Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jojj salaha i suta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko je Gakpo dao ovakvih golova za Liverpool? Imam osjećaj da je svaki drugi gol dao tako što je ostao sam na drugoj stativi.
Job done, jos Belgijanci 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ NUNEZ
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nwmam vise zdravlja da gledam nuneza i njegove promasaje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Nebitni promašaji, strpat će 5 komada Unitedu i Arsenalu. 

Najzabavniji igrač na svijetu, želim AI simulaciju utakmice sa 22 Darwina na terenu.
Vadi grkaaaaaa
Quansah u stilu Virgila.
Bokte takmičenja lik jučer po Pazaru ganjao loptu sad ovdje nešto glumi
Molim te Bože daj Quansahu zdravlja kad si već odlučio Stefana osakatiti
- JayCatwright
- Kontakt:
Navijaci LASKa
jbt nisam cuo ni jednu pjesmu na engleskom

- JayCatwright
- Kontakt:
Trent Alexander Gerrard 

To je to, hvala Royal Unionu poslednje kolo sa omladincima odigrati. 

da li je gori transfer od nabya
Kakav genije je bio Edwards, da smo zamijenili Hendersona Guimaraesom sad bi imali fenomenalan vezni red.
Sa obzirom na to da se već danima na društvenim mrežama povlači statistika koliko dugo nismo izgubili na Anfieldu danas očekujem lagani poraz.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.