RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Pitari su uvjereni da nam uzimaju Oreca, a to je za mene nerealno. Odnosno realno je da plate obestecenje. Prva stvar, sto je jos pod ugovorom, druga stvar aktivacija klauzule iz ugovora na jos 1 godinu, a treca stvar imamo i mi para da mu damo platu.
Eventualno Guliashvili i Mulalic za Oreca, nije problem. Ali mislim da ovaj mali Ante ima nesto u glavi i da se nece zalijetati. A isto tako, ne smijemo se ni mi s njim zalijetati
Eventualno Guliashvili i Mulalic za Oreca, nije problem. Ali mislim da ovaj mali Ante ima nesto u glavi i da se nece zalijetati. A isto tako, ne smijemo se ni mi s njim zalijetati
-
- Kontakt:
Hadzikica mogu uzeti lakse nego Oreca, ali tek na kraju sezone dok mu istekne ugovor. Hadzikic ce potpisati novi ugovor samo ako izborimo europu, a i to mozemo biti upitno na kraju ako mu Mirvic istrese bruku para kao sto inace radi.Direktorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 18:13Pitari su uvjereni da nam uzimaju Oreca, a to je za mene nerealno. Odnosno realno je da plate obestecenje. Prva stvar, sto je jos pod ugovorom, druga stvar aktivacija klauzule iz ugovora na jos 1 godinu, a treca stvar imamo i mi para da mu damo platu.
Mi mu ne mozemo ponuditi ni pola onoga sto on daje igracima. Mislim mogli bi ali ne bi bilo ok jer ce nas takav nacin vodjenja kluba kostati kad tad, sve dodje na naplatu. Nije da se vec nismo opekli par puta.
Guliashvili + Mulalic ne bih prihvatio ni u ludilu za Oreca, bolji igrac i veci potencijal od obojice u ovom trenutku.
-
- Kontakt:
Šta si se bolan zado, uvjeren sam i ja da ću da hebem Aleksandru prijovic i kakve imam koristi . Nema nikakve šanse da ode neko bez obeštećenje pogotovo kad su pod dužim ugovorima u ovom slučaju Velež ima pravo aktiviranja klauzule na još plus jednu godinu. Jedino može otići ako vise nije u planu treneru kao Andjusic.Direktorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 18:13Pitari su uvjereni da nam uzimaju Oreca, a to je za mene nerealno. Odnosno realno je da plate obestecenje. Prva stvar, sto je jos pod ugovorom, druga stvar aktivacija klauzule iz ugovora na jos 1 godinu, a treca stvar imamo i mi para da mu damo platu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Sta vam je bola ljudi pokrenuli pricu na forumu za Oreca, nedavno su o Quagliarelli pisali
I ja bi' da karam Vesnu Zmijanac, al' ne ide! - Fora iz filma "Karaula", obično se koristi kao odgovor na nešto nemoguće ili teško izvodljivo.
I ja bi' da karam Vesnu Zmijanac, al' ne ide! - Fora iz filma "Karaula", obično se koristi kao odgovor na nešto nemoguće ili teško izvodljivo.
-
- Kontakt:
Ma netreba ih ni preplaćivati.Oni preplaćuju igrače, plaćaju obeštećenja, a nekog napretka ni na vidiku nemaju.Ponudiš im realnu platu, i pokažeš par primjera koji su otišli za parama, kako su prošli.Ako ostanu super, a ako odu onda i nisu za nas.Ispostavilo se da bez svakoga možemo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Samo treba na vrijeme rijesavati ugovore jer ja se nesto ne sjecam igraca koji je otisao od nas u Sarajevo a da je bio vezan ugovorom ili slicno. Vise nam je to puta uradio Zeljo kroz ovih 30ak godina poslije rata, ucjenama, mafijanjem i slicno. A i tu su se opekli zadnji put kod slucaja Mujezinovic.
Samo u sebe gledati i to je to. A ovo sto ne produzimo ugovore, sami smo krivi ili smo svjesno pustili
Samo u sebe gledati i to je to. A ovo sto ne produzimo ugovore, sami smo krivi ili smo svjesno pustili

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jest vam dosadno pa izmisljate moguce probleme. Uzivajte
Jucer su zavrsili Hadzikica, danas Oreca, naredno utakmicu nekog treceg.
Dajte malo uzivajte, isto da ne znate njihove zelje. Pa ko god ih pobijedi oni na forumu dovedu najboljeg igraca iz te ekipe.
Jucer su zavrsili Hadzikica, danas Oreca, naredno utakmicu nekog treceg.
Dajte malo uzivajte, isto da ne znate njihove zelje. Pa ko god ih pobijedi oni na forumu dovedu najboljeg igraca iz te ekipe.
Brate šta ti je, trolaju te ljudiDirektorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 18:13Pitari su uvjereni da nam uzimaju Oreca, a to je za mene nerealno. Odnosno realno je da plate obestecenje. Prva stvar, sto je jos pod ugovorom, druga stvar aktivacija klauzule iz ugovora na jos 1 godinu, a treca stvar imamo i mi para da mu damo platu.

