Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da bi mi njega uzeli, pa čak i za te pare, BvB prvo mora propustiti priliku da uđe u LP. Svaki puta kada će BvB izboriti Ligu Prvaka, mi mu nećemo moći niti prismrditi, a i ja sam ziher da on neželi ići u Bayern kolko god to nekom čudno zvučalo. Prije će on u EPl ili Real...Omerbavarac je napisao/la:Dobra vijest za Milionere. Bilo bi nerealno da ga uzmemo za 8 miliona, ovako cemo morati dati 20, ali nema veze.![]()
![]()
Vama ide po skupljoj tarifi jer ste nam konkurenti. Znaci ako bi ga dali za 25 mil. nekome van lige, vama ide za 40 miliona.Omerbavarac je napisao/la:Dobra vijest za Milionere. Bilo bi nerealno da ga uzmemo za 8 miliona, ovako cemo morati dati 20, ali nema veze.![]()
![]()
anton 1983 je napisao/la:E pa sad kad je tu Schmelzer... No najveći "problem" je mertesacker. Sve dok će njega Low gurati, a oće, neko od ovih dragulja neće dobivati zasluženu šansu. No ako će rezultati Njemačke štimati, koga briga dal igra Badstuber ili Hummels, ako me razumiješ...Klopp je napisao/la:
Problem je sto ga i u klubu i u reprezentaciji guraju na beka. I jos kad dodas da igra u Citiju, tesko da moze napredovati u takvoj sredini. A slazem se da ga ne treba otpisivati. Pratio sam ga na Euru do 21 kad su uzeli titulu, bez greske je igrao turnir. Samo ga treba staviti na stopera. Kad se sjetim njegovih dugih lopti, pogodi covjeka preko 50 metara udaljenosti.
Boateng može i prije HowedesaKlopp je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:E pa sad kad je tu Schmelzer... No najveći "problem" je mertesacker. Sve dok će njega Low gurati, a oće, neko od ovih dragulja neće dobivati zasluženu šansu. No ako će rezultati Njemačke štimati, koga briga dal igra Badstuber ili Hummels, ako me razumiješ...Klopp je napisao/la:
Problem je sto ga i u klubu i u reprezentaciji guraju na beka. I jos kad dodas da igra u Citiju, tesko da moze napredovati u takvoj sredini. A slazem se da ga ne treba otpisivati. Pratio sam ga na Euru do 21 kad su uzeli titulu, bez greske je igrao turnir. Samo ga treba staviti na stopera. Kad se sjetim njegovih dugih lopti, pogodi covjeka preko 50 metara udaljenosti.
Joj Merte je ocajan ove sezone, ne mogu da vjerujem da je nezamjenjiv kod Lowa. Al nece on jos dugo 2 godine maximalno i tu je njemu kraj ako ne i prije. Evo kako ja zamisljam tu zadnju liniju:
------------------Neuer---------------------
Lahm----Howedes----Mats----Schmelzer
I rezerve:
Beck-----Boateng------Badstuber---Aogo
anton 1983 je napisao/la:Na službenoj stranici još nisu objavili da je Hummels produžio. Kada će objaviti nadam se da će napisati da li je stvarno postojala ona klauzula da ga je Bayern mogao za 8 milja kupiti. Baš me zanima dal je to bila istina!
Al opet nisu napisali dal je fakat ona klauzula postajal! Možda nikada nećemo niti saznati!Damir_BvB je napisao/la:Samo do 2014 je potpisao Hummy, dok je Bild sinoc pisao do 2016, jao kako je samo glup bild pa nista im se vise ne moze vjerovat vec godinama ccc ...
Ne kitim se ja tuđim perjem.HzBvB je napisao/la:Svaka cast za Bendera ako si to jos ti uocio a da nisi od nekog stracnjaka ukrao iz usta onda mogu reci samo bravo..... malo si mi vratio nade za Lewandowskog ( ali samo mrvicu i to na racun komentara za Bendera )![]()
Tako je.Klopp je napisao/la:@Hare,
Groskrojc je igrao na poziciji zadnjeg veznog protiv Frankfurta prosle godine, kad smo izgubili kuci 2:3 i bio je katastrofalan na toj poziciji i mislim da Klopp vise ni ne pomislja da ga stavi na zadnjeg veznog.
Hvala care.Damir_BvB je napisao/la:@ Hare lave
Odlicna analiza meca za svaku pohvalu, bravo majstore...
Gokhan je odlican igrac,znam da se Arsene jako dugo zanim'o za njega, vise je tip Diabya ili u BvB-u Bendera ili Khela nego li Shahina,Shahin je tip Cesca , ovaj(inler)ima odllican sut ,tacan pas i jako je dobar u defanzivi,brzo se ukljucuje u napade i brzo transformise ekipu iz odbrane u napad...Damir_BvB je napisao/la:Goal pise kako smo zainteresovani za Gokhana Inlera hmmm ?
Po meni super dobar igrac zapravo odlican igrac, jako slican Sahinu, samo ima malo bolji sut... No ipak je ovo glupost jer ne bih imao gdje igrat a na toj poziciji nam i ne treba neko bog zna veliko pojacanje, jer momak bi kostao 15 mio eura, sto je previse za nas, a i ne treba nam tu pojacanje, mislim ok pojacanje za back up ali ne za prvih 11 jer na toj poziciji SAHIN-BENDER caruju i to ne treba razdvajati ... Ali eto pocele su vec spekulacije, Bentdner, pa sad Inler, za sad su to sve gluposti nadam se, jer ne trebaju nam ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.