FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 05 dec 2023, 20:05

Tatamata1946 je napisao/la:
05 dec 2023, 19:46
Mene najvise boli sto svi nesto grade i popravljaju uslove za navijace na stadionima a kod nas sve isto preko 20 godina. Opet cemo igrati u Zenici evropu i vjecno cemo gledati u vremensku prognozu kad krenemo na Kosevo
Tako će ti biti i naredni 20 god,daj Bože da bude drugačije

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 05 dec 2023, 21:49

Mene najvise boli sto svi nesto grade i popravljaju uslove za navijace na stadionima a kod nas sve isto preko 20 godina. Opet cemo igrati u Zenici evropu i vjecno cemo gledati u vremensku prognozu kad krenemo na Kosevo
I mene to boli brate, ali šta ćeš kada mi navijači ne želimo nešto pokrenuti, a očekujemo od drugih nešto slično.

Ja smijem stavit svoj ZK da bi mi navijači keš za natkirvanje istoka skupili u rekordnom roku samo da se pokrene akcija.

Naravno postoje predradnje ovog procesa ali djaba. Ovako ćemo palamuditi i naredne 74 godine, a unuke ćemo i dalje voditi da kisnu na Koševi zajedno s nama, tuga da ne može biti veća ali šta da se radi.

Svaki puta kada se pomene natkrivanje tribine isto kao da mi neko so na ranu sipa u pm. Sanjamo to natkirvanje kao da ćemo dobiti grijače u stolicama na tribini i dva restorana za jelo i piće na poluvremenu, pu jbm ti letargiju i statičnost.

Ograisanim sa šugavice smo se smijali za istok s bagerima, a oni ga uz prošenje i navijače napraviše, sada se očekuje jug, a nemaju za kifle.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2023, 21:59

Senner je napisao/la:
05 dec 2023, 21:49
I mene to boli brate, ali šta ćeš kada mi navijači ne želimo nešto pokrenuti, a očekujemo od drugih nešto slično.

Ja smijem stavit svoj ZK da bi mi navijači keš za natkirvanje istoka skupili u rekordnom roku samo da se pokrene akcija.

Naravno postoje predradnje ovog procesa ali djaba. Ovako ćemo palamuditi i naredne 74 godine, a unuke ćemo i dalje voditi da kisnu na Koševi zajedno s nama, tuga da ne može biti veća ali šta da se radi.

Svaki puta kada se pomene natkrivanje tribine isto kao da mi neko so na ranu sipa u pm. Sanjamo to natkirvanje kao da ćemo dobiti grijače u stolicama na tribini i dva restorana za jelo i piće na poluvremenu, pu jbm ti letargiju i statičnost.

Ograisanim sa šugavice smo se smijali za istok s bagerima, a oni ga uz prošenje i navijače napraviše, sada se očekuje jug, a nemaju za kifle.
Pa nemaju oni, zato im i drugi grade sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 22:24

Senner je napisao/la:

Smijesno ili ne, oni su skupili pare i napravili istok. Sad da li je tu bilo nekih malverzacija i lopovluka mozda i jest, ali na kraju dana su napravili dobru tribinu i natkrili je kasnije. I sad ako budu pravili jug pogurace grad, kanton ko vec, ali i to je neko njihov izlobirao. Nece ti kanton ni bilo ko dati pare tek tako, nego treba ostvariti kontakt sa ljudima, uvezati se, objasniti sta i kako, predstaviti projekat i tako dalje. Nas nista ne sprjecava da pokusamo isto, samo specificnost Koseva kao stadiona i sve okolnosti vezane uz to nam prave problem. Kada bi se vec pokrenula neka akcija, odziv bi bio veliki ja sam siguran. Ali je pitanje kako to sve izvesti.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 dec 2023, 22:28

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
05 dec 2023, 22:24
Senner je napisao/la:

Smijesno ili ne, oni su skupili pare i napravili istok. Sad da li je tu bilo nekih malverzacija i lopovluka mozda i jest, ali na kraju dana su napravili dobru tribinu i natkrili je kasnije. I sad ako budu pravili jug pogurace grad, kanton ko vec, ali i to je neko njihov izlobirao. Nece ti kanton ni bilo ko dati pare tek tako, nego treba ostvariti kontakt sa ljudima, uvezati se, objasniti sta i kako, predstaviti projekat i tako dalje. Nas nista ne sprjecava da pokusamo isto, samo specificnost Koseva kao stadiona i sve okolnosti vezane uz to nam prave problem. Kada bi se vec pokrenula neka akcija, odziv bi bio veliki ja sam siguran. Ali je pitanje kako to sve izvesti.
Predsjedniče zadovoljavaju li oni igrači kriterije? Ako da preporučite me nekome od vaših friends, jer znate onu izreku
you're network is your net worth :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 dec 2023, 22:51

Evo kaže mi haver Manijak da je čuo da se Pena i Oliveira kockaju u Koloseumu i da se Olivera zadužio kod kamatara :bow: :bow: :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2023, 22:52

Surreal je napisao/la:
05 dec 2023, 22:51
Evo kaže mi haver Manijak da je čuo da se Pena i Oliveira kockaju u Koloseumu i da se Olivera zadužio kod kamatara :bow: :bow: :bow:
:rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 05 dec 2023, 22:54

MortemHz je napisao/la:
05 dec 2023, 22:52
Surreal je napisao/la:
:rol: :rol: :rol:
Još reče citiram: "Ziljkić se krenuo qrčit po klubu, posvađao se sa Ibričićem, traži raskid ugovora."

