English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Rice je odlličan ali nije dobar toliko koliko ga hvalite. Danas je u Top5 DMF/CMF u ligi, a prije 10-15 godina ne bi bio u razmatranju za Top5.
Rodri je jedina bezvremenska klasa na DMF u ligi. Nivo Yaya Tourea, Essiena, Carricka, Scholesa itd.
Kao i mnogi danas, iskorstio je činjenicu da je najbolje doba fudbala kao igre završilo sa koronom ili malo prije toga. Nikada više fudbal i fudbaleri neće biti dobri kao u periodu 2000 - 2019. Način života i put kojim ide zapadna civilizacija ne može više proizvesti toliki broj klasnih igrača.
Rodri je jedina bezvremenska klasa na DMF u ligi. Nivo Yaya Tourea, Essiena, Carricka, Scholesa itd.
Kao i mnogi danas, iskorstio je činjenicu da je najbolje doba fudbala kao igre završilo sa koronom ili malo prije toga. Nikada više fudbal i fudbaleri neće biti dobri kao u periodu 2000 - 2019. Način života i put kojim ide zapadna civilizacija ne može više proizvesti toliki broj klasnih igrača.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- JayCatwright
- Kontakt:
Ajde bogati, United je vecinu svojih titula osvojio u najgorem razdoblju engleskog fudbala
Pa nije da je samo City oštećen ove sezone pa da ne možemo reći da neke druge klubove nisu koštale odluke sudije. City je od ove prve trojke najmanje zakinut ove sezone.
100%JayCatwright je napisao/la: ↑04 dec 2023, 16:06Ajde bogati, United je vecinu svojih titula osvojio u najgorem razdoblju engleskog fudbala
Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Jesil ti odgledao utakmicu Arsenala ove sezone,jesi li bacio oko na to kako igra Rice,momak moze sam drzati vezni red kompletan,ima tehniku,agresivnost,smirenost,pas,osjecaj za igru za postavljanje lik je zivotinja u svakom smislu te rijeci,igra zadnjeg veznog jos uvjek nije dobio zuti karton uvjek je tacno gdje treba biti,ti pises dobar je ali nije toliko koliko vi zelite prikazati,ili ga poredis sa onim nedonoscetom Scotom de se malo uozbilji.Da ga Arsenal platio i 300miliona nebi pogrijesio

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Koliko se guraju gov.na arapska
Ma nema šanse, ko bi se ovom izhodu nadao
- feniksptica
- Kontakt:
Ma dobro, jesu l zatvorili slucaj Artete..nema smisla da Arteta fasuje jer je kritikovo sudiju koji je vec bio na putu kuci a ovog da puste koji mu se u facu unosio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Guardiola napravio Bundesligu od NBA i sada ga na silu pokušavaju otjerati s Otoka raznoraznim aferama

Nisu, vidjeces kad padne odluk pred utakmicu na Enfildufeniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:39Ma dobro, jesu l zatvorili slucaj Artete..nema smisla da Arteta fasuje jer je kritikovo sudiju koji je vec bio na putu kuci a ovog da puste koji mu se u facu unosio

E cuj Halland nece dobit kaznu hahah

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Koliko ti mozes budalastina napisati, svaka ti cast.

AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:53Rodri je jedina bezvremenska klasa na DMF u ligi. Nivo Yaya Tourea, Essiena, Carricka, Scholesa itd.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Virgil van Dijk is banned for ANOTHER match and fined £100,000 for using 'abusive and insulting' language towards John Brooks - after labelling the referee's decision to send him off against Newcastle a 'f***ing joke'

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
topnik1 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:49Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Jesil ti odgledao utakmicu Arsenala ove sezone,jesi li bacio oko na to kako igra Rice,momak moze sam drzati vezni red kompletan,ima tehniku,agresivnost,smirenost,pas,osjecaj za igru za postavljanje lik je zivotinja u svakom smislu te rijeci,igra zadnjeg veznog jos uvjek nije dobio zuti karton uvjek je tacno gdje treba biti,ti pises dobar je ali nije toliko koliko vi zelite prikazati,ili ga poredis sa onim nedonoscetom Scotom de se malo uozbilji.Da ga Arsenal platio i 300miliona nebi pogrijesio![]()
Ja mislio o Modricu iz prajma pises.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa vidi se da si ostrouman a u tekstu pise Arsenal,Rice a ti kao nesto mislioL-Train je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:27topnik1 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:49Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Jesil ti odgledao utakmicu Arsenala ove sezone,jesi li bacio oko na to kako igra Rice,momak moze sam drzati vezni red kompletan,ima tehniku,agresivnost,smirenost,pas,osjecaj za igru za postavljanje lik je zivotinja u svakom smislu te rijeci,igra zadnjeg veznog jos uvjek nije dobio zuti karton uvjek je tacno gdje treba biti,ti pises dobar je ali nije toliko koliko vi zelite prikazati,ili ga poredis sa onim nedonoscetom Scotom de se malo uozbilji.Da ga Arsenal platio i 300miliona nebi pogrijesio![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma Arsenal osvaja i ligu i ligu prvaka. Tako kazu navijaci Arsenala. Treba im vjerovati i za Ricea.L-Train je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:27topnik1 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:49Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Kad vidis sta Margot Robbie kaze za Odegaarda, jasno je da osvajamoEisig je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:01Ma Arsenal osvaja i ligu i ligu prvaka. Tako kazu navijaci Arsenala. Treba im vjerovati i za Ricea.L-Train je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:27topnik1 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:49
Pa druzw dal si ti realan ikad ,ok je trolati,zayebavati se ,podyebavati ali to sto ti pricas nema veze ni sa cim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.