Na stranu sto je svinjsko meso stetno, ono je cak zabranjeno i u svim religijama, ni pravoslavci po pravilu ne smiju konzumirati svinjetinualemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:13Ali to je porok, teski kockar je bolest realno. Nea alternative, u jelu imas hiljadu kombinacija da ne moras nikad ni pomisliti na svinjetinu ama bas nikad, eo 35 godina je nikad nisam okusio, i nemam uopste neku zelju da je uopste probam, niti me interesuje kakav je ukus.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:10Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ma sra.nje u bojama od mesa. Zali Boze sto sam ikada jeo kao dijete.alemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:13Ali to je porok, teski kockar je bolest realno. Nea alternative, u jelu imas hiljadu kombinacija da ne moras nikad ni pomisliti na svinjetinu ama bas nikad, eo 35 godina je nikad nisam okusio, i nemam uopste neku zelju da je uopste probam, niti me interesuje kakav je ukus.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:10Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Une vie honorable est une vie éternelle
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa slazem se, evo ja ne jedem ali nema te logike koja moze objasniti ponasanje Bosnjaka.alemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:13Ali to je porok, teski kockar je bolest realno. Nea alternative, u jelu imas hiljadu kombinacija da ne moras nikad ni pomisliti na svinjetinu ama bas nikad, eo 35 godina je nikad nisam okusio, i nemam uopste neku zelju da je uopste probam, niti me interesuje kakav je ukus.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:10Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Ima i pića 1000 pa opet kada se jede daj pivo dobro legne.
Samo budimo realni, ljudi kada se napiju i nadrogiraju havariju naprave, a kada se kockaju gube kuce. Moj komsija je izgubio kucu na tri sprata na kocki. Mislim da bi njegova zena i dijete potpisali da je svaki dan jeo kili svinjetine, samo da nije poceo kockat. Nije niko prokockao sve preko dana vec proba marka, dvije, sto. Vece zlo od tog mesa bar meni.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Kao sto je tuzlak gore rekao, a rekao sam i ja, ni on ni ja je ne jedemo jer je makar meni ruzna. Medjutim mnogo vise nas pije nego sto jede krmetinu a sama krmetina iako je grijeh nece nikoga natjerati da uradi nesto sto trijezan ne bi. Za kocku takodjer
Zadnja izmjena: Davidoffgold, dana/u 04 dec 2023, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pokusao sam naci odakle sam je skinuo ali ne mogu, jedino da ti nekako posaljem ali neam pojma kako a da opet bude anonimno sveStevieG8 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:12imal kakav linknerkolfc je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:22Imam ja knjigu za tebe lakše će ti bitiDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:02
Ma dobro ima bas ljudi koji to kazu jer i misle to. Medjutim bas na Dzummi vidim u prvim safovima ljude koji se za svakakve stvari terete po sudovima (poznate TZ face). Okej, trebaju i oni da klanjaju slazem se ali ne moze u moj mozak uc da je veci musliman/bolji insan taj sto je ucvilio koliko porodica Bog ce ti ga znat i otisao na Dzummu od nekoga ko ne klanja a realno dobar je i posten insan te niko nije suzu zbog njega pustio...![]()
![]()
Nema pica koji mijenja alkohol, da je sok od kruske ne moras ga nikad piti, a mozda i nisi nikad ni pio (sok od kruske) libo te. Evo sumnjam da je iko od vas jeo pascetinu, i prozivjet ces zivot ne moras niti ces ikad jesti psa, isto je i sa svinjom realno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:20Pa slazem se, evo ja ne jedem ali nema te logike koja moze objasniti ponasanje Bosnjaka.alemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:13Ali to je porok, teski kockar je bolest realno. Nea alternative, u jelu imas hiljadu kombinacija da ne moras nikad ni pomisliti na svinjetinu ama bas nikad, eo 35 godina je nikad nisam okusio, i nemam uopste neku zelju da je uopste probam, niti me interesuje kakav je ukus.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:10Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Ima i pića 1000 pa opet kada se jede daj pivo dobro legne.
Samo budimo realni, ljudi kada se napiju i nadrogiraju havariju naprave, a kada se kockaju gube kuce. Moj komsija je izgubio kucu na tri sprata na kocki. Mislim da bi njegova zena i dijete potpisali da je svaki dan jeo kili svinjetine, samo da nije poceo kockat. Nije niko prokockao sve preko dana vec proba marka, dvije, sto. Vece zlo od tog mesa bar meni.
Bukvalno, gdje ce valjati meso od takve zivotinje? Ja zbog toga nisam nikad ni probao svinjetinu, niti cu. A nisam neki vjernik. Vjerujem da ljudi zbog toga i ne jedu svinjetinu, a ne jer je grijeh. Ima i drugih grijehova, pa ih ljudi opet rade.Eisig je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:05Poredjenje krmetine sa kockom je za zatvora. Oboje je haram, s tim sto je krmetina hrana za debile. Cetaljska zivotinja koja jede svoja go.vna.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:49Grijeh je grijeh, samo manje posljedice/uticaj ima na okolinu, tako da ako gledamo sa te strane, da manji je grijeh od kladionice/alkoholafeniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:48Pa svinjetina mislim da je cak i manji grijeh jer ako se sjecam negdje sam pročitao da je u izvanrednim okolnostima kad se nema nista drugo moze to pojesti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pršuta je perverzija.
- JayCatwright
- Kontakt:
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jeste ikada jeli one haribo gumenjake ? Ili bilo koje bombone one gumene sa zelatinom ? Ima tome i 10g jos na faksu. Govori nama profa.(a fakat je poznat nutricionista svjetski moze se reci) da se bavio bas tim i proucavanjem tih bombona. Kojeg god tehnologa u tim fabrikama da je pitao da li se takve stvari mogu napraviti bez svinjskog zelatina dobio je negativan odgovor. Od tad.nisam pojeo ni jedan gumenjak taj 