Sa Željovcima uvijek šega
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 dec 2023, 22:59

Surreal je napisao/la:
Pustili su i pricu da Renan smrce i da se dopinguje. Jednostavno bolest. Ja ne znam samo da li oni stvarno vjeruju u te stvari ili onako lazu jer ih zabavlja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 dec 2023, 23:28

Zvanično otisao

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 dec 2023, 23:41

Zukanovic je napisao/la:
05 dec 2023, 23:28

Zvanično otisao
Ibrin put u Južnu Ameriku se isplatio.
Dobar posao svaka čast. :thumbup: :salut:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 dec 2023, 23:45

Navodno smo zainteresovani za onog Brazilca iz Posusja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 05 dec 2023, 23:51

Zukanovic je napisao/la:
05 dec 2023, 23:28

Zvanično otisao
Nazalost,kao sto napisah neki dan po info. iz Južne
Amerike od Predsjednika kluba u koji je otišao.
Viveros je otišao na posudbu na godinu dana sa
Mogućnošću otkupa njegovog ugovora!
Za sada najveći financijski promašaj u historiji
F.K.Sarajevo.
😩
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 dec 2023, 03:09

Surreal je napisao/la:
Poz ne bi da remetim,ali to je suplja za renana, a peneranda kocka uveliko,a ko i ne bi kad ima onakvu platu?
Fk Željezničar.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2023, 07:54

Sretno Viverose, zadužio si nas za života! Pamtit će te pitari! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 dec 2023, 09:32

Sretno Kevinu "pranju para" a to sto uvedose zakon kadije to nista. Kad se sjetim izjava tadasnjeg trenera, stranci ce se rotirati :urnebes: :urnebes: ko da je termin. Na sta smo bili prisiljeni. Nevidjeno, tu se slazem da smo veci pritisak morali napraviti na savez jer je odluka sibicarski donijeta 5 do 12.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 dec 2023, 10:01

Imao sam priliku razgovarati sa raznim političkim opcijama opcine Centar nesto poslovni nekad i privatno od onog Becirovica i Ajnadzica pa i sa Mandicem kad je preuzeo funkciju nacelnika i u sustini sam im neformalno predlagao ovaj model za citav kompleks stadiona Kosevo koji su oni ocjenili jedini moguci ali tesko ili nikako izvodiv, jer niti jedna politicka opcija se nebi usudila uci u taj proces davanja drzavnog zemljista od nekoliko destina hiljada kvadrata drzavnog zemljista privatnim investitorima koji bi postali vlasnici. Koliko sam ja shvatio cijeli kopleks stadion, parking cak i DIF i ono sve iza poligon atletski spada pod CSR opcine Centar koji bi se trebao porušiti i stvoriti jedan prostor za izgradnju i taj sav posao za koji treba nekoliko miliona, treba da finasira opcina u kojoj niko nije spreman da ulazi u taj rizik i eventualne sukobe niti kao vlast niti kao opozicija. Nazalost mislim da ce stadion u ovakvom stanju ostati jos dugo dugo vremena i tesko da ce i generacije poslje nas docekati neki novinstadion na ovom mjestu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 dec 2023, 10:03

AVNOJ je napisao/la:
06 dec 2023, 10:01
Imao sam priliku razgovarati sa raznim političkim opcijama opcine Centar nesto poslovni nekad i privatno od onog Becirovica i Ajnadzica pa i sa Mandicem kad je preuzeo funkciju nacelnika i u sustini sam im neformalno predlagao ovaj model za citav kompleks stadiona Kosevo koji su oni ocjenili jedini moguci ali tesko ili nikako izvodiv, jer niti jedna politicka opcija se nebi usudila uci u taj proces davanja drzavnog zemljista od nekoliko destina hiljada kvadrata drzavnog zemljista privatnim investitorima koji bi postali vlasnici. Koliko sam ja shvatio cijeli kopleks stadion, parking cak i DIF i ono sve iza poligon atletski spada pod CSR opcine Centar koji bi se trebao porušiti i stvoriti jedan prostor za izgradnju i taj sav posao za koji treba nekoliko miliona, treba da finasira opcina u kojoj niko nije spreman da ulazi u taj rizik i eventualne sukobe niti kao vlast niti kao opozicija. Nazalost mislim da ce stadion u ovakvom stanju ostati jos dugo dugo vremena i tesko da ce i generacije poslje nas docekati neki novinstadion na ovom mjestu.
Hvala na pojašnjenju situacije oko lokacije našeg stadiona! :-)

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 dec 2023, 11:37

AVNOJ je napisao/la:
06 dec 2023, 10:01
ima zenica :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, MaroonBjelave, tajsamja, THEC, Vanja8 i 49 gostiju.