muhamedhulk je napisao/la: ↑04 dec 2023, 01:39
koje ulje koristis i sampon? ja sam poceo imati problem sa ljustenjem koze ispod brade...iako redovno odrzavam i perem ali ne koristim ulje i obicni sampon koristim za pranje...
Znam burazeru, ali moras pocet cesto sa produktima i nece, i brada ce ti izgledati "zdravo".
S lijeva na desno, ujutru kad se umivas to prvo, dobro izaperes, namazi i lice, celo, nos sve slobodno dobro je za kozu, onda fino posusis fenom i cesljas dok susis kako zelis da stoji, da bude ono ujedinjeno a ne da svaka dlaka svoju politiku vodi, onda krema, pa ulje i fino oblikujes/napravis kako ti godi i rega. Zadnji je kad se tusiras/kupas, ne koristi sampon za kosu za bradu, jer je tjeme brade/kose (kako god je ispravno,)drugacije i nije ti dobro za bradu. I ono svako 2-3 sedmice kod berbera da linije malo britva radi, oblikuje i to, ili ako si se ustelio sa masinicom moras jer ono neke dlake rastu brze i tako to, da bude sve jednako i uredno. Licno vise volim da oni, sebi samo brkove obicno na dvicu, jer ne volim kad dlake krenu preko usne.