Potpisujem ovo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Potpisujem ovo
Sta znaci problemi oko saveza? Jel decko igra za savez ili za reprezentaciju svoje drzave? Svakako ima jos ovaj ciklus za U21, vakat je da donese odlukuSindikat12 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:22Gurat ce da igra u 21 koliko moze, srce kaze BiH medjutim problemi oko saveza koce njegovu odluku.simonknows je napisao/la: ↑04 dec 2023, 16:24Što ne igra Gigović zadnjeg veznog? Brigada reče još davno da dolazi? A ja, ništa...
Takodjer ima finu ponudu iz lige 5, vidjet cemo hoce li prihvatit.
Bice da je tako. Ono sto sam ja gledao u zadnje vrijeme u Ajaxu nije mi tako izgledalo. Nekako su mu lako uzimali lopte, treba mu vremena da okrene, prilicno spor. Nekako su ga lako protivnicki igraci prolazili, korak dva vec mu dva metra pobjegli.
Misliš da ih povedemo na Euro (ako bismo se plasirali) ili da tim plasmanom mozda privolimo te neke igrače u smislu vidite da dolaze bolji dani i da vam je plus igrati za reprezentaciju BiH...nakon Eura igramo u A-grupi LN i tu ćete dobiti priliku, biti u izlogu.
Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:08A gdje i kad sam ja rekao da ta dvojica dolaze do baraza i da zele trenutno za nas. Mislim da to necete naci ovdje.
Vec naprotiv rekao sam, da je HuseinBasic za mene zavrsena prica i da mi vise nije interesantan to cete sigurno naci da sam rekao.
A za ovog Gigovica sam rekao da jeste kontaktiran vise puta ali da mu mi uopste za sada nismo u opticaju i da bi odmah prihvatio poziv Svedske i da mu je tamo bolje za karijeru.
Sindikat12 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 07:48Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:08A gdje i kad sam ja rekao da ta dvojica dolaze do baraza i da zele trenutno za nas. Mislim da to necete naci ovdje.
Vec naprotiv rekao sam, da je HuseinBasic za mene zavrsena prica i da mi vise nije interesantan to cete sigurno naci da sam rekao.
A za ovog Gigovica sam rekao da jeste kontaktiran vise puta ali da mu mi uopste za sada nismo u opticaju i da bi odmah prihvatio poziv Svedske i da mu je tamo bolje za karijeru.
Nije istina ovo zadnje da bi prihvatio poziv Švedske, nemoj izmisljat.
Nije on dzaba kapiten u21 SweHoroz je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:04Gigović se bori za prvih 11 u klubu, u reprezentaciji na svojoj poziciji ima 7-8 igrača koji su bolji i perspektivniji. Teško će on do Švedskih seniora, osim ako ne napravi neki značajan iskorak ili ga ne zovnu da ga zaključaju.
Ne znam zašto se spominje Huseinbašić? On sa minutažom, statusom u klubi i rezultatima, poziv u bh selekciju može dobiti samo ako plati.
Trenutno jedini potencijalni koji bi bio pojačanje. Igra stopera, def. veznog i desnog beka po potrebi.
Eto, da zaključimo još jedan slučaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.