Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Robust
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Robust » 03 dec 2023, 23:26

alemsa je napisao/la:
03 dec 2023, 20:40
Davidoffgold je napisao/la:
03 dec 2023, 20:28
alemsa je napisao/la:
03 dec 2023, 20:27
Jos malo pa ce mi biti tolika brada :mrgreen:
Kako vas srklet ne ufati brate 😂
:rol: jebga nisam se skroz obrijo ima 10 godina, zadnjih godina drzo duzu ali ne pretjerano, sad sam pustio ali sisam sa strane ono na 45 stupnjeva u tom fazonu, ne volim kad je u krug tako ko kod njeg, i brkove na keca-dvicu, ali je ono dole brada gotovo vrat presla :rol:

Nesto na ovaj fazon i frizura i brada:
slika
najgori je period kad se obrijes nakon nosenja brade ja pustao bradu od januara 22 do novembra 23e :rol: , i prije 15 ak dana trznem samog sebe i sa trimerom userem stvari :roll: , i sta cu skinem sve niko ziv me nije mogao skontati dva dana jos nisam nosio cale isto kao da me neko teleportirao desetak godina unazad

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 dec 2023, 23:33

® GONGASHI POWERHOUSE ®

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 dec 2023, 23:52

Robust je napisao/la:
03 dec 2023, 23:26
alemsa je napisao/la:
Davidoffgold je napisao/la:
03 dec 2023, 20:28

Kako vas srklet ne ufati brate 😂
:rol: jebga nisam se skroz obrijo ima 10 godina, zadnjih godina drzo duzu ali ne pretjerano, sad sam pustio ali sisam sa strane ono na 45 stupnjeva u tom fazonu, ne volim kad je u krug tako ko kod njeg, i brkove na keca-dvicu, ali je ono dole brada gotovo vrat presla :rol:

slika
najgori je period kad se obrijes nakon nosenja brade ja pustao bradu od januara 22 do novembra 23e :rol: , i prije 15 ak dana trznem samog sebe i sa trimerom userem stvari :roll: , i sta cu skinem sve niko ziv me nije mogao skontati dva dana jos nisam nosio cale isto kao da me neko teleportirao desetak godina unazad
:rol: pa da, izgledas ozbiljnije, k'o ljudina, dobro za biznis. Ali je obaveza ova bas duza, 3-4 razlicita produkta, obavezno detaljno prati ujutru kad se umivas, ako negdje krenes fino operes pa sa fenom posusis uz cetku za kosu, da ti bas bude oblik ono jedinstven, a ne da izgledas k'o beskucnik. Beard oil obavezno vise puta dnevno, inace ako je koza suha ispod pocne se ljustiti pa ti ispada kad protrljas bradu :rol: al jebga rock your genes kad mos :rol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 dec 2023, 00:16

Arvid je napisao/la:
03 dec 2023, 20:36
Kad su Ljevakovića pitali kako će se prema Kibli okretati ljudi koji koloniziraju Mars, lik hladno odgovorio na stranici IZ-a :rol:
:nene:

Ne govoriš istinu ;)

On je tad odgovorio da je to bezveze pitanje i da se o tome može pričati tek kad ljudi odu na Mars. Do tad su to bespotrebna i besmislena pitanja.

Bukvalno je ovako glasio odgovor...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 dec 2023, 01:39

alemsa je napisao/la:
03 dec 2023, 23:52
Robust je napisao/la:
03 dec 2023, 23:26
alemsa je napisao/la:

slika
:rol: pa da, izgledas ozbiljnije, k'o ljudina, dobro za biznis. Ali je obaveza ova bas duza, 3-4 razlicita produkta, obavezno detaljno prati ujutru kad se umivas, ako negdje krenes fino operes pa sa fenom posusis uz cetku za kosu, da ti bas bude oblik ono jedinstven, a ne da izgledas k'o beskucnik. Beard oil obavezno vise puta dnevno, inace ako je koza suha ispod pocne se ljustiti pa ti ispada kad protrljas bradu :rol: al jebga rock your genes kad mos :rol:
koje ulje koristis i sampon? ja sam poceo imati problem sa ljustenjem koze ispod brade...iako redovno odrzavam i perem ali ne koristim ulje i obicni sampon koristim za pranje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 dec 2023, 02:18

