Ramo u elementuRamo Isak: Kriminalci, imate dvije mogućnosti - hapšenje ili da se ubijete

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ramo u elementuRamo Isak: Kriminalci, imate dvije mogućnosti - hapšenje ili da se ubijete
joj al se prenemaže "jooooj uuuuh joooooj majko moja, kuku meni joooooj", a prije 2 minute se ponašala ko da je bog i batina. I te metuzaleme treba neko spustit na zemlju i pokazat im da su građani ko i svi ostali, da i drugi koriste javni prevoz isto ko i oni, stoje u redu u bingu i na šalterima isto ko i oni.Eisig je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:39Bezobrazna baba, trazi belaj pa kuka kad dobije. Neka je izbacio.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:16Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
Jednom satro kesu medenjaka, slucajno pogledam kad vidim da su sa svinjskom masti.Davidoffgold je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:55Pa nije covijek jeo sa namjerom vjerovatno. Ne racuna mu se kao grijeh jer nije znao. Ja sam jeo one gumenjake od rodjakove male sve dok nisam saznao da je krmak haha. Ali upravu si, svi mi to konzumiramo nesvjesno...numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:42Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju.Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.
Jašta vala, znaju ti stariji fakat bit drski. Evo ova nena, 2 minute čovijeku maše prstom pred očima kune ga. Čuje se fino joj on govori de molim te samo izađi....ona opet po istom. Onda kad je istjerao ( a fakat vidi se da nije je udario niti gurnuo samo je izbacio ) poče odma dreka jaukanje ovo ono....dobi čovijek suspenziju ni kriv ni duzan.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 dec 2023, 16:17joj al se prenemaže "jooooj uuuuh joooooj majko moja, kuku meni joooooj", a prije 2 minute se ponašala ko da je bog i batina. I te metuzaleme treba neko spustit na zemlju i pokazat im da su građani ko i svi ostali, da i drugi koriste javni prevoz isto ko i oni, stoje u redu u bingu i na šalterima isto ko i oni.Eisig je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:39Bezobrazna baba, trazi belaj pa kuka kad dobije. Neka je izbacio.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:16
Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
Isti tipovi su u dobroj mjeri zaduženi za srozavanje javnih preduzeća i institucija sa svojom "Ja sam ovdje 30 godina, šta ćeš ti..." filozofijom.
A to što 30 godina drka qrac to ništa. Uzima radno mjesto nekome ko bi taj posao možda i radio kako treba
Zeleni bandit Selmo Cikotić dobio 3 godine zatvora. Muljao u prodaji oružja hr firmi scout. Ono što je zanimljivo, kakirovi talibančići su kukali na izdaju sadašnje vlasti, eno prodadoše sve oružje hrvatima, prazne nam kasarne. Na kraju se ispostavilo da je to ovaj crnogorski ker uradio.
Kad su botovi to isfurali, nisu ga apdejtovali na vakat
Zato i jesu bili tako dobri
Prvostepena, kasnije ko zna sta ce biti.Baboon je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:45Zeleni bandit Selmo Cikotić dobio 3 godine zatvora. Muljao u prodaji oružja hr firmi scout. Ono što je zanimljivo, kakirovi talibančići su kukali na izdaju sadašnje vlasti, eno prodadoše sve oružje hrvatima, prazne nam kasarne. Na kraju se ispostavilo da je to ovaj crnogorski ker uradio.![]()
Naravno tipovi poput Mensura Grace i mentalno zaostalog Jasmina Mulahusića - potpuna tišina i muk.![]()
Mogu oni povećati tu zahtijevanu platu. Opet će im se brod pun šiptara nasukati gore.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:05Sad kao olaksavaju. Britanci su uvijek mrzili strance, nista novo. A drzava im bukvalno zivi od tog. To se najbolje vidjeli zadnjih godina sa kamiondzijama kad je falio pa bili redovi za gorivo ko u ratu. I u ugostiteljstvu. Bas ce jedan englez drzat tacnu u Londonu od 9 do 5.
Pogledaj samo proceduru koju moras proci za vizu, lakse dobit americku.
Black BerizDavidoffgold je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:46Jel Selmin sin onaj beriz ? Onaj ba sto je snjimao neke pjesme ko' fol
To iz prvog braka, iz drugog joj neda coj'k da vidja dijete, kako je dobio puno starateljstvo Bog zna sta je tu sve bilo.Davidoffgold je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:46Jel Selmin sin onaj beriz ? Onaj ba sto je snjimao neke pjesme ko' fol
Misliš da će odležat dana?Baboon je napisao/la: ↑05 dec 2023, 17:45Zeleni bandit Selmo Cikotić dobio 3 godine zatvora. Muljao u prodaji oružja hr firmi scout. Ono što je zanimljivo, kakirovi talibančići su kukali na izdaju sadašnje vlasti, eno prodadoše sve oružje hrvatima, prazne nam kasarne. Na kraju se ispostavilo da je to ovaj crnogorski ker uradio.![]()
Naravno tipovi poput Mensura Grace i mentalno zaostalog Jasmina Mulahusića - potpuna tišina i muk.![]()
Sad je najbolje vrijeme da baci neki album. Nije više ministrov sinčina, sad je sin kriminalcaVensanKasel je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:53Black BerizDavidoffgold je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:46Jel Selmin sin onaj beriz ? Onaj ba sto je snjimao neke pjesme ko' fol![]()
Kreno ja jednom do trgovine, i na putu ima restoran i tako idem ja kad osjetih neki smrad ne možeš prepoznati od čega je, ma smrdi samo tako. Nastavim ja još nekoliko metara i auto parkirano i prikolica, a smrad još jači kontam šta je ovo ovako kad se svinje krenu oglašavati hrok hrok, nisam imao pojma da onako smrdi još ljeto bilo a prikolica sa ceradom. Odvratan smrad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, Bing [Bot] i 10 gostiju.