English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Trentovi slobodnjaci 

Vječita dileme ja zašto ovaj Galager redovno igra u prvih 11?! Igrač kome bi CP trebao biti vrhunac karijere. Kao i Nketiahu.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Takve stvari se dešavaju, City je svakako najveći potrošač a odatle dolazi i pritisak drugih klubova koji prolaze linč finansijskog fair playa te i pritisak zakona i regulativa.RollMan je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:07Reci da nije , fantomske niđe veze optuzbe bez dokaza , i sabotiranje transfera Pakete igraca koji nasušno fali timu poslije povrede KDB , sa također lafo izmisljenom aferom od cega nece nista biti. Samo je bilo bitno da se napravi halabuka da sasijeku transfer debilčine mrtve
City ima najbolji roster na svijetu, i ukoliko su najbolji na terenu niko im ne može ukrasti trofej gdje se igra 38 utakmica. Nisam vidio da su nešto oštećeni više ni manje u odnosu na Arsenal, Liverpool ili druge klubove što se sudija tiče, tako da je ta priča samo mjaukanje u prazno.
Pa do najboljeg rostera si došao svim tim malverzacijama.dark44 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 16:04Takve stvari se dešavaju, City je svakako najveći potrošač a odatle dolazi i pritisak drugih klubova koji prolaze linč finansijskog fair playa te i pritisak zakona i regulativa.RollMan je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:07Reci da nije , fantomske niđe veze optuzbe bez dokaza , i sabotiranje transfera Pakete igraca koji nasušno fali timu poslije povrede KDB , sa također lafo izmisljenom aferom od cega nece nista biti. Samo je bilo bitno da se napravi halabuka da sasijeku transfer debilčine mrtve
City ima najbolji roster na svijetu, i ukoliko su najbolji na terenu niko im ne može ukrasti trofej gdje se igra 38 utakmica. Nisam vidio da su nešto oštećeni više ni manje u odnosu na Arsenal, Liverpool ili druge klubove što se sudija tiče, tako da je ta priča samo mjaukanje u prazno.
Kako to nije problem kada poštenim putem ne bi mogao dovodit sve te igrače?
To je već zasebna tema, ja govorim u odnosu na ove njihove žalopojke
Kad bi isli mjerit IQ Jacksona i Balotellija tu negdje bi bili
ARSENAL4ever
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva lopta Paquete
i onda Emerson sa 4 metra prebacuje stadion

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ovo je penal, a onaj jos gori faul nad njim u mecu Italija - Ukrajina se nije ni gledao u VAR-u
Don't believe the hype.
Sta Nunezu treba da da go 

Odgledo sam jedno 3 utakmice Liverpula i vidio nekih 5 zicera koje je Salah namjestio Nunezu, a ovaj svaki promasio 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hvala im za penal..jeste poklon ali šuti ,šta ćeš .ono protiv Italije su onda bila 3 penala na Mihajlu
Ima li neinteligentnijih stvorenja od navijaca. Matip povrijedjen i igraci Liverpula nastavljaju igrati, gube loptu i navijacu pocinju zvizdati Fulhamu koji nece da izbace loptu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Treba mu da ga se otarase. Napadač koji ne zna dati gol je veliki uteg oko vrata svakoj ekipi.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Vidim Spursi sa 4 beka i bez stopera na noge Cityu, bit ce zanimljivo 

ARSENAL4ever
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Kad vidis ovog Nuneza onda tek shvatis da je Firmino bio Ronaldo Fenomeno za njega
Hahaha bravo Fulham
Klopp se pati bez jednog igraca - Alisona.
Ten Hagu, uz sve mane koje pokazuje, fali 5 startnih igraca od pocetka sezone i to nigdje u medijima nije argument.
Ten Hagu, uz sve mane koje pokazuje, fali 5 startnih igraca od pocetka sezone i to nigdje u medijima nije argument.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Ubi Fulham hljeb u ovima. Haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.