muhamedhulk je napisao/la:
04 dec 2023, 01:39

koje ulje koristis i sampon? ja sam poceo imati problem sa ljustenjem koze ispod brade...iako redovno odrzavam i perem ali ne koristim ulje i obicni sampon koristim za pranje...
Znam burazeru, ali moras pocet cesto sa produktima i nece, i brada ce ti izgledati "zdravo".
slika
S lijeva na desno, ujutru kad se umivas to prvo, dobro izaperes, namazi i lice, celo, nos sve slobodno dobro je za kozu, onda fino posusis fenom i cesljas dok susis kako zelis da stoji, da bude ono ujedinjeno a ne da svaka dlaka svoju politiku vodi, onda krema, pa ulje i fino oblikujes/napravis kako ti godi i rega. Zadnji je kad se tusiras/kupas, ne koristi sampon za kosu za bradu, jer je tjeme brade/kose (kako god je ispravno,)drugacije i nije ti dobro za bradu. I ono svako 2-3 sedmice kod berbera da linije malo britva radi, oblikuje i to, ili ako si se ustelio sa masinicom moras jer ono neke dlake rastu brze i tako to, da bude sve jednako i uredno. Licno vise volim da oni, sebi samo brkove obicno na dvicu, jer ne volim kad dlake krenu preko usne.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 dec 2023, 07:36

ok, hvala puno. moracu vidjeti imajul u dm ovo ili slicne proizvode pa da probam ovu heftu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 dec 2023, 08:58

kraljttbvb je napisao/la:
04 dec 2023, 00:16
Arvid je napisao/la:
03 dec 2023, 20:36
Kad su Ljevakovića pitali kako će se prema Kibli okretati ljudi koji koloniziraju Mars, lik hladno odgovorio na stranici IZ-a :rol:
:nene:

Ne govoriš istinu ;)

On je tad odgovorio da je to bezveze pitanje i da se o tome može pričati tek kad ljudi odu na Mars. Do tad su to bespotrebna i besmislena pitanja.

Bukvalno je ovako glasio odgovor...
Pa to sam i napisao u idućem postu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 dec 2023, 09:32

Ima li neki zakonski rok ili nešto slično kada MUPovi raznih kantona trebaju/moraju poslati obavijest o prekršajnom nalogu( radar) ili šalju kad im je ku.rcu čejf?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 dec 2023, 09:40

samocelik je napisao/la:
04 dec 2023, 09:32
Ima li neki zakonski rok ili nešto slično kada MUPovi raznih kantona trebaju/moraju poslati obavijest o prekršajnom nalogu( radar) ili šalju kad im je ku.rcu čejf?
ma kakav nas mup smijurija teska, jednom mi je kazna u Sarajevo iz Bihaca dosla poslije godinu dana..

npr. ljetos u junu dobio kaznu oduzimanja vozacke zbog preticanja na punoj i posto mi je na licu mjesta napisao, odmah platim pola i evo dan danas čekam da mi stigne nalog da predam vozačku a u pitanju je isti kanton samo dvije različite opštine, veoma su ažurni.. :mrgreen:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2023, 09:53

samocelik je napisao/la:
S jedne strane mi je to nekako OK, napravio si prekršaj za oduzimanje vozačke, još da ti je oduzmu kad ti hoćeš i kad si se organizovao da ti je oduzmu. Plus imaš "mogućnost" da predaš vozačku od oca/matere/djeda/nene ili ko već ima vozačku a ne vozi.

Sa druge strane, totalno ne razumijem da je na cesti čovjek kojem je vozačka dozvola trebala biti oduzeta, znači može te povrijediti ili šta god a vjerovatno ne bi vozio bez vozačke..
Iskreno sam više za varijantu, uzmi mu vozačku odma na licu mjesta.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 dec 2023, 09:57

Nemam ja problem prihvaćanja odgovornosti, napravio si prekršaj imaš zakon posljedice i ćao. Već imam trenutno situaciju da mi je stiglo 7-8 kazni sa različitih mjesta u periodu od 5. mjeseca 2022. godine (Šujica) do perioda mart 2023. godine(tunel Gaj na autoputu) u Decembru 2023. godine na kažnjavanje. Malo mi je to poglupo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 dec 2023, 09:58

muhamedhulk je napisao/la:
04 dec 2023, 07:36
ok, hvala puno. moracu vidjeti imajul u dm ovo ili slicne proizvode pa da probam ovu heftu.
https://frizerland.ba/kategorija/muskar ... va/page/1/

frizerland ima najbolju ponudu ovih stvari za bradonje, al ni dm nije los da se uzmu osnove dok je frizerland vise preseravanje :mrgreen:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 dec 2023, 10:32

Slatinash_7 je napisao/la:
04 dec 2023, 09:53
samocelik je napisao/la:
S jedne strane mi je to nekako OK, napravio si prekršaj za oduzimanje vozačke, još da ti je oduzmu kad ti hoćeš i kad si se organizovao da ti je oduzmu. Plus imaš "mogućnost" da predaš vozačku od oca/matere/djeda/nene ili ko već ima vozačku a ne vozi.

