English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Arvid
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Arvid » 04 dec 2023, 21:16

Erik ten Hag's management style has seen him lose the support of as much as half of the Manchester United dressing room.

Sky Sports
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 dec 2023, 21:26

Na sjeveru nista novo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2023, 21:37

Brokula je napisao/la:
04 dec 2023, 21:26
Na sjeveru nista novo
Ja svlacionice i kurca, ako ovo rade vec 5tom ili 6tom treneru onda nije do trenera nego do svlacionice

Najbolje pustit kakav nervni gas, zakljucat vrata svlacionice, pustit da se svi poguse unutra i rijesit problem jednom zauvijek

Ovi bi Pepa i Kloppa otjerali kad bi im naredio da moraju potrcati i kritikovao ih, pichkice i preplacene zvjezdice sve do jednog
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 dec 2023, 21:39

Rent free

4-IN-A-ROW

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 dec 2023, 21:46

rio_Ferdy88 je napisao/la:
04 dec 2023, 21:37
Brokula je napisao/la:
Na sjeveru nista novo
Ja svlacionice i kurca, ako ovo rade vec 5tom ili 6tom treneru onda nije do trenera nego do svlacionice

Najbolje pustit kakav nervni gas, zakljucat vrata svlacionice, pustit da se svi poguse unutra i rijesit problem jednom zauvijek

Ovi bi Pepa i Kloppa otjerali kad bi im naredio da moraju potrcati i kritikovao ih, pichkice i preplacene zvjezdice sve do jednog
Definitivno. Klub mora donijet tesku odluku i rastjerat sve ove igrace, a trenera ostavit.
Ovo u Unitedu bas nema smisla vise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 dec 2023, 21:47

Pa zato Klopp i Pep ne samo da biraju igrače koji odgovaraju njihovom sistemu, već paze i na to kakve su ličnosti ti igrači, ovo se posebno na Klopa odnosi. Cancelo je primjer kako se Pep može vrlo lako odreći dobrog igrača samo zato što mu remeti mir.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 dec 2023, 21:56

topnik1 je napisao/la:
04 dec 2023, 20:53
L-Train je napisao/la:
04 dec 2023, 20:27
topnik1 je napisao/la:
04 dec 2023, 17:49

Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Jesil ti odgledao utakmicu Arsenala ove sezone,jesi li bacio oko na to kako igra Rice,momak moze sam drzati vezni red kompletan,ima tehniku,agresivnost,smirenost,pas,osjecaj za igru za postavljanje lik je zivotinja u svakom smislu te rijeci,igra zadnjeg veznog jos uvjek nije dobio zuti karton uvjek je tacno gdje treba biti,ti pises dobar je ali nije toliko koliko vi zelite prikazati,ili ga poredis sa onim nedonoscetom Scotom de se malo uozbilji.Da ga Arsenal platio i 300miliona nebi pogrijesio :kafa:

Ja mislio o Modricu iz prajma pises.
Pa vidi se da si ostrouman a u tekstu pise Arsenal,Rice a ti kao nesto mislio :rol: :rol:
Dobro ba prijatelju al si ga nakitio kao da je Modric,ima li taj momak neku manu,prodje li pored njega iko ikad s loptom ako sam moze drzati sredinu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 04 dec 2023, 22:07

Brokula je napisao/la:
04 dec 2023, 21:46
Brokula je napisao/la:
Na sjeveru nista novo

Definitivno. Klub mora donijet tesku odluku i rastjerat sve ove igrace, a trenera ostavit.
Ovo u Unitedu bas nema smisla vise
Na početku nekad stvarno pomisliš “ma nema šanse da je do pola tima, mora da je do trenera koji to ne zna ukombinovati”, kasnije se to desi još jednom i opet kontam “ma trener nema dobar sistem” i evo ga nakon 5x samo vidiš da je to skupina pi.čki među nogama. Sve dok se ovo ne presiječe, nema nama naprijed.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 dec 2023, 22:12

Pa pola tih igrača je doveo baš ETH. Eto na prvu mi pada Antony, Hojlund, Eriksen, Onana, Evans, Amrabat, Mount, Casemiro, Malacia i Martinez.

