NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Prava PO utakmica,idemo u Las Vegas 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
...
Giannis je u zadnjih par sezona postao najzaštićeniji igrač, i po kriterijumu po kojem dobija faulove, a i koliko rijetko mu sviraju korake u ovakvim situacijama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo razbijanje mitova i lazi. Sve cisto

I liga oficijelno potvrdi da je sve bilo cisto kod onog timeouta sinoc. Tko bi rekao, zavjerolozi u stanju soka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li odbrana?
Šta je ovo na Jazz - Dallas 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta bi Jokiću da onoliko šutira ? Čak 32 šuta , za dva 7/25 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Felixians4
- Kontakt:
oh, da. houston rockets., npr. par sezona gubili redom po 30ak razlike, bušio ih tkogod se sjetio, a sada dovođenjem obrambeno disciplirano nastrojenog trenera te takvih veterana ponešto i preplaćenih u vidu vanvleeta i brooksa, 9-1 su na domaćem terenu. eto, MIL utrpao skoro 150 Thibodeauovim Knicksima u samoj završnici turnira pa to ne znači da su oni došli neozbiljni u taj match eto tek tako. kao što kad bude rezultat 90-85 ne znači da su odlične obrane nužno već naprotiv. ili u europi/ncaa.. dakle, nemojte tako zaključivati ofrlje
Vukovi? Predvode ligu nakon četvrtine, sad nitko se ne sprda s trejdom za Goberta iako je jasno da su iskrcali pokoji first rounder suviše Jazzerima. Pritom im jedan od najboljih 1 v 1 braniča ozlijeđen, Jaden Mcdaniels.
GSW na 10-11, van play in zone, toliko je kompetitivno, a MEM je popravio omjer malo prije povratka Moranta, nisu oni otpisali sezonu unatoč silnim izostancima
Zašto Adam Silver laže? 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel ja reko nista prije Portlanda za Spurse? Slusajte experta
Ove Rakete kuci Real Madrid a na strani Vrbanjusa

Ove Rakete kuci Real Madrid a na strani Vrbanjusa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U zadnje dvije utakmice 28 asistencija i 0 izgubljenih lopti

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tyrese babo igre, najjaci "prirodni" igrac sto sam gledo u zadnjih x godina, pure talent. Jednostavno kosarka mu je k'o prosjecnom covjeku spavanje. Najbolji igrac za gledati u ligi
Meni trenutno najbolji igrac lige
Meni trenutno najbolji igrac lige
- Shategabri
- Kontakt:
RS je već godinama cirkus. Odbrane se igraju u PO.Felixians4 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:29oh, da. houston rockets., npr. par sezona gubili redom po 30ak razlike, bušio ih tkogod se sjetio, a sada dovođenjem obrambeno disciplirano nastrojenog trenera te takvih veterana ponešto i preplaćenih u vidu vanvleeta i brooksa, 9-1 su na domaćem terenu. eto, MIL utrpao skoro 150 Thibodeauovim Knicksima u samoj završnici turnira pa to ne znači da su oni došli neozbiljni u taj match eto tek tako. kao što kad bude rezultat 90-85 ne znači da su odlične obrane nužno već naprotiv. ili u europi/ncaa.. dakle, nemojte tako zaključivati ofrlje
Vukovi? Predvode ligu nakon četvrtine, sad nitko se ne sprda s trejdom za Goberta iako je jasno da su iskrcali pokoji first rounder suviše Jazzerima. Pritom im jedan od najboljih 1 v 1 braniča ozlijeđen, Jaden Mcdaniels.
GSW na 10-11, van play in zone, toliko je kompetitivno, a MEM je popravio omjer malo prije povratka Moranta, nisu oni otpisali sezonu unatoč silnim izostancima
I kad zagusti za PO.
U EL nema tankanja kao u NBA, bilo da si izgubio sve šanse ili imaš debelu prednost.
Izvini, ali 152-111 je uvreda za košarku i ja to ne mogu da gledam.
Koševo Zapad
- Felixians4
- Kontakt:
Izvini, to su pizdarije od argumenata koje skupite okolo i ponavljate. 20000* ponovljena laž ne smije postati uvriježeno stajalište.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2023, 07:09RS je već godinama cirkus. Odbrane se igraju u PO.Felixians4 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:29oh, da. houston rockets., npr. par sezona gubili redom po 30ak razlike, bušio ih tkogod se sjetio, a sada dovođenjem obrambeno disciplirano nastrojenog trenera te takvih veterana ponešto i preplaćenih u vidu vanvleeta i brooksa, 9-1 su na domaćem terenu. eto, MIL utrpao skoro 150 Thibodeauovim Knicksima u samoj završnici turnira pa to ne znači da su oni došli neozbiljni u taj match eto tek tako. kao što kad bude rezultat 90-85 ne znači da su odlične obrane nužno već naprotiv. ili u europi/ncaa.. dakle, nemojte tako zaključivati ofrlje
I kad zagusti za PO.
U EL nema tankanja kao u NBA, bilo da si izgubio sve šanse ili imaš debelu prednost.
Izvini, ali 152-111 je uvreda za košarku i ja to ne mogu da gledam.
EL je fantastična na svoj način, ovo na svoje.
Nego, čudo je Haliburton, kad je ulazio u ligu, nije znao s rješenjima na pickup u lijevo uvijek dodavanje, pull up ni izbliza, a sada ladno u 24.godini kompletna napast, kaje se Kerr što mu nije dao odriješene ruke ljetos na SP. I on i LeBron savršene partije ž, bez turnover.
LAL i Pacers najozbiljnije shvatili ovaj turnir, suvereno u finale. Obje ekipe duboke, zahvalni na učinku rezervi.
Joj Brona, smiješno šta radi deduka

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Je li realno sta radi ovaj GOAT James?
Lik iskoro puni 39, pa ako bude htio igrat ce do 45-te

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.