Ne, ja sam van prime-a za sport, vi mladji bi mogli

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Steph, Dončić(ako ga računamo kao beka, ja da), Booker...
Ne kažem da je Booker najbolji bek lige, ali ne vidim kako nije bolji od Halliburtona.Dončić i Curry da ne govorim. Ne bih ni Foxa stavio iza Hallia.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2023, 17:42E čuj Booker, ne pricam ni ja da je Tatum bolji od Duranta
Na sample sizeu od 15 utakmica...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:10Nije bolji jer je lošiji šuter, defanzivac, razigravač, lider, skoring im je na istom volumenu a Tyrese je efikasniji…Po meni nisu ista kategorija uopšte. Fox je već ozbiljniji, kao i recimo Morant ali preferiram Haliburtona jer ej dosta kompletniji i efikasniji. Haliburton, Dončić i SGA su po trenutnoj formi top 3 bekovi lige. O Curryu neću, ovo što igra ove godine nije na nivou ove trojice ali iz nekog respekta neću eksplicitno reći da je lošiji
Vidi tako ste pojedinci proglasili Younga boljim od Dončića, a mislim da sad nijedan među vama ne bi isto tvrdio. Igrač treba kontantan biti bar dvije sezone, da ga proglasiš top 3 bekom lige, a ne najboljim. Recimo nemam problem za SGA reći da je u top 3 beka lige i ima argumenata da je najbolji, obzirom da momak drugu sezonu zaredom ubija.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 dec 2023, 00:16Pa progresija mu je konstantