Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Fini spanske bombone su sa govedjim zelatinom i meni su odlične, uz haribo najbolje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja meso inače slabo jedem ali slanini sa kajganom ne mogu da odoliti
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ma sta ce jadnik, kod nas da je nazvao patrolu policija bi dosla za pola sata ako bi i dosla uopste. Ne treba sad ni njega osudjivat, nazalost iz iskustva znam kako starije osobe znaju biti bezobrazne i nesnosljive. Isto kao malo dijete koje ipak zna da govori i zna da te ujede tacno tamo gdje boli...numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:16Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
Une vie honorable est une vie éternelle
Yebeno je to za svinjetinu, pogotovo vani. Ja samo citam deklaracije i od cega je sta haha. Sto je najgore ne mozes sve upratiti, neki dan gledao galileo mislim, kupili doner u nekom random doneraju i testirali. Pokazalo da je miks neki i da ima svinjskog mesa, odu tamo covjek turcin, govori ja musliman, ima halal oznaku u radnji haha. Testirali ih jos par i svima zajednicko, da narucuju meso za doner od neke velike firme koja ih laze sve.
Isto tako bombone moras pratiti, ima dosta u zadnje vrijeme pise sa govedjim zelatinon npr. u njemackoj pise samo zelatin i odmah znas da je svinjski, a ako je naglaseno onda nije. Dok u holandiji sam primjetio moraju pisati od kojeg je, al ima dosta sa govedjim. Haribo halal ili vegie i to je to.
Isto tako bombone moras pratiti, ima dosta u zadnje vrijeme pise sa govedjim zelatinon npr. u njemackoj pise samo zelatin i odmah znas da je svinjski, a ako je naglaseno onda nije. Dok u holandiji sam primjetio moraju pisati od kojeg je, al ima dosta sa govedjim. Haribo halal ili vegie i to je to.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Upitno je jel haram to u bombonama ali eto. To više nije meso nego nešto deseto.
Ali osmijeh na kraju, ono kad se sam sebi smijes kolika si budala

I sleti budala i pogine, direktor u zatvor....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima od tukeFoSte95 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 08:58Ja meso inače slabo jedem ali slanini sa kajganom ne mogu da odoliti

Ja opet ne racunam da sam jeo ako nije meso, bukvalno se ne mogu sjetit zadnjeg obroka da nije bilo mesa, i to moram ono namjerno cisto zbog organizma, supu ili nesto.
- numanumaye22
- Kontakt:
Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju.
Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.

- Davidoffgold
- Kontakt:
Pa nije covijek jeo sa namjerom vjerovatno. Ne racuna mu se kao grijeh jer nije znao. Ja sam jeo one gumenjake od rodjakove male sve dok nisam saznao da je krmak haha. Ali upravu si, svi mi to konzumiramo nesvjesno...numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:42Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju.Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Tuc Bacon 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- numanumaye22
- Kontakt:
Ljudi se rodili uz fried eggs 'n bacon.

Svjesno ne, gledam ingredients ako ima pork ne uzimam. Hrenovke i ne uzimam u Americkim prodavnicama is tog razloga nego u Halal marketu, ima brat iz Bangledesa drzi, ako mi on proda da ima svinjetine (sanse to ga su u negativu), onda nije do menenumanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:42Moj Aleme probao si ti svinje vagonima a da i ne znas, cuj u Americi zivi a nije jeo svinju.Ne postoji sansa da kupis fasiranu govedinu ili junetinu a da uz to ne probas svinju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo će biti velika stvar protiv migracije u Ujedinjeno Kraljevstvo ako se usvoji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- numanumaye22
- Kontakt:
Sad kao olaksavaju. Britanci su uvijek mrzili strance, nista novo. A drzava im bukvalno zivi od tog. To se najbolje vidjeli zadnjih godina sa kamiondzijama kad je falio pa bili redovi za gorivo ko u ratu. I u ugostiteljstvu. Bas ce jedan englez drzat tacnu u Londonu od 9 do 5.
Pogledaj samo proceduru koju moras proci za vizu, lakse dobit americku.
Tuc Bacon pomješaj sa Tuc Cheese perverzija od ukusa
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nikad to oni nece usvojiti...
Ode u prdekanu još jedan član zelene kriminalne hobotnice, ima nade za ovu državu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bezobrazna baba, trazi belaj pa kuka kad dobije. Neka je izbacio.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:16Nije trebao fizicki nista da uradi, ali iskreno zamisli ti sebe, vozis 8 sati za crkavicu, glava non stop u torbi i onda ti dodje neka baba da ti soli pamet, kune te i vrijedja. Na tvom radnom mjestu. Covjek ima pravo izbaciti iz autobusa takvu osobu siguro ali definitivno ne na nacin na koji je to uradio. U civilizovanim drzavama se okrene samo broj, spucaju ti kaznu i onda vidi hoces li opet to napravit.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi najavi ovaj Cleverly da će odmah u proljeću to biti završeno. Sad će i tamo izbori ubrzo pa im treba nešto veliko da dobiju glasače, tako barem ja razmišljam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- VensanKasel
- Kontakt:
O čemu se radi ???
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD i 13 gostiju.