Praktički ekipu promijenio i opet nevalja majka mu stara. Mislim jasno je da i igrači imaju svoj dio krivice ali zašto je problem priznati da je trenerska prevara što će u nastavku karijere i dokazati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 dec 2023, 22:14

L-Train je napisao/la:
04 dec 2023, 21:56
topnik1 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
04 dec 2023, 20:27

Ja mislio o Modricu iz prajma pises.
Pa vidi se da si ostrouman a u tekstu pise Arsenal,Rice a ti kao nesto mislio :rol: :rol:
Dobro ba prijatelju al si ga nakitio kao da je Modric,ima li taj momak neku manu,prodje li pored njega iko ikad s loptom ako sam moze drzati sredinu.
Pa ponekad se desi da i prodje neko ,ima jednu manu steta sto nije Modric :mrgreen:
Ma momak je beton igrac ali je fazon sto dodje onakav kao Alan Smith poredi ga sa Mectominyem i vadi neku statistiku kako Škot ima vise golova i kako su oni bara bara igraci :urnebes: :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 dec 2023, 22:15

Brokula je napisao/la:
Na sjeveru nista novo
Ček, kako to, pa forumašima je odličan (navijačima Uniteda) :lol:

Samo da izdrži do utakmice sa nama, da postanu prva ekipa koja je izgubila u ligi 10 razlike. :njanjanja:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 dec 2023, 22:16

Rice je top 3 pojačanja ljeta, nema tu realno neke mahane u njegovoj igri, što meni lično nije čudo, za razliku od Brokule sam znao da će biti top gdje god da ode :mrgreen:

A realno, mislim da nije ni on mogao bolju sredinu od Arsenala za sebe naći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 dec 2023, 22:17

topnik1 je napisao/la:
04 dec 2023, 22:14
L-Train je napisao/la:
04 dec 2023, 21:56
topnik1 je napisao/la:

Pa ponekad se desi da i prodje neko ,ima jednu manu steta sto nije Modric :mrgreen:
Ma momak je beton igrac ali je fazon sto dodje onakav kao Alan Smith poredi ga sa Mectominyem i vadi neku statistiku kako Škot ima vise golova i kako su oni bara bara igraci :urnebes: :urnebes:
Pa za jega se znalo da je prevara i to su svi od pocetka govorili smqo pojedini navijaci Man Utda su mislili drugacije(oni i danas misle kako je on veliki strucnjak :rol: )cinjenica da nije nista bolji od Olea.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2023, 22:33

Marsal je napisao/la:
04 dec 2023, 22:12
Pa pola tih igrača je doveo baš ETH. Eto na prvu mi pada Antony, Hojlund, Eriksen, Onana, Evans, Amrabat, Mount, Casemiro, Malacia i Martinez.

Praktički ekipu promijenio i opet nevalja majka mu stara. Mislim jasno je da i igrači imaju svoj dio krivice ali zašto je problem priznati da je trenerska prevara što će u nastavku karijere i dokazati.
A ko je otjerao prethodnih 5 trenera, dok ovi koje si ti pobrojao nisu dosli tu, sa istom ovom taktikom kao i sad, Rasho i domaca ekipa, koji su pichke nevidjene i ne podnose kritiku i pritisak.

Isto kao sto ce otjerati i narednog koji dodje na mjesto EtH cim krenu prve kritike. Takvima je sevap polomiti noge da nikad vise ne zaigraju fudbal. Da navijas za United znao bi o cemu pricam jer to je cinjenica, nema potrebe da objasnjavam zbog cega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 dec 2023, 22:50

Nade treba u Mainoo polozit.

Vidjo neki dan na SkySportu ga staviše u WC kategoriju talenata..Jednu yebenu utakmicu u karijeri odigrao. :rol: :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2023, 22:54

gaston je napisao/la:
04 dec 2023, 22:50
Nade treba u Mainoo polozit.

