Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma Alex je realno najveci..jbg..maldinijeva "nesreca" je sto je odbrambeni,kao i mnogih drugih igraca...a golovi su oni koji se pamte...tu je svakako ispred sviju ili vecine...
Druga stvar...nemjerljivo jeste porediti takve stvari...al 2006. Alex je uradio nesto sto niko prije nije i niko u takvoj situaciji nije bio...
Treca stvar je i privatni zivot...bez i jedne mrlje..
Cetvrta stvar je..sto je on obozavan od drugih navijaca,ne samo Juventina...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A svjedok sam kad je ovacije dobijao i na stadionima sirom italije..Poicevsi od San sira i Marassija...
[youtube][/youtube]
Stvarno je tesko naci takvog igraca,sa svim tim karakteristikama..kroz historiju a da ne govorim o ovome vremenu...
CE SOLO UN CAPITANO...
[youtube][/youtube]
Druga stvar...nemjerljivo jeste porediti takve stvari...al 2006. Alex je uradio nesto sto niko prije nije i niko u takvoj situaciji nije bio...
Treca stvar je i privatni zivot...bez i jedne mrlje..
Cetvrta stvar je..sto je on obozavan od drugih navijaca,ne samo Juventina...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A svjedok sam kad je ovacije dobijao i na stadionima sirom italije..Poicevsi od San sira i Marassija...
[youtube][/youtube]
Stvarno je tesko naci takvog igraca,sa svim tim karakteristikama..kroz historiju a da ne govorim o ovome vremenu...
CE SOLO UN CAPITANO...
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Danas bas nesto gledam Svesku iz B_j
,kad na njoj slike Batistute,Salasa dok je igro u Laziu ,Totti ,Ronalda,Schevchenka, to su sve veliki igraci koji su tu negdje po godinama i koji su generacija(vecina) i koji su harali Evropom zajedno ,Del piero je takoder jedan od njih i tesko je odlucit kojeg izabrat sve su to igracine ,sigurno da je vama Del piero a kako je vama on, Milanu je i Maldini recimo ,ROmi Totti i svi su bili ikone Kluba .cim se spomene Roma odmah mi padne Totti na pamet juventus Del piero itd .... i gledam sad koje igrace je imala SEria A u odnosu na ostatak Evrope u tom trenutku i na kojim je granam bila tada a na kojima je sada 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price
del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Hajde .."Typhone" nek ti bude, ja to nisam ni osporioeurofighter typhoon je napisao/la:defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price![]()
del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa
![]()
IO SONO INTERISTA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Allessandro Del Piero, Allessandro Del Piero, Allesandro Del Piero aleeee
Kad je izlazio protiv Cesene mene tačno neke emocije obuzele, teško mi je pala sama pomisao da ga nakon sljedeće godine neće biti, a ja otkako znam za Juve, znam za Alexa...
I još nešto, na današnji dan 1982. na dres Juventusa je postavljenja 2 zvjezdica
aBd sljedeće sezone i treća

Kad je izlazio protiv Cesene mene tačno neke emocije obuzele, teško mi je pala sama pomisao da ga nakon sljedeće godine neće biti, a ja otkako znam za Juve, znam za Alexa...
I još nešto, na današnji dan 1982. na dres Juventusa je postavljenja 2 zvjezdica
aBd sljedeće sezone i treća
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Juventus uvjeren u dovođenje Arshavina
Piše: O. Škundrić
Utorak, 15.03.11. 13:20.
Torinski Juventus je uvjeren kako će Arsenal pristati na njihovu ponudu za ruskog vezistu Andreya Arshavina.
Generalni meandžer Stare dame Beppe Marotta iznio je plan dovođenja četiri velika pojačanja u Torino na ljeto, a Arshavin se nalazi među tim imenima.
Navodno je Juventus spreman platiti 20 miliona eura Arsenalu za usluge ovog reprezentativca Rusije.
izvor:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/juv ... vina/53480
Torinski Juventus je uvjeren kako će Arsenal pristati na njihovu ponudu za ruskog vezistu Andreya Arshavina.
Generalni meandžer Stare dame Beppe Marotta iznio je plan dovođenja četiri velika pojačanja u Torino na ljeto, a Arshavin se nalazi među tim imenima.
Navodno je Juventus spreman platiti 20 miliona eura Arsenalu za usluge ovog reprezentativca Rusije.