Kažu da psi osjete zlo, pa samo saberi dva i dva.
it's football day
Redovno
Kao dodatak pizzi, burgeru i ostalim jelima je top.
Onako sama za sebe je heavy, rijetko kad mi dobro sjedne. Pogotovo pljeskavice i kobasice, premasno a nije neki ukus
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 04 dec 2023, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Imas sad Haribo sa halal certifikatomDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:34Jeste ikada jeli one haribo gumenjake ? Ili bilo koje bombone one gumene sa zelatinom ? Ima tome i 10g jos na faksu. Govori nama profa.(a fakat je poznat nutricionista svjetski moze se reci) da se bavio bas tim i proucavanjem tih bombona. Kojeg god tehnologa u tim fabrikama da je pitao da li se takve stvari mogu napraviti bez svinjskog zelatina dobio je negativan odgovor. Od tad.nisam pojeo ni jedan gumenjak taj![]()

- Davidoffgold
- Kontakt:
Nisam to vidio Bgm, ima li kod nas ? Nama taj prof. Kao rekao da je mozda i moguce napraviti ali nije to to. Sad ne znam...19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:38Imas sad Haribo sa halal certifikatomDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:34Jeste ikada jeli one haribo gumenjake ? Ili bilo koje bombone one gumene sa zelatinom ? Ima tome i 10g jos na faksu. Govori nama profa.(a fakat je poznat nutricionista svjetski moze se reci) da se bavio bas tim i proucavanjem tih bombona. Kojeg god tehnologa u tim fabrikama da je pitao da li se takve stvari mogu napraviti bez svinjskog zelatina dobio je negativan odgovor. Od tad.nisam pojeo ni jedan gumenjak taj![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
U Njemackoj imas, u Turskoj se proizvode mislim, kod nas sumnjam da imas kupitiDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:40Nisam to vidio Bgm, ima li kod nas ? Nama taj prof. Kao rekao da je mozda i moguce napraviti ali nije to to. Sad ne znam...19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:38Imas sad Haribo sa halal certifikatomDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:34Jeste ikada jeli one haribo gumenjake ? Ili bilo koje bombone one gumene sa zelatinom ? Ima tome i 10g jos na faksu. Govori nama profa.(a fakat je poznat nutricionista svjetski moze se reci) da se bavio bas tim i proucavanjem tih bombona. Kojeg god tehnologa u tim fabrikama da je pitao da li se takve stvari mogu napraviti bez svinjskog zelatina dobio je negativan odgovor. Od tad.nisam pojeo ni jedan gumenjak taj![]()
![]()
![]()
- Davidoffgold
- Kontakt:
Steta ako nema kod nas, znaci nama rokaju ove s krmetom19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:43U Njemackoj imas, u Turskoj se proizvode mislim, kod nas sumnjam da imas kupitiDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:40Nisam to vidio Bgm, ima li kod nas ? Nama taj prof. Kao rekao da je mozda i moguce napraviti ali nije to to. Sad ne znam...
Nisam, ne sumnjam da vi to ne napravite (ko konzumira), specijalitete i to. Ali je medju mesom koje se jede (govedina, jagnjetina, teletina, jaretina itd.) Najgore meso, kvalitetom. To je fakt, zato je i najeftnije
