Majko moja.Orden43 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:58Svaka cast, tako se voli klub i neka si iskreno nije Tuzla tako blizu Sarajeva ali za svoj voljeni klub se ide gdje god da igra, no jesi li gledao sinoc tekmu kona, sta kazes za njih ?Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:45Oni uvijek mogu prodati imovinu koju su dobili u centru Sarajeva za razliku od Celika i vecine klubova
Danas sam gledao utakmicu s par zeljovaca i njih jedino brine ko ce se vise cuti RA ili TM slijedecu utakmicu i koliko ce kojih doci. Eto o cemu oni razmisljaju i kakvi su to mentalni sklopovi. Selo gori a baba se ceslja...
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
 - Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
						- 
				Tatamata1946
 - Kontakt:

Gledao sam na tv-u sa trojicom zeljovaca. Dvojica su svaku na jugu i slusam ih i ibretim se kakvi su to mentalni sklopovi. Ovaj treci sa istoka je normalan i zabrinut je sto ovako igrate i kakvog ste trenera doveliOrden43 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:58Svaka cast, tako se voli klub i neka si iskreno nije Tuzla tako blizu Sarajeva ali za svoj voljeni klub se ide gdje god da igra, no jesi li gledao sinoc tekmu kona, sta kazes za njih ?Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:45Oni uvijek mogu prodati imovinu koju su dobili u centru Sarajeva za razliku od Celika i vecine klubova
Danas sam gledao utakmicu s par zeljovaca i njih jedino brine ko ce se vise cuti RA ili TM slijedecu utakmicu i koliko ce kojih doci. Eto o cemu oni razmisljaju i kakvi su to mentalni sklopovi. Selo gori a baba se ceslja...
- 
				Espiritosanto
 - Kontakt:

To sam i ja upratio još na forumu objavljuju spisak igrača i kažu to se zna.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:54Kaze im klub javno da ce se prekriziti 90% igraca na zimu i onda se ibrete sto nece da igrajuBraco profesionalnije hendla Vrbanjusu.
I onda danas 9 tih igrača u prvih 11.
Samo ne kontam jel to neka zayebancija pa se neko pravi insajder na forumu ili je to istina.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
						Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Lijepo je Tuzla City riješila svoju filijalu danas, školski dogovoreno.
Slijedi zanimljiv raspored Željezničara, ali mi nećemo biti ko neki pa davati smjele prognoze, neka bude šta bude.

Slijedi zanimljiv raspored Željezničara, ali mi nećemo biti ko neki pa davati smjele prognoze, neka bude šta bude.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
						i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
 - Kontakt:

Ne govorim za forum, nego danas im to trener izjavio nakon utakmice. Bilo je na portalima. Zamisli brate da imas firmu s 30 zaposlenih i kazes im: vas 28 leti za mjesec dana. Ocito vec duze vrijeme znaju da su bivsi cim se i po forumima pisalo i sta onda ocekivati od tih ljudi? Ali ne ide to prosjecnom strumfu u glavu, oni kontaju urota neka, sabotiraju ih CIA i VatikanEspiritosanto je napisao/la: ↑02 dec 2023, 19:06To sam i ja upratio još na forumu objavljuju spisak igrača i kažu to se zna.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:54Kaze im klub javno da ce se prekriziti 90% igraca na zimu i onda se ibrete sto nece da igrajuBraco profesionalnije hendla Vrbanjusu.
I onda danas 9 tih igrača u prvih 11.
Samo ne kontam jel to neka zayebancija pa se neko pravi insajder na forumu ili je to istina.
Tri nularice popio. 3-0 moglo bi se reci..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:44Reci posteno, na kojoj si pivi? Puce gajba do 9 veceras...
Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Kako tako za drugove svojeTatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 19:05Gledao sam na tv-u sa trojicom zeljovaca. Dvojica su svaku na jugu i slusam ih i ibretim se kakvi su to mentalni sklopovi. Ovaj treci sa istoka je normalan i zabrinut je sto ovako igrate i kakvog ste trenera doveliOrden43 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:58Svaka cast, tako se voli klub i neka si iskreno nije Tuzla tako blizu Sarajeva ali za svoj voljeni klub se ide gdje god da igra, no jesi li gledao sinoc tekmu kona, sta kazes za njih ?Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:45
Oni uvijek mogu prodati imovinu koju su dobili u centru Sarajeva za razliku od Celika i vecine klubova
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
						SPARTANS FC
Naljutio se profesor fizickog, biti ce svega
Tik-Tak

Tik-Tak
I da ih dovedete bit ce na nivou, Zeljkovic, Andjusic ili Ovcina, Cosic u Zelji....samo cete ih unistiti ......vi bi i od Messija kloca stvorili
Bespotrebna pojačanja bi ovo bila, ukoliko bi se dovodio Hadžikić bolje ostati sa Šahinovićem, Oreč odličan igrač - ali to znači da se odričeš Mulalića, znamo da Mirva voli "prodžekte", tako da mi ni to nije baš jasno.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
						🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sarajlije su nevjerovatne.
Ponašaju se kao djeca kad uđu u prodavnicu igračaka.
Da Mirvić ode večeras, oni su sutra u bankrotu.
Oreć nije na prodaju!

Ponašaju se kao djeca kad uđu u prodavnicu igračaka.
Da Mirvić ode večeras, oni su sutra u bankrotu.
Oreć nije na prodaju!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma brate ovaj forumaš lupa ko maksim po diviziji, običan troller i derište.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
						🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- 
				CampobelloDiMazara
 - Kontakt:

Mnogo se kofrče budžetlije iz prigradskog naselja obzirom da su jedan od najneuspješnijih klubova ove lige.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Jel Brotnjo međ živima?

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
						Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- 
				Devedesetka
 - Kontakt:

A dobro vi u narednih 10 godina necete niti jednu titulu osvojit nama je samo pitanje koliko mozda 2 mozda 4...
Ubrzo vas prestizemo i u međusobnom omjeru.
A i ovo što si postavio vidim samo da je to bara - bara.

Ubrzo vas prestizemo i u međusobnom omjeru.
A i ovo što si postavio vidim samo da je to bara - bara.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.