IO SONO INTERISTA
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ako je isitna ovih 20 miliona onda ga odmah treba prodati,za te ispe pare uzmemo Hazarda koji je 10 godina mladji...a arshavinovo vrijeme je proslowarden je napisao/la:Juventus uvjeren u dovođenje Arshavina
Arshavin je strasan igrac.
Ali ipak je €20 miliona previse. Opet, Marotta se ne cini bas naivnim. Cesto se u zadnje vrijeme spominje i odlazak Mela u Arsenal, tako da je moguce da se radi o nekoj zamjeni igraca. Ukoliko dodje do ovog transfera to ce samo pokazati (po ko zna koji put) da je €12 miliona datih za transfer Martineza novac bacen u vjetar. Covjeku nikako ne odgovara sistem igre koji forsira Delneri, ne snalazi se kao standardno krilo jer je predaleko golu, a ne zna da igra kao secunda punta. Po meni mozda i jedina prava greska Marotte otkako je u klubu.
Siguran sam da se za tih €20 miliona moze pregovarati sa PSV-om o Balázsu Dzsudzsáku
Mađar s jedne i Krasić s druge strane predstavljali bi mocno oruzje. Jos u kombinaciji sa Matrijem naprijed..
Ali ipak je €20 miliona previse. Opet, Marotta se ne cini bas naivnim. Cesto se u zadnje vrijeme spominje i odlazak Mela u Arsenal, tako da je moguce da se radi o nekoj zamjeni igraca. Ukoliko dodje do ovog transfera to ce samo pokazati (po ko zna koji put) da je €12 miliona datih za transfer Martineza novac bacen u vjetar. Covjeku nikako ne odgovara sistem igre koji forsira Delneri, ne snalazi se kao standardno krilo jer je predaleko golu, a ne zna da igra kao secunda punta. Po meni mozda i jedina prava greska Marotte otkako je u klubu.
Siguran sam da se za tih €20 miliona moze pregovarati sa PSV-om o Balázsu Dzsudzsáku
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
zbog cega je ovo novca za takvog igraca previseJuventino je napisao/la:Ali ipak je €20 miliona previs
Zadnja izmjena: eurofighter typhoon, dana/u 15 mar 2011, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
20 miliona za Arshavina.
To Marotta ne zna sta ce od novca pa ovako deli sakom i kapom,drugo objasnjenja nemam.Arshavin u maju ako se ne varam ulazi u 31.godinu a nije momak ni blizu onoga Arshavina od pre sezonu i pol.
Ali ako Marotta ovo ponudi onda je Arshavin potpisao,jer Arsenal nema sanse da ovo odbije ko zna kada ce ovu ponudu da dobije ponovo.
Juve za ovakve pare moze da nadje neke bolje i mladje igrace na istoj ili slicnoj poziciji(Hazard,Gervinho,Cazorla,Dzagoev...)
To Marotta ne zna sta ce od novca pa ovako deli sakom i kapom,drugo objasnjenja nemam.Arshavin u maju ako se ne varam ulazi u 31.godinu a nije momak ni blizu onoga Arshavina od pre sezonu i pol.
Ali ako Marotta ovo ponudi onda je Arshavin potpisao,jer Arsenal nema sanse da ovo odbije ko zna kada ce ovu ponudu da dobije ponovo.
Juve za ovakve pare moze da nadje neke bolje i mladje igrace na istoj ili slicnoj poziciji(Hazard,Gervinho,Cazorla,Dzagoev...)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa upravu si nije momakDevil je napisao/la:20 miliona za Arshavina.![]()
![]()
IO SONO INTERISTA
Ma to su samo spekulacije, kao i bezbroj igrača koji se spominju uz ime Juventusa, ne vjerujem u to, jer nije Marotta ni fulio toliko osim transfera Martineza, koji je potpuni promašaj.
Storrari- nije bio loše ove sezone
Barzaglie- nije bio toliko loš do sad
Bonucci- soldino, možda se od njega ipak previše očekivalo, a on i Chiellini se ne razumiju nikako.
Motta- slab, ali nije mnogo ni igrao (promasaj)
Traore- nij igrao dovoljno da se može ocjeniti
Rinaudo- također nije igrao (povrijeđen cijelu sezonu
)
Aquilani- Nije bilo toliko loš, ali morao je biti bolji
Pepe- po meni nije on neki igrač, ali je strašan borac.