Sa druge strane, totalno ne razumijem da je na cesti čovjek kojem je vozačka dozvola trebala biti oduzeta, znači može te povrijediti ili šta god a vjerovatno ne bi vozio bez vozačke..
Da, slazem se i ja sam rekao da je trenutni nacin oduzimanja vozacki glupost,cak sam isao u svoj MUP da pitam mogu li predati vozacku da ne cekam da mi posalju nalog za predavanje kazu oni ne mozes, nemamo ti na osnovu čega uzeti.. pa reko evo kazna piše na njoj kaže džaba njima u sistemu ne prikazuje to i ne može mi uzeti dokument tek tako mora se čekati službeno da mi pošalju na adresu..

po meni najbolje rješenje je da moraš predati vozačku u roku od tipa 48h od momenta dobijanja kazne i vozdra..

@samocelik mozda da probas otici na sud da ti objedine te kazne, jesul to neki radari za koje nisi znao? :mrgreen:
znam par ljudi koji su uspjeli tako na sudu izganjati da dobiju neku jedinstvenu kaznu i da prodju dosta bolje nego sto su trebali.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 dec 2023, 11:43

QUARTERBACK je napisao/la:
04 dec 2023, 10:32
Slatinash_7 je napisao/la:
04 dec 2023, 09:53
samocelik je napisao/la:

Da, slazem se i ja sam rekao da je trenutni nacin oduzimanja vozacki glupost,cak sam isao u svoj MUP da pitam mogu li predati vozacku da ne cekam da mi posalju nalog za predavanje kazu oni ne mozes, nemamo ti na osnovu čega uzeti.. pa reko evo kazna piše na njoj kaže džaba njima u sistemu ne prikazuje to i ne može mi uzeti dokument tek tako mora se čekati službeno da mi pošalju na adresu..

po meni najbolje rješenje je da moraš predati vozačku u roku od tipa 48h od momenta dobijanja kazne i vozdra..

@samocelik mozda da probas otici na sud da ti objedine te kazne, jesul to neki radari za koje nisi znao? :mrgreen:
znam par ljudi koji su uspjeli tako na sudu izganjati da dobiju neku jedinstvenu kaznu i da prodju dosta bolje nego sto su trebali.
Objedinjenje kazni je moguće samo u slučaju da se radi o neregistrovanom vozilu. Ne može objediniti kazne za brzinu, pojas, telefon, parking i druge.
Nikad poraz, samo lekcija.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 04 dec 2023, 13:03

samocelik je napisao/la:
04 dec 2023, 09:57
Nemam ja problem prihvaćanja odgovornosti, napravio si prekršaj imaš zakon posljedice i ćao. Već imam trenutno situaciju da mi je stiglo 7-8 kazni sa različitih mjesta u periodu od 5. mjeseca 2022. godine (Šujica) do perioda mart 2023. godine(tunel Gaj na autoputu) u Decembru 2023. godine na kažnjavanje. Malo mi je to poglupo.
To samo pokazuje u kakvoj banana drzavi se nalazimo ili smo se nalazili. Tako meni nisu idioti preko godinu dana poslali kaznu za oduzimanje vozacke, niti novcanu kaznu. Na kraju otisao sam i pitao da li imam kakvu kaznu, kaze imas 100KM. Pitam je, da li trebam ostavit sad i vozacku na mjesec dana, kaze ona radnica ma kakvo to, vozi dalje, makar si dosao platit sto 90% ne uradi. :rol:

Skoro i starom dosla neka kazna za brzinu negdje u RSu iz januara prosle godine. 🤣

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 dec 2023, 13:15

Drug mi kaze da njemu nisu poslali nikad da preda vozacku a pisali ga uredno, prosao kroz crveno, platio al nalog da preda nikad nisu poslali.. moze biti i do policajca ako nedje zagubi onaj nalog vjerovatno se tad moze desit da nikad ne posalju.. ja se nadam da ce i kod mene biti ovo slucaj :mrgreen:

@tabba ne znamo na sta se odnosi kod ovog brata vjerovatno su radari u pitanju, ne kosta ga puno da proba nesto izmajmunisati na sudu svakako stoji da mora platiti

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 04 dec 2023, 13:49

Moze se dobiti vise kazni za vise prekrsaja, npr. ako si nekom radnjom prouzrokovao vise prekrsaja. I to se zove sticaj u zakonu o prekrsajima.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 04 dec 2023, 13:51

samocelik je napisao/la:
Kazna iz ZDK (radar) mi došla u KS 101 dan poslije dana kada je ucinjena
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 04 dec 2023, 13:51

Ljudi stvarno misle da je Pezić otkrio neki radikalni Islam, a lik doslovno govori o Islamu onako kakav i jeste.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 243 gosta.