vodi zvijezda
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- luckystrike
- Kontakt:
Potajno sam se nadao da bi se mogla ponoviti 2019. godina, nadam se da neću ureći sad kad sam napisao 

šta šta je, je*em ti
Zrinjski igra KL, ljudi su ispred nas. 5 bodova. Borac i ne racunam. Sloga nas oba puta obrukala i GOSK nas nasamaro. ne brukaj se ko ratnici i neko gnijezdo, ne cini jedna utakmica prvenstvo. Pises nebuloze.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2023, 13:54jesmo li to neko saopstenje izdali?
sad su nam igraci baletani i piqke, u gnijezdu zla su odigrali ko pravi ratnici i da ne bi smradova od sudije donijeli bi 3 bobe kuci.
Da je liga regularna, sudjenje i sve a mi u ovim uvjetima, ne mozemo meda.. pa ja bi prvi bio u redu da kritikujem.
Pretjeruje se, saopstenja su na drugoj strani grada.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ebo majkuu igramo evropu, az okrenemo nakon 3:0 nas eben zvijezda udalji od titule. Na malim se utakmicama titula uzima, kakav skup baletana.. Ma ja mogu igrati protiv aston vile, mirvic se utalio. Prodao utakmicu.. **** ti pitara
STA BI MI OVDJE CITALI?? razmisljam na glas..
STA BI MI OVDJE CITALI?? razmisljam na glas..
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa sta ti pises nebuloze o nekim pichkicama??? jesu li odigrali momci momacki u BL? Sta pricas ti, jel ti gledas bundes ligu ili nasu ligu?Stroj1946 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:10Zrinjski igra KL, ljudi su ispred nas. 5 bodova. Borac i ne racunam. Sloga nas oba puta obrukala i GOSK nas nasamaro. ne brukaj se ko ratnici i neko gnijezdo, ne cini jedna utakmica prvenstvo. Pises nebuloze.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2023, 13:54jesmo li to neko saopstenje izdali?
sad su nam igraci baletani i piqke, u gnijezdu zla su odigrali ko pravi ratnici i da ne bi smradova od sudije donijeli bi 3 bobe kuci.
Da je liga regularna, sudjenje i sve a mi u ovim uvjetima, ne mozemo meda.. pa ja bi prvi bio u redu da kritikujem.
Pretjeruje se, saopstenja su na drugoj strani grada.
nebuloza su ti tvoj i svi slicni komentari. Sloga nas obrukala, neka je. Gosk nas nasamaro neka je. I ostali konkurenti su imali slicnih provala?
ne pravi se pametan
- 1 9 4 6 -
Ko sa ba sad ovi novi pushikurci koji vazda nekeog brane, yebo majku rastu ko gljive poslije kise
-
- Kontakt:
Buljubasica je lijepo gledati na terenu, ima vic za igru, obecava...
Ima li kakve ponude jel odlazi na zimu, spominju li se neki zainteresirani klubovi?
Ima li kakve ponude jel odlazi na zimu, spominju li se neki zainteresirani klubovi?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Borac, koji je sposoban nadoknaditi -13 ti bjezi 9 bodova, ovdje ljudi prate hoce li Zrinjski kiksati protiv Zvijezde 
- luckystrike
- Kontakt:
zašto ne bih pratio rezultat ekipa oko sebe? tebi svejedno ako nisi šampion jesi li 2 ili 8, ili?
šta šta je, je*em ti
Sposoban? Normalno da ćemo pratiti kad ganjamo 2 mjesto jer je prvo završeno još na početku. Ko nije skonto ili je glup ili se pravi glup.
🇵🇸
A mi ko pratimo danas rezultat Zrinjskog, jer nam ko nešto znači kako će odigrati? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je reko da Borac nece biti prvak slijedecu godinu ili Zrinjski mozda, po cemu samo ove godine!? Jel to treba biti neka rotacija u komponentama, nisam skonto....
Ma nikakva drug. Jedno je biti sposoban drugo postavljen.Dadox je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:31Pa sposoban uz sudije i ostalo da zavrsi naravno, podrazumijeva se, a kakva je razlika drugi ili treci?
🇵🇸
Pa dobro jbg nisam navodnike stavio, podrazumijevalo se na sta mislim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo novčana naknada od generalnog sponzora lige, razlika je u 28.000 KMDadox je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:31Pa sposoban uz sudije i ostalo da zavrsi naravno, podrazumijeva se, a kakva je razlika drugi ili treci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- luckystrike
- Kontakt:
Nikad niko nije uspio ovo sto je Vico napravio ove godine.
Sudijska pomoc Borcu kakve nema na Madagaskaru.
Ostavio Slogu u ligi i sa njom diriguje kako ce i sta raditi. Protiv koga ce Sloga zapeti i probati uzeti bodove a kome ce se skloniti da im se uvali 4 komada. Ta Sloga je nama uzela 6 bodova vecinom nasom krivicom a nesto uz pomoc sudjenja. Ko ne vjeruje nek ponovo pogleda zadnju tekmu protiv Sloge kako je sudija pustio njihovu grubu igru. Al opet to ne umanjuje nasu piickastu igru u toj utakmici.
Evo sad Zvijezda ce uzeti bod ili sva tri Zrinji.
Kartoni koji se dijele ekipama, faulovi koji se ne sviraju, golovi iz ifsajda ili pod faulom.
Svaka cast svima nama kako imamo zeludac da sve ovo pratimo.
Sudijska pomoc Borcu kakve nema na Madagaskaru.
Ostavio Slogu u ligi i sa njom diriguje kako ce i sta raditi. Protiv koga ce Sloga zapeti i probati uzeti bodove a kome ce se skloniti da im se uvali 4 komada. Ta Sloga je nama uzela 6 bodova vecinom nasom krivicom a nesto uz pomoc sudjenja. Ko ne vjeruje nek ponovo pogleda zadnju tekmu protiv Sloge kako je sudija pustio njihovu grubu igru. Al opet to ne umanjuje nasu piickastu igru u toj utakmici.
Evo sad Zvijezda ce uzeti bod ili sva tri Zrinji.
Kartoni koji se dijele ekipama, faulovi koji se ne sviraju, golovi iz ifsajda ili pod faulom.
Svaka cast svima nama kako imamo zeludac da sve ovo pratimo.
I jos ako prvoplasirani osvoji duplu krunu, onda drugoplasirani krece od drugog pretkola ako se ne varam?
90!