Krasić - umor ga sustigao, ali krasic će slijedeće sezone biit pravi
Matri- zasluzio je vec da bude otkupljen
Quagliarella- takodjer kao i Matri jedan od bolji igrača Juventusa, povreda ga zeznula
I Motta je takodjer promašaj, ali ipak je on samo na posudbu došao.
Storrari- nije bio loše ove sezone
Barzaglie- nije bio toliko loš do sad
Bonucci- soldino, možda se od njega ipak previše očekivalo, a on i Chiellini se ne razumiju nikako.
Motta- slab, ali nije mnogo ni igrao (promasaj)
Traore- nij igrao dovoljno da se može ocjeniti
Rinaudo- također nije igrao (povrijeđen cijelu sezonu
Aquilani- Nije bilo toliko loš, ali morao je biti bolji
Pepe- po meni nije on neki igrač, ali je strašan borac.
Krasić - umor ga sustigao, ali krasic će slijedeće sezone biit pravi
Matri- zasluzio je vec da bude otkupljen
Quagliarella- takodjer kao i Matri jedan od bolji igrača Juventusa, povreda ga zeznula
I Motta je takodjer promašaj, ali ipak je on samo na posudbu došao.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Srcani ce me opaliti ako i sl. godine ne budemo igrali LP. Pa ne mogu vjerovati utorak i srijeda, liga prvaka a Juventusa nema u njoj...

Nece druze, polako se naviknes.
Al' mozda budemo igrali cetvrtkom
..i to je nesto !!
Al' mozda budemo igrali cetvrtkom
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali jednog dana mnogi od nas će biti ponosni što navijaju za Juve....Na početku Juve je bio vrh vrhova , a onda je polako pao na niske grane, pa će se onda opet vratiti gdje i pripada...Sve se vrti iz kruga u krug...
Ljubav prema klubu se najbolje pokazaju onda kada mu loše ide, a ne samo kada pobijeđuje...
I meni je na neki način drago što proživljavam ovo,jer ne navija se za neku ekipu što je pobjednička već zato što se voli i to svi istinski navijači treba da znaju...
Svu tu ljubav, pažnju, brigu i stresove koje proživljavamo radi Juventusa će se polako pretovoriti u sreću, radost, veselje i pozitivne šokove jer:
NOI SIAMO LA JUVE
Ljubav prema klubu se najbolje pokazaju onda kada mu loše ide, a ne samo kada pobijeđuje...
I meni je na neki način drago što proživljavam ovo,jer ne navija se za neku ekipu što je pobjednička već zato što se voli i to svi istinski navijači treba da znaju...
Svu tu ljubav, pažnju, brigu i stresove koje proživljavamo radi Juventusa će se polako pretovoriti u sreću, radost, veselje i pozitivne šokove jer:
NOI SIAMO LA JUVE
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Sky trac : Beck,Bastos,Sanchez,Rossi ili Vucinic, neki pisu da je s Beckom dogovoreno, dugo je ljeto, trecevi se zahuktavaju 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Tuttosport danas piše kako je Juve pripremio 30 miliona za dovođenje partnera u napada Matriju...Imena koja se spominju Sanchez, Rossi i vučinić...Dakle jedan od njih...
Hoćemo li vjerovati Tuttosportu!?

Hoćemo li vjerovati Tuttosportu!?
Ž '21!
Ja sam skoro deceniju ziveo u tom modusu. Tacno je sto si rekao. Zezali me ljudi za sve pare. Jbga, sve je to deo navijackih strasti. Zezanje, seirenje, tugovanje, veselje... Ne moze svako da oseti kako je dodurniti dno i doseci plafon. U prednosti su oni koji znaju za oba momenta.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali jednog dana mnogi od nas će biti ponosni što navijaju za Juve....Na početku Juve je bio vrh vrhova , a onda je polako pao na niske grane, pa će se onda opet vratiti gdje i pripada...Sve se vrti iz kruga u krug...
NOI SIAMO LA JUVE
- JuveSissoko
- Kontakt:
mozda Elkan poludi pa da pareBianconeri1988 je napisao/la:Tuttosport danas piše kako je Juve pripremio 30 miliona za dovođenje partnera u napada Matriju...Imena koja se spominju Sanchez, Rossi i vučinić...Dakle jedan od njih...
Hoćemo li vjerovati Tuttosportu!?![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.