Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Izumire i ovo malo vjernika koji u džemat ne idu da im to predstavlja štit i oklop od raznih malverzacije nego iz čiste duhovne konekcije sa većim sferima.
-
- Kontakt:

Gdje u gradu uzeti?
Trazio sam u gradu nema nigdje..
Neko od forumaša ga slikao ne znam ni koja je stranica unazad malo vas citao zadnju sedmicu...
U velkačkom Bingu jučer uzeo.Devedesetka je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:18Gdje u gradu uzeti?
Neko od forumaša ga slikao ne znam ni koja je stranica unazad malo vas citao zadnju sedmicu...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imam ja knjigu za tebe lakše će ti bitiDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:02Ma dobro ima bas ljudi koji to kazu jer i misle to. Medjutim bas na Dzummi vidim u prvim safovima ljude koji se za svakakve stvari terete po sudovima (poznate TZ face). Okej, trebaju i oni da klanjaju slazem se ali ne moze u moj mozak uc da je veci musliman/bolji insan taj sto je ucvilio koliko porodica Bog ce ti ga znat i otisao na Dzummu od nekoga ko ne klanja a realno dobar je i posten insan te niko nije suzu zbog njega pustio...AshburtonG je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57To je ono sto ja uvijek govorim. Cim to vise od 2x u toku razgovora spomene Boga, a ne prica se o religiji, odmah znas da laze ili da je neka prevara u pitanju.![]()

-
- Kontakt:
HaArvid je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:20U velkačkom Bingu jučer uzeo.Devedesetka je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:18Gdje u gradu uzeti?

Ma u Bingo City Centru, ja to na seljački.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Dobro si me trznuo kad bi ti rekao da sam guglao...

E 'ebiga kao da si mi napisao na mars da idem.
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 04 dec 2023, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa ima veze buraz , ni meni nije jasno kako je "dozvoljen" svaki mogući grijeh , ali svinjetina nikako .19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57Kakve to veze ima? Znaci ako cinis jedan haram, trebas ciniti svaki, jer svakako grijesis...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Nijedan grijeh nije dozvoljenVensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:41Pa ima veze buraz , ni meni nije jasno kako je "dozvoljen" svaki mogući grijeh , ali svinjetina nikako .19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57Kakve to veze ima? Znaci ako cinis jedan haram, trebas ciniti svaki, jer svakako grijesis...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa vidiš li navodnike buraz ?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:44Nijedan grijeh nije dozvoljenVensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:41Pa ima veze buraz , ni meni nije jasno kako je "dozvoljen" svaki mogući grijeh , ali svinjetina nikako .19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57
Kakve to veze ima? Znaci ako cinis jedan haram, trebas ciniti svaki, jer svakako grijesis...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Pa svinjetina mislim da je cak i manji grijeh jer ako se sjecam negdje sam pročitao da je u izvanrednim okolnostima kad se nema nista drugo moze to pojesti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Davidoffgold
- Kontakt:
Grijeh je grijeh, samo manje posljedice/uticaj ima na okolinu, tako da ako gledamo sa te strane, da manji je grijeh od kladionice/alkoholafeniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:48Pa svinjetina mislim da je cak i manji grijeh jer ako se sjecam negdje sam pročitao da je u izvanrednim okolnostima kad se nema nista drugo moze to pojesti
Une vie honorable est une vie éternelle
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jeste to je za izucavanja. Vjerovatno jer svinju nisi mogao sakriti, a flasa se moze sakriti i krisom potegnuti.
Pa burazeru ne znam sta nije jasno ili kako. Svinjetina najgora medju mesom koje konzumirate (dosta je i Krscana ne jede jer je smece), bukvalno da pretvoris u brandova patika, da ti je zabranjeno nositi starke pijacarke one sto su bile 5km (ne allstar), i ti bi reko ok imam nike, adidas ionako libo me za starkama. Ili da je alkohol sok od kruske, libo te ne moras ga nikad popiti onoVensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:41Pa ima veze buraz , ni meni nije jasno kako je "dozvoljen" svaki mogući grijeh , ali svinjetina nikako .19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57Kakve to veze ima? Znaci ako cinis jedan haram, trebas ciniti svaki, jer svakako grijesis...
I sve ijedan sto to radi, a ovog sam se naslusao ihahaj puta kaze da je po njima svinjetinu jesti gore od alkohola. Interesantno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Budimo realni.
Budimo realni.
imal kakav linknerkolfc je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:22Imam ja knjigu za tebe lakše će ti bitiDavidoffgold je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:02Ma dobro ima bas ljudi koji to kazu jer i misle to. Medjutim bas na Dzummi vidim u prvim safovima ljude koji se za svakakve stvari terete po sudovima (poznate TZ face). Okej, trebaju i oni da klanjaju slazem se ali ne moze u moj mozak uc da je veci musliman/bolji insan taj sto je ucvilio koliko porodica Bog ce ti ga znat i otisao na Dzummu od nekoga ko ne klanja a realno dobar je i posten insan te niko nije suzu zbog njega pustio...AshburtonG je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57
To je ono sto ja uvijek govorim. Cim to vise od 2x u toku razgovora spomene Boga, a ne prica se o religiji, odmah znas da laze ili da je neka prevara u pitanju.![]()
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali to je porok, teski kockar je bolest realno. Nea alternative, u jelu imas hiljadu kombinacija da ne moras nikad ni pomisliti na svinjetinu ama bas nikad, eo 35 godina je nikad nisam okusio, i nemam uopste neku zelju da je uopste probam, niti me interesuje kakav je ukus.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 23:10Ja ne jedem to meso ali je daleko manje stetno od kockarskog duga. Kockar ako je okorjeli je u gori od narkomana cak.
Nisi ti probao kropirušu sa čvarcima ili pravu svinjsku kremenadlualemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:59Pa burazeru ne znam sta nije jasno ili kako. Svinjetina najgora medju mesom koje konzumirate (dosta je i Krscana ne jede jer je smece), bukvalno da pretvoris u brandova patika, da ti je zabranjeno nositi starke pijacarke one sto su bile 5km (ne allstar), i ti bi reko ok imam nike, adidas ionako libo me za starkama. Ili da je alkohol sok od kruske, libo te ne moras ga nikad popiti onoVensanKasel je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:41Pa ima veze buraz , ni meni nije jasno kako je "dozvoljen" svaki mogući grijeh , ali svinjetina nikako .19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:57
Kakve to veze ima? Znaci ako cinis jedan haram, trebas ciniti svaki, jer svakako grijesis...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.