Jeste vidjeli snimak onog vozača kako baci nanu iz autobusa, yebem li mu sve što ima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pravdaš to što kockaš ?Eisig je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:05Poredjenje krmetine sa kockom je za zatvora. Oboje je haram, s tim sto je krmetina hrana za debile. Cetaljska zivotinja koja jede svoja go.vna.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:49Grijeh je grijeh, samo manje posljedice/uticaj ima na okolinu, tako da ako gledamo sa te strane, da manji je grijeh od kladionice/alkoholafeniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:48Pa svinjetina mislim da je cak i manji grijeh jer ako se sjecam negdje sam pročitao da je u izvanrednim okolnostima kad se nema nista drugo moze to pojesti

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- numanumaye22
- Kontakt:
Upravo si 4 milijarde ljudi nazvao debilima. Probao jesam naravno, sto iz neznanja, sto namjerno, ali je ne jedem. Od 7 milijardi ljudi na svijetu, bar 4 jedu svinju stoljecima i nista nikom nije bilo od toga. Ljudsko tijelo je masina, kiselina nam je 100 puta jaca od limunske i sve zivo probavlja. Imate videa gdje stavljaju pacove u zelucnu kiselinu, bukvalno kasu napravi od svega.DamirT je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:29Bukvalno, gdje ce valjati meso od takve zivotinje? Ja zbog toga nisam nikad ni probao svinjetinu, niti cu. A nisam neki vjernik. Vjerujem da ljudi zbog toga i ne jedu svinjetinu, a ne jer je grijeh. Ima i drugih grijehova, pa ih ljudi opet rade.Eisig je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:05Poredjenje krmetine sa kockom je za zatvora. Oboje je haram, s tim sto je krmetina hrana za debile. Cetaljska zivotinja koja jede svoja go.vna.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:49
Grijeh je grijeh, samo manje posljedice/uticaj ima na okolinu, tako da ako gledamo sa te strane, da manji je grijeh od kladionice/alkohola
90 % EU je jedu najvise jer je najjeftinija. Ali ne jesti sto se smatra grijehom, da vas pitam...jel vi mislite da kroz one masine u mesnici sto se mljeve meso uz fasiranu junetinu ili govedinu ne pojedete i svinju?

Pa kroz te masine prolazi svakako i to meso, x puta sam vidio samelju ljudima svinjetinu i onda iza govedinu drugoj musteriji, nit se pere nit ista, a pola ostataka uleti svakako. I u Bosni i u Njemackoj a i svugdje je to tako.

Kod nas je svinja najveci grijeh, a redovno se za Bajram olese alkoholom, svaka druga kuca dala pola kuce na kladionicu, vara se krade, pljacka na sve strane korupcija ali nemoj da se svinjetina pojede.

U svakoj mogucoj knjizi a i logiki je veci grijeh nekog zayebat, prevarit, otet mu pare, ne isplatit platu pa da se taj ubije sto ne moze prehranit porodicu, ili se nalit pa prebit svoju zenu ili sjest u auto pijan i ubit dvije neduzne djevojke, nego da pozderes neku vrstu mesa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.