. ali razumijem to si zelio reci da je vjernik i da je Patriota i da nece izdati.
Ali imao si brate i propusta npr kada si rekao da znas sastav protiv luxa ali da Nemas "izun" da to kazes(dugo sam se smijao toj rijeci)😅 i kada si rekao da nalic starta a ono na kraju ni usao u igru nije ...dugo te nije bilo nakon toga😁
Isto za Gigovica nista konkretno nisi rekao osim sto si mene demantirao da izmisljam pa eto ako ja izmisljam volio bih cuti tvoju verziju sta je istina.

Isto tako imas u u19 Malmo ,Busluladzica ekstra igrac a ti nista o njemu da pokupis a to je ustvari bitno, i sigurno je isti dzemat😅.. olaksalo bi ti a ovamo zamaras se nekim Nalicem i slicnim propalitetima

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 dec 2023, 16:47

@Sindikat - Brigada te je poklopio argumentovano, u slucaju da se budes branio sutnjom, zavrsices kao gubitnik ovog historijskog insajderskog okrsaja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.