Nije sve što se napiše na forumu istina

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Oreč je dobar igrač i dobar potencijal ali i u vrlo dobroj formi. Ne bih ja bježao od trampe ako je dobar deal, naročito ako dečko hoće da ide. I Hara nam je u jednom momentu kad je bio nabrijan i upao u formu izgledao ko Trent Arnold, a niđe veze.
Niko nije nezamjenjiv. Pa Duraković je briljirao prošle sezone, ove ga niđe nema. Rado bih vidio Radovića nazad umjesto Šturma jer je po meni bolji igrač.
Niko nije nezamjenjiv. Pa Duraković je briljirao prošle sezone, ove ga niđe nema. Rado bih vidio Radovića nazad umjesto Šturma jer je po meni bolji igrač.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem sta pises kraljuJimmyPage je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:17Oreč je dobar igrač i dobar potencijal ali i u vrlo dobroj formi. Ne bih ja bježao od trampe ako je dobar deal, naročito ako dečko hoće da ide. I Hara nam je u jednom momentu kad je bio nabrijan i upao u formu izgledao ko Trent Arnold, a niđe veze.

https://www.transfermarkt.com/klemen-st ... ler/168085
Pa Sturm je po meni nista losiji od Oreca. Cetri asistencije kao bek i jedan gol u 16 utakmica. Moderan bocni igrac koji citavu utakmicu igra u obadva pravca. Kakav Radovic meni je drag ali ne moze Sturmu kopacke cistit
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Meni je Slaviša baš drag ali brate u ovoj utakmici su se vidjeli svi njegovi limiti, neka nama Klemena zasad
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 03 dec 2023, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Svi oni dodju i prodju, cim malo bolje ponude dolete odose oni. Takav je biznis, a fudbal je danas cisti biznis. Velez traje i sa njima i bez njih, Velez treba samo nas. Zato SVI na Grbavicu u petak po nova 3 boda i zalet za crveno proljece i ludo ljeto u evropi sa jedinim 

19V22
-
- Kontakt:
Nismo se ovdje bas razumjeli.Ne dovode se igraci preko foruma i ne dobode ih likovi sa prefiksom "hz" u nicku u FKS. Jasno je to meni. Ja sam samo dao primjer s kolikom se sigurnoscu "odvode" igraci iz naseg kluba. Kao mi cemo doci, uzet cemo ga. Dto bi ga uzeli, ne istice mu ugovor sutra, a i mi imamo pare. Odnosno ako neko cita iz kluba forum (a ima i toga garant), onda ako nista smo s ovim skrenuli paznju da treba za novu godinu produzit ugovor s njimBalorda je napisao/la: ↑03 dec 2023, 19:58Brate šta ti je, trolaju te ljudiDirektorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 18:13Pitari su uvjereni da nam uzimaju Oreca, a to je za mene nerealno. Odnosno realno je da plate obestecenje. Prva stvar, sto je jos pod ugovorom, druga stvar aktivacija klauzule iz ugovora na jos 1 godinu, a treca stvar imamo i mi para da mu damo platu.
Eventualno Guliashvili i Mulalic za Oreca, nije problem. Ali mislim da ovaj mali Ante ima nesto u glavi i da se nece zalijetati. A isto tako, ne smijemo se ni mi s njim zalijetati![]()
Nije sve što se napiše na forumu istina![]()

Brate momak ima 1+1 i mi ako ga hoćemo, naš je do ljeta 2025. Svi ostali se mogu slikati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Oreć nije na prodaju.
Po završetku polusezone ide potpis na obostrano zadovoljstvo.
Možda se nešto slično uradi i sa Hadžikićem.
Po završetku polusezone ide potpis na obostrano zadovoljstvo.
Možda se nešto slično uradi i sa Hadžikićem.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Široki Sarajevo željo svi kiksali
JURISSSSSSSS
SVI NA STADION LJUBA ALICIC
JURISSSSSSSS
SVI NA STADION LJUBA ALICIC
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Željo će biti završena priča u petak, pogubljeni su totalno nakon Tuzle, samo je pitanje hoće li biti 0:2 ili veća pobjeda za Rođene...Pametno će to Klaf abd poredati, a Puce će uz Haskića ko protiv Širokog dati go. Forzaaa.Cernica22 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:52Svi oni dodju i prodju, cim malo bolje ponude dolete odose oni. Takav je biznis, a fudbal je danas cisti biznis. Velez traje i sa njima i bez njih, Velez treba samo nas. Zato SVI na Grbavicu u petak po nova 3 boda i zalet za crveno proljece i ludo ljeto u evropi sa jedinim![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Oreč je znatno bolji igrač od Šturma.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:28Ne mogu da vjerujem sta pises kraljuJimmyPage je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:17Oreč je dobar igrač i dobar potencijal ali i u vrlo dobroj formi. Ne bih ja bježao od trampe ako je dobar deal, naročito ako dečko hoće da ide. I Hara nam je u jednom momentu kad je bio nabrijan i upao u formu izgledao ko Trent Arnold, a niđe veze.
Niko nije nezamjenjiv. Pa Duraković je briljirao prošle sezone, ove ga niđe nema. Rado bih vidio Radovića nazad umjesto Šturma jer je po meni bolji igrač.![]()
https://www.transfermarkt.com/klemen-st ... ler/168085
Pa Sturm je po meni nista losiji od Oreca. Cetri asistencije kao bek i jedan gol u 16 utakmica. Moderan bocni igrac koji citavu utakmicu igra u obadva pravca. Kakav Radovic meni je drag ali ne moze Sturmu kopacke cistit
Pa imao je i Slaviša 4 gola i 9 asistencija u 60 utakmica, ta statistika zavisi od mnogo faktora nije to baš tek tako. Od forme samog igrača i tima, taktike da li preko njega idu napadi, ko igra u napadu i ostalo.
Klemen je spreman ko beton i puno se troši ali u punom zamahu forme i jednog i drugog ja mislim da je Radović bolji igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.