14 godina od ovoga al se stari u pm

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Stari nisi se ti trljao sa njima u toruH8Z7 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:00Kreno ja jednom do trgovine, i na putu ima restoran i tako idem ja kad osjetih neki smrad ne možeš prepoznati od čega je, ma smrdi samo tako. Nastavim ja još nekoliko metara i auto parkirano i prikolica, a smrad još jači kontam šta je ovo ovako kad se svinje krenu oglašavati hrok hrok, nisam imao pojma da onako smrdi još ljeto bilo a prikolica sa ceradom. Odvratan smrad![]()
Jenni , Sammi i Snooki
Sammi burazeru je top, Jwoww je dobar komad ali muskobata (energijom/ponasanjem), Snooki kasnije, kad se tek pojavila nista.
Zanimljiv podatak:MortemHz je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:11Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine je objavila podatke o poreznim uplatama u periodu od januara do novembra ove godine, podatke o broju zaposlenih na 30. novembar 2023. godine, kao i podatke o broju fiskalnih uređaja i fiskalnom prometu.
Kako su saopćili, porezni obveznici su u periodu od januara do novembra ove godine uplatili 6,6 milijardi KM, što je u odnosu na isti period prošle godine više za 891,5 miliona KM ili 15,42 posto, a u odnosu na period januar-novembar 2019. više za 1,8 milijardi KM ili 39,17 posto.
Broj zaposlenih prema prebivalištu zaposlenika na 30. novembar ove godine je iznosio 545.619, dok je broj zaposlenih 30. novembra prošle godine iznosio 540.367. Broj zaposlenih prema prebivalištu osiguranog lica je 30. novembra ove godine u:
Pisali su tako i za Ronalda kad je gostovao Srbiji. Treba im vjerovati.Davidoffgold je napisao/la: ↑06 dec 2023, 09:21Citam neki dan srbi govore da je John Lennon srbin. Kao sin Draze onog cetnika....ja et i Putin je srbin
Hodaju jer presuda nije pravosnažna, ne mogu prije pravosnažnosti u zatvor.FoxMulder je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:18Misliš da će odležat dana?Baboon je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:45Zeleni bandit Selmo Cikotić dobio 3 godine zatvora. Muljao u prodaji oružja hr firmi scout. Ono što je zanimljivo, kakirovi talibančići su kukali na izdaju sadašnje vlasti, eno prodadoše sve oružje hrvatima, prazne nam kasarne. Na kraju se ispostavilo da je to ovaj crnogorski ker uradio.![]()
Naravno tipovi poput Mensura Grace i mentalno zaostalog Jasmina Mulahusića - potpuna tišina i muk.![]()
Novalić i ekipa iz afere respiratori uredno hodaju Sarajevom iako su osuđeni.
odes i slupas im od glavu i grijace i pecnicumeho-medo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:17Ovako forumaši situacija je sljedeća:
Prije mjesec dana kupio sam Vox električnu peć..
Međutim pri prvom koristenju iste primjeceno je da se prekidaci (komande one okrugle) griju. To jest dok ispečeš pitu u rerni za 20ak minuta zagriju se da ne mozes iste drzati duze od 2 sekunde...
Helem, posto je peć pod garancijom zvao servis, serviser tek nakon 20ak dana dosao, pogledao kaze sve je tehnicki ispravno, peć uredno peče.
Upitam ga sta sa prekidacima koji se zagrijavaju i nakon toga on zagrije rernu na 250 nekih 10-15 minuta i nakon toga izmjeri 50 stepeni celzijusovih na prekidacima.
I njegov zakljucak je da ne zna do cega je to. Navodi da jedan od razloga moze bit losa izolacija ili jednostavno serijska greska.
Pitam ga sta dalje da radim, kaze on ce javiti ovima u firmi, poslati im zapisnik kad zavrsi i jedan primjerak poslati i meni, pa ce mi se oni iz radnje javiti.
Od njegovog dolaska proslo je vec 6 dana, zapisnik nisam dobio dok jučer licno nisam otisao u radnju gdje sam kupio sporet tamo su mi isti izdali. U zapisniku stoji da svi dijelovi električnog šporeta rade tehnički ispravno po fabrickim karakteristikama. Ni spomena nema o prekidačima koji se zagrijavaju.
Ja sad ne znam sta da radim dalje. Da li je zaista normalno da se prekidači tokom rada kod ovog Voxovog elektricnog šporeta tokom rada zagrijavaju? Imali neko identičan?
Ili treba da se obratim nekoj drugoj instituciji, ako da kojoj? Ko je nadlezan da brine o pravima potrošača?
donDondon je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:26odes i slupas im od glavu i grijace i pecnicumeho-medo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 16:17Ovako forumaši situacija je sljedeća:
Prije mjesec dana kupio sam Vox električnu peć..
Međutim pri prvom koristenju iste primjeceno je da se prekidaci (komande one okrugle) griju. To jest dok ispečeš pitu u rerni za 20ak minuta zagriju se da ne mozes iste drzati duze od 2 sekunde...
Helem, posto je peć pod garancijom zvao servis, serviser tek nakon 20ak dana dosao, pogledao kaze sve je tehnicki ispravno, peć uredno peče.
Upitam ga sta sa prekidacima koji se zagrijavaju i nakon toga on zagrije rernu na 250 nekih 10-15 minuta i nakon toga izmjeri 50 stepeni celzijusovih na prekidacima.
I njegov zakljucak je da ne zna do cega je to. Navodi da jedan od razloga moze bit losa izolacija ili jednostavno serijska greska.
Pitam ga sta dalje da radim, kaze on ce javiti ovima u firmi, poslati im zapisnik kad zavrsi i jedan primjerak poslati i meni, pa ce mi se oni iz radnje javiti.
Od njegovog dolaska proslo je vec 6 dana, zapisnik nisam dobio dok jučer licno nisam otisao u radnju gdje sam kupio sporet tamo su mi isti izdali. U zapisniku stoji da svi dijelovi električnog šporeta rade tehnički ispravno po fabrickim karakteristikama. Ni spomena nema o prekidačima koji se zagrijavaju.
Ja sad ne znam sta da radim dalje. Da li je zaista normalno da se prekidači tokom rada kod ovog Voxovog elektricnog šporeta tokom rada zagrijavaju? Imali neko identičan?
Ili treba da se obratim nekoj drugoj instituciji, ako da kojoj? Ko je nadlezan da brine o pravima potrošača?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.