Vidjo neki dan na SkySportu ga staviše u WC kategoriju talenata..Jednu yebenu utakmicu u karijeri odigrao. :rol: :rol:
Eto treba ga odmah otjerati i reci da je flop, radije i njega da gledam negoli ove preplacene zvjezdice

On i Garnacho barem nisu kostali i ne kostaju platom klub kao neki stariji im kolege
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 04 dec 2023, 22:57

Samo glup čovjek ne vidi kako to funkcioniše sa svlačionicom Uniteda godinama.

Ovako to ide po pravilu:

- većina prosječnih i nesposobnih fudbalera dobili ugovore kakve nigdje i nikada ne mogu opet dobiti

- na terenu se dokaže da su nesposobni i da ne zaslužuju biti tu gdje jesu

- dođe novi menadžer i svaki do sada napravi ključnu grešku i bude u fazonu ''svi će dobiti šansu da se dokažu''

- kada shvate da im se bliži kraj (jer menadžer mora drastične rezove praviti), grupišu se i okrenu protiv njega kako bi što prije dobio otkaz

- Glazeri daju otkaz menadžeru i dovedu novog (misle da je to riješenje, a ne pada im napamet da je United jedini klub u Evropi bez sportskog direktora)

- dođe novi menadžer i ''da šansu svima''

- svlačionica u fazonu '' opet smo ih preveslali i imamo 2 sigurne godine u klubu pa ćemo i novog otjerati ko god da je ''

To su 99% sljedeći igrači: Martial, McTomminey, Maguire, Lindelof, Sancho, AWB

Od nedavno su tu: Rashford, Van de Beek, Varane i moguće Casemiro

Jedini lijek za United jeste da prestane biti komercijalni klub (kao što je to davno LvG konstatovao) i naprave normalnu i logičnu hijerarhiju sportskog segmenta sa sposobnim ljudima. Zatim da dođe ETH ili neki novi menadžer i da spisak od 10 igrača koji više niti minute neće dobiti i moraju ići u prvom prelazom roku.

Igra se mora graditi oko Hojlunda, Garnacha, Mainoaa i Lisandra Martineza. Sve ostalo dolazi u obzir da ode.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 04 dec 2023, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 04 dec 2023, 23:06

Marsal je napisao/la:
04 dec 2023, 22:12

Moguće da će biti i trenerska prevara, nije u tome stvar. I te kako ima do njega u svemu ovome. Dosta promašaja, krivih izbora i svašta nešto, ali ovo što Rio kaže je problem. Protiv Newcastlea, Rashford i Martial su sabotirali utakmicu. Čovjek u pola utakmice galami na Martiala da potrči i pravi kakav god presing. O čemu mi ovdje pričamo? Igrač od 250k sedmično. Mislim on ne bi igrao da Hojlund nije bio rovit i ETH ga se već pokušava riješiti, ali valjda bi neko od 250k sedmično trebao koristiti priliku da nešto uradi na terenu. Šta reći o Rashfordu i nastupu? Prehodao lik. Dao mu čovjek svu slobodu, digao ga prošle sezone, a on ove sezone kao na terminima. Šta hoće više? Evo sa Sanchom je to dodatno eskaliralo. Vjerujem da se onaj klinjo nije ni pojavljivao na treninzima kako treba. On je preko 300k sedmično. Znači skupina zvjezdica koje je uprava napravila ovim “veličinama” ima pravo da sabotira kad god im se prohtije. Ima tu još pojedinaca koji se mogu dodati ovdje sigurno, ali ova 3 su dovoljna. Sramotno. Tako je sve i od ranije. Bio je Pogba, bio je Lingard, bio je neko treći, ali jednom zauvijek se treba stati u kraj. Nema nam druge.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 04 dec 2023, 23:08

Inače, Nemanja Matić je ovih dana izjavio da u Unitedu nije bilo dana i treninga da neko nije kasnio. Nekada i više njih.

U Chelsea se za svo vrijeme što je tamo bio nije mogao sjetiti situacije da neko kasni.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 dec 2023, 23:13

Kako pisete ono sto vam odgovara lol. Rasho prije pola godine jedan od najboljih ofanzivaca lige (da se razumijemo nikad to nije bio, lik nema grama mozga u svojoj igri i odlukama koje donosi u zadnjoj trecini terena, bukvalno losiji walcot), a sad je on jedan od krivaca (apsolutno nije)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.