Ne moze kod nas bez nekog cirkusa...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vjeruj da neće. Pogotovo ne ova garnitura ljudi iz sjene koji će podmetat noge svima koji naprave rezultat. Pa Senada tjeraju jer ide dobro, a da dovedu Azmira. Kontaš?
Skupina idiota i levata koji su izbacili klub iz lige. S kojima vise niko ne zeli da saradjuje, od igraca i trenera, pa dalje.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:30Vjeruj da neće. Pogotovo ne ova garnitura ljudi iz sjene koji će podmetat noge svima koji naprave rezultat. Pa Senada tjeraju jer ide dobro, a da dovedu Azmira. Kontaš?
Ma ... sebi mater onaj osušeni konobar. Šta se kojeg vraga on pita u FK, hej FK, FK Slobodi? Koja je ba njegova referenca za bilo šta? Buljooni? Oj Jolda kud ga ne udavi ruke ti se pozlatile.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:38Skupina idiota i levata koji su izbacili klub iz lige. S kojima vise niko ne zeli da saradjuje, od igraca i trenera, pa dalje.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:30Vjeruj da neće. Pogotovo ne ova garnitura ljudi iz sjene koji će podmetat noge svima koji naprave rezultat. Pa Senada tjeraju jer ide dobro, a da dovedu Azmira. Kontaš?
I opet imaju obraza da se dovode u vezu sa klubom.
Za hljeba im svima trebalo.
Referenca "mrtva carsija" eto koja. Na osnovu toga hoce da se pita za sve. Brata on sebi napravio. Sevap je onakve polomit.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:40Ma ... sebi mater onaj osušeni konobar. Šta se kojeg vraga on pita u FK, hej FK, FK Slobodi? Koja je ba njegova referenca za bilo šta? Buljooni? Oj Jolda kud ga ne udavi ruke ti se pozlatile.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:38Skupina idiota i levata koji su izbacili klub iz lige. S kojima vise niko ne zeli da saradjuje, od igraca i trenera, pa dalje.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:30
Vjeruj da neće. Pogotovo ne ova garnitura ljudi iz sjene koji će podmetat noge svima koji naprave rezultat. Pa Senada tjeraju jer ide dobro, a da dovedu Azmira. Kontaš?
Postavili jer nisu vjerovali da će napraviti što je napravio, pa sad ne valja ni on. I ja sam čaršija, je l' mogu ja?antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:44Referenca "mrtva carsija" eto koja. Na osnovu toga hoce da se pita za sve. Brata on sebi napravio. Sevap je onakve polomit.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:40Ma ... sebi mater onaj osušeni konobar. Šta se kojeg vraga on pita u FK, hej FK, FK Slobodi? Koja je ba njegova referenca za bilo šta? Buljooni? Oj Jolda kud ga ne udavi ruke ti se pozlatile.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:38
Skupina idiota i levata koji su izbacili klub iz lige. S kojima vise niko ne zeli da saradjuje, od igraca i trenera, pa dalje.
Koliki su to idioti, govori i to da hoce da maknu covjeka, kojeg su oni postavili i to na svima nama poznat nacin.
Ma zamirisala transa od grada, pa se zato gnijde opet ukljucile.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:46Postavili jer nisu vjerovali da će napraviti što je napravio, pa sad ne valja ni on. I ja sam čaršija, je l' mogu ja?antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:44Referenca "mrtva carsija" eto koja. Na osnovu toga hoce da se pita za sve. Brata on sebi napravio. Sevap je onakve polomit.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:40
Ma ... sebi mater onaj osušeni konobar. Šta se kojeg vraga on pita u FK, hej FK, FK Slobodi? Koja je ba njegova referenca za bilo šta? Buljooni? Oj Jolda kud ga ne udavi ruke ti se pozlatile.
Koliki su to idioti, govori i to da hoce da maknu covjeka, kojeg su oni postavili i to na svima nama poznat nacin.
Ma sa protestima su fulali skroz, barem po meni.
Slazem se sve, mada sam ja mislio na to da je bilo vise ljudi, mozda ne bi smjeli uraditi sve kontra od onog sta su navijaci htjeli. Samim time, gofna kao Aco, Secer i slicni ne bi sad ni bili u prici, a kamoli blizu kluba.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:55Ma sa protestima su fulali skroz, barem po meni.
Jer ono nisu bili protesti protiv ovog kriminala, vec podrska Azmiru, a ni Azmir kad se sve sabere nije nesto posebno.
I bas zbog toga ja ni na jednom od tih protesta nisam bio.
Ovdje treba da se ocigledno krene od 0, da bi ovo na nesto licilo.
Nit sa ovom bandom, nit sa Azmirom, a ni Senadom mi nista necemo posebno postici.
Samo godine patnje i mozda nekog "blic" perioda dobrih rezultata i uspjeha.
To definitivno. Samo et sama ona kampanja i ona pozivanja su na los nacin promovisana i mislim da je to glavni razlog slabog odziva na proteste.DamirT je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:17Slazem se sve, mada sam ja mislio na to da je bilo vise ljudi, mozda ne bi smjeli uraditi sve kontra od onog sta su navijaci htjeli. Samim time, gofna kao Aco, Secer i slicni ne bi sad ni bili u prici, a kamoli blizu kluba.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:55Ma sa protestima su fulali skroz, barem po meni.
Jer ono nisu bili protesti protiv ovog kriminala, vec podrska Azmiru, a ni Azmir kad se sve sabere nije nesto posebno.
I bas zbog toga ja ni na jednom od tih protesta nisam bio.
Ovdje treba da se ocigledno krene od 0, da bi ovo na nesto licilo.
Nit sa ovom bandom, nit sa Azmirom, a ni Senadom mi nista necemo posebno postici.
Samo godine patnje i mozda nekog "blic" perioda dobrih rezultata i uspjeha.
Nemoj tako, hranio je igrace kad nije bilo para. Familiju mu kompletnu yebem. Smrad sugavi.simonknows je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:14Senad ne planira da stane na ovome, i on je vjerovatno jedini koji može da nas vrati u PL. Čuo se sa par igrača, ima i jedan sa sjevera Afrike, neki su dali riječ, neke samo klubovi treba da puste, neki trebaju još neke sitnice da završe. Jedini čovjek koji to sve može shebati je Aleksandar Jović 6.12. i to nek stoji zapisano na svakoj stranici ovdje, da je to uz Šećera prva hinja/gnjida poslijeratne Slobode.
Jesi poljubio cojekastrujasamo je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:19Kako vam nije jasno da je ŠEČERAŠ maksuz postavio naivnog KEDERA Mujku da ispita situaciju Nije bitno hoče li uspjeti ili ne uspjeti smjenit če ga na polusezoni Još jedna novost danas sam u Bingo siti vidio Husrefa sa jednom mačkom Pozdravili smo se i.... EVO MENE OPET
Kakva je mačka?strujasamo je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:19Kako vam nije jasno da je ŠEČERAŠ maksuz postavio naivnog KEDERA Mujku da ispita situaciju Nije bitno hoče li uspjeti ili ne uspjeti smjenit če ga na polusezoni Još jedna novost danas sam u Bingo siti vidio Husrefa sa jednom mačkom Pozdravili smo se i.... EVO MENE OPET
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.