Jest jest, zato preskaces post gdje sam ti objasnio sav fazon sa koka kolom i nastavljas trolati i imati fašističke i rasističke izljeveEvander je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:14Ne mrzim nikog, niti ista. Ta osobina je svojstvenija vama "vjernicima". To sto ukazujem na nelogicnosti, lose pojave u necemu, to sto neke stvari nazivam pravim imenom, a to tebi smeta, to nije mrznja. Neces naci niti jedan moj post da ja nekog vrijedjam na licnoj osnovi, psujem, bilo sta slicno. Takve postove imas samo kod vas vjernika, cim neko pise mimo onog sto vi zelite.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:35Druže mrziš islam, skontali smoEvander je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:10Nego, sta bi sa Koka Kolom, ugasili ste je?![]()
Nevezano za ovo, postoji li veca ubleha od lafo bojkotovanja neceg?
Svako malo, nesto se bojkotuje, te koka kola, te manja, te hrvatski, te srpski, te slovensko proizvodi![]()
Ljudi fakat vjeruju u te gluposti nakon svega?![]()
Ne znam koja se svrha tih izljeva bijesa
Inace, misljenje o Islamu? Isto kao i o svom ostalim religijam. Izmisljotina, kojom se kontroliraju mase, velikom vecinom priglupe.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta si bolan ti objasnio? 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Fazon sa koka kolom je takav da sad u Hadžićima radi dvocifren broj ljudi, a 100+ radnika su “laid off”.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Red je da ih ovi bojkotasi finansijski pomognuBosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:45Fazon sa koka kolom je takav da sad u Hadžićima radi dvocifren broj ljudi, a 100+ radnika su “laid off”.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Majku vam bolesnu svima koji na bilo koji način branite cioniste.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ako kažeš da su muslimani najgluplji na svijetu, a ne navedeš neki statistički podatak koji to potvrđuje, onda je to klasična uvreda i komentar iz mržnje. Samo sam to rekaoEvander je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:14Ne mrzim nikog, niti ista. Ta osobina je svojstvenija vama "vjernicima". To sto ukazujem na nelogicnosti, lose pojave u necemu, to sto neke stvari nazivam pravim imenom, a to tebi smeta, to nije mrznja. Neces naci niti jedan moj post da ja nekog vrijedjam na licnoj osnovi, psujem, bilo sta slicno. Takve postove imas samo kod vas vjernika, cim neko pise mimo onog sto vi zelite.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:35Druže mrziš islam, skontali smoEvander je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:10Nego, sta bi sa Koka Kolom, ugasili ste je?![]()
Nevezano za ovo, postoji li veca ubleha od lafo bojkotovanja neceg?
Svako malo, nesto se bojkotuje, te koka kola, te manja, te hrvatski, te srpski, te slovensko proizvodi![]()
Ljudi fakat vjeruju u te gluposti nakon svega?![]()
Inace, misljenje o Islamu? Isto kao i o svom ostalim religijam. Izmisljotina, kojom se kontroliraju mase, velikom vecinom priglupe.
I baj d vej nisam vjernik
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put potvrdjeno i od strane idfaIDF officials: 15,000 likely killed in Gaza since start of war, 5,000 of them are Hamas
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Pensioner26
- Kontakt:
Jadna majko on ukazuje na nelogičnosti. Hajde lijepo pokupi svoja pisanja i ne sramoti se više.
To sto si glup i ne kontas dalje od trolanja po forumu nije nas problem majstore.
Au kako svijet strmoglavo tone ka fašizmu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovoga se ni Čombe ne bi dosjetio

I found freedom. Losing all hope was freedom.
A Pew Center study about religion and education around the world in 2016, found that Jews are the most educated religious group around in the world with an average of 13.4 years of schooling;Jews also have the highest number of post-secondary degrees per capita (61%). Based on the study data, Hindus have the lowest level of formal schooling among all major religious.41% of the world Hindus have no formal schooling, which makes them the least educated religious group in the world. About 36% of the world Muslim population have no formal schooling, Muslims have the lowest average levels of higher education than any other major religious group, with only 8% and 10% respectively have graduate and post-graduate degrees.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 dec 2023, 07:07Ako kažeš da su muslimani najgluplji na svijetu, a ne navedeš neki statistički podatak koji to potvrđuje, onda je to klasična uvreda i komentar iz mržnje. Samo sam to rekaoEvander je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:14Ne mrzim nikog, niti ista. Ta osobina je svojstvenija vama "vjernicima". To sto ukazujem na nelogicnosti, lose pojave u necemu, to sto neke stvari nazivam pravim imenom, a to tebi smeta, to nije mrznja. Neces naci niti jedan moj post da ja nekog vrijedjam na licnoj osnovi, psujem, bilo sta slicno. Takve postove imas samo kod vas vjernika, cim neko pise mimo onog sto vi zelite.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:35
Druže mrziš islam, skontali smo
I baj d vej nisam vjernik
Christians ranked as the second most educated religious group around in the world with an average of 9.3 years of schooling.
Je.bali majku na 61% skocili (fakultetski obrazovano) prije 15 godina bili su oko 40% ako se dobro sjecam
Ljudima ovdje glavna preokupacija izreal i hamas ko će koga roknuti a vamo što rusi dobijaju rat, jačaju poziciju što desničari po Evropi odnose pobjede, šta se po Crnoj Gori radi to niko ne ferma, a sve to ide na ruku Dodiku i Vučiću. Zato kada se jednog jutra probudite uz vijesti da je RS proglasila samostalnost nemojte biti iznenađeni.
A do tada neka vam glavna briga ko je upravu Izrael ili Hamas
A do tada neka vam glavna briga ko je upravu Izrael ili Hamas

