English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Anfield je next level realno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neki su se ponadali , I will take it 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa po meni svakom treneru treba minimalno dvije godine (bez obzira bio to trener Uniteda ili bilo kog drugog tima) da bi stvorio svoju ekipu, posebno nakon stanja u kakvom je United zadnjih godina. Koliko je Arteta dobio prije nego je napravio prve ozbiljne rezultate, tj izborio LP, nije bas nakon 18 mjeseci nego je trebalo vise.Rosicky je napisao/la: ↑03 dec 2023, 14:14Uvijek gurate narativ "s ovakvim" unitedom a upravo je taj United napravio trener koji ga trenutno vodi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:29U borbi za titulu nece sigurno, pored ovakve konkurencije, ne znam koji bi trener uopce garantovao borbu za titulu sa ovakvim Unitedom, mislim da je realan da ga dovedes u United. Ima ih koji bi napravili ovo sto i EtH, usli u top 4, mozda koji kup i to je to. Mislim da je teze sad sa Unitedom uzeti titulu u ovakvoj konkurenciji negoli Kloppu sa onim Liverpulom kad ga je preuzeo, zato i ne vidim da se ljudi otimaju za posao u UniteduJayCatwright je napisao/la: ↑03 dec 2023, 01:39Po zakonu jeb.enih brojeva moras jednom uzeti jednu od tih utakmica, itekako je i do trenera, ma koliko se vi zavaravali. Neka njega što duže tu vala, jer United s njim nikad nece biti u borbi za titulu![]()
Nego, po meni liga nikad slabija u zadnjih 6-7 godina, samo dva tima idu u knockout fazu LP.
Lakse je preuzeti Brighton, Aston Villu, cak i Spurse i bez nekog veceg pritiska raditi.
Dao je 18mjeseci za sklapanje momčadi i dolazak do igre kojoj teži a uvijek se povlaci prica kao da je jučer dosao
Neko uspije napraviti rezultat i za manje al zavisi od stanja ekipe koju je zatekao, sa Unitedom je to nemoguce, jer je ova ekipa miks vise trenera i stila svakog od njih izmedju ostalog i EtH kao zadnjeg, od Luje, Joze do njega i tu svaki od njih ima svoje igrace i promasaje. Naravno po meni nije samo trener odgovoran nego i oni iznad njega, koji vode brigu o transfer politici i sportskom dijelu kluba, oni imaju odgovornost kao i on.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
5:1 realan rezultat. Dat ce Son jedan iz kontre
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
To Sonny.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bravo Gil
Najpodcijenjeniji igrac na svijetu.
Klasa.
Klasa.
Uh kakva kontra
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Angeova reakcija nakon gola u fazonu 'Bravo Son, šteta što ćemo izgubiti'
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- feniksptica
- Kontakt:
Zaustavite Sona,izgidosmo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hahaha
Na istu foru im koloske vec godinama zabijaju golove.
I to Son im ga vazda metne.
I to Son im ga vazda metne.
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.