Pričaš gluposti i neistine. Prošle sezone 4-2 na ovom stadionu za City. Pljas pljas
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Drago mi je što ovo nije pustio. Nije ti sudija kriv što primiš 3 gola od miješanog sastava Spursa.
4-IN-A-ROW
Pep u fazonu necu da dajem komentar na sudiju ali ipak cu komentarisati
Polako, nije ni Arteta na prvu skocio, bilo je tu sabranih djela i izvinjenja prije toga.

Polako, nije ni Arteta na prvu skocio, bilo je tu sabranih djela i izvinjenja prije toga.
Konacno sam shvatio situaciju i Hooper je 100% u pravu. Nije pustio prednost, nego je svirao faul ( prednost se pokazuje sa dvije ruke). Vidio je da je lopta kod Hallanda ocekivajuci da ce izvesti slobodan udarac, ali Halland je samo nastavio igru sto je Hooper interpretirao kao lopta se kretala i igra se morala prekinuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Da vidimo hoće li dobiti suspenziju i hoće li kriterij komentarisanja suđenja biti isti za sve
JayCatwright je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:40
Da vidimo hoće li dobiti suspenziju i hoće li kriterij komentarisanja suđenja biti isti za sve

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Brokula je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:40Konacno sam shvatio situaciju i Hooper je 100% u pravu. Nije pustio prednost, nego je svirao faul ( prednost se pokazuje sa dvije ruke). Vidio je da je lopta kod Hallanda ocekivajuci da ce izvesti slobodan udarac, ali Halland je samo nastavio igru sto je Hooper interpretirao kao lopta se kretala i igra se morala prekinuti

Vrlo izvjesno prema govoru tijela sudije.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- JayCatwright
- Kontakt:
Znači nisu ni zakinuti na kraju, kao što sam očekivao i opet su kmečali. Šta očekivati od igrača koji skoče i traže penal nakon sto Gravenbercha lopta bukvalno pogodi u PETU.
- feniksptica
- Kontakt:
A i nije ovo 100% sansa. I tu lazu Sitijevci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sta se bune i da je pustio prednost i da je bio go, opet bi totnhem zabio
=\_1921_/=
kad ocekujemo suspenziju za haalanda?
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa pogrijesio je sudija u svakom slucaju. Prvo sto nije svirao prekrsaj, barem se to ne vidi i ne cuje, nego se zbunio i tek svirao kad je shvatio da ce ovaj nastavit dalje, a drugo sto nije pustio prednost u ovoj situaciji, kad vec nije stigao svirat na vrijeme. Normalno se u ovoj situaciji pusti prednost i ako je pas los, onda vrati igra.
Da nije svirao nista, nego samo pokazao rukom vidi se i na njegovoj reakciji, a i po reakciji igraca obje ekipe. To sa dvije ruke barem po FIFA nije pravilo, nego mozes pustit prednost i s jednom rukom, pogotovo ovako u trku je fizicki skoro nemoguce trcat pravolinijski i ispruzit dvije ruke, a da ne izgubis ravnotezu.
https://www.fifplay.com/football-referee-signals/
Ocigledna sudijska greska.
Da nije svirao nista, nego samo pokazao rukom vidi se i na njegovoj reakciji, a i po reakciji igraca obje ekipe. To sa dvije ruke barem po FIFA nije pravilo, nego mozes pustit prednost i s jednom rukom, pogotovo ovako u trku je fizicki skoro nemoguce trcat pravolinijski i ispruzit dvije ruke, a da ne izgubis ravnotezu.
https://www.fifplay.com/football-referee-signals/
Ocigledna sudijska greska.
- wadethegreat
- Kontakt:
Chelsea's last four matches have averaged 5.75 goals
Al svaki put 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Baš me interesuje hoće li ga kazniti za ono lajanje na kraju i komentarisanje na Twitteru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trent i Mekalister su puno bolja priča od Haalanda, bar večeras.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Brokula je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:40Konacno sam shvatio situaciju i Hooper je 100% u pravu. Nije pustio prednost, nego je svirao faul ( prednost se pokazuje sa dvije ruke). Vidio je da je lopta kod Hallanda ocekivajuci da ce izvesti slobodan udarac, ali Halland je samo nastavio igru sto je Hooper interpretirao kao lopta se kretala i igra se morala prekinuti

Bas me zanima bil shvatio da je arsenal bio u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.