Daj druze ne brukaj se. Niko ovdje nije na strani hamasa niti iko normalan smatra da je hamas u pravu.
Doduše imaš ovih bolesnih sto pravdaju ubijanje nevinog palestinskog naroda.
Doduše imaš ovih bolesnih sto pravdaju ubijanje nevinog palestinskog naroda.
I izvini molim te sto pišemo o najaktuelnijoj temi na svijetu trenutno.
I sto se ne bojim pudlica Dodika i Vucica. Čuj njih dvojica da proglase nezavisnost genocidne tvorevine.
I sto se ne bojim pudlica Dodika i Vucica. Čuj njih dvojica da proglase nezavisnost genocidne tvorevine.

Obzirom da smo u americkoj interesnoj sferi, gledajuci siru geopoliticku sliku, naglasavanje pitanja samostalnosti RS-a ispada kao zatupljenost.FoSte95 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:42Ljudima ovdje glavna preokupacija izreal i hamas ko će koga roknuti a vamo što rusi dobijaju rat, jačaju poziciju što desničari po Evropi odnose pobjede, šta se po Crnoj Gori radi to niko ne ferma, a sve to ide na ruku Dodiku i Vučiću. Zato kada se jednog jutra probudite uz vijesti da je RS proglasila samostalnost nemojte biti iznenađeni.
A do tada neka vam glavna briga ko je upravu Izrael ili Hamas![]()
Ta "slika" je blokiranja ruskog uticaja na Balkanu te americka dominacija glede izvoza energenata u Europu, prije svih ukapljenog plina. Americki LNG tanker vec isporucuje plin u Hrvatskoj luci Omisalj, dok recemo u rijeckoj luci stizu americki brodovi sa oruzjem.
Prema tome, Hrvatska je strateski vazna tacka za dalje sirenje ka unutrasnjosti sa morske strane, a njena stabilnost kao clanice EU nije samo pitanje sigurnosti duz granice sa BiH, vec opste sigurnosti nase zemlje. Cjelovitost BiH je temelj za sigurnost sire regije pa i same Europe.
Koliko su vec Ameri prisutni u EU gledajuci izvoz, pokazuje i ovaj grafikon.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
i da bojkotuj KFC i coluFoSte95 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:42Ljudima ovdje glavna preokupacija izreal i hamas ko će koga roknuti a vamo što rusi dobijaju rat, jačaju poziciju što desničari po Evropi odnose pobjede, šta se po Crnoj Gori radi to niko ne ferma, a sve to ide na ruku Dodiku i Vučiću. Zato kada se jednog jutra probudite uz vijesti da je RS proglasila samostalnost nemojte biti iznenađeni.

Ne, najveći problem liberalnih Bošnjaka je što se nismo uvukli Amerima još više u pakšu a skupa s njima i Izraelu i EU jer to je jedini put koji BiH ima pred sobom. Od kako sam se rodio slušam o EU integracijama i NATU i evo par decenija kasnije još uvijek cekamo da se naši dragi prijatelji iz Evrope smiliju i prime nas u svoju zajednicu.
Nikad ništa naučiti nećemo.......Robust je napisao/la: ↑06 dec 2023, 12:43i da bojkotuj KFC i coluFoSte95 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:42Ljudima ovdje glavna preokupacija izreal i hamas ko će koga roknuti a vamo što rusi dobijaju rat, jačaju poziciju što desničari po Evropi odnose pobjede, šta se po Crnoj Gori radi to niko ne ferma, a sve to ide na ruku Dodiku i Vučiću. Zato kada se jednog jutra probudite uz vijesti da je RS proglasila samostalnost nemojte biti iznenađeni.
![]()
to je sad first world problem kod bosnja
![]()
Yebo te čak se više ni onaj influenser od vođe Hesbolaha ne oglašava a ovdje ljudi na max, da ne kažem Iran više čak i ne prijeti....
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa šta je BiH po tom pitanju uradila, jesil se ikada to zapitao?chily-rz je napisao/la: ↑06 dec 2023, 12:48Ne, najveći problem liberalnih Bošnjaka je što se nismo uvukli Amerima još više u pakšu a skupa s njima i Izraelu i EU jer to je jedini put koji BiH ima pred sobom. Od kako sam se rodio slušam o EU integracijama i NATU i evo par decenija kasnije još uvijek cekamo da se naši dragi prijatelji iz Evrope smiliju i prime nas u svoju zajednicu.
Šta može uraditi sa ovakvim nametnutim ustavom? Gdje još u svijetu ili toj Evropi ima da su neki ljudi vrijedniji od drugih zbog nacionalne ili narodne pripadnosti ? Gdje još u svijetu ima da jedna etnička skupina ima istu količinu političke moći i uticaja kao druga koja je pet puta brojnija? Ko je došao s dejtonskim sporazumom i gdje su to još skontali takav poredak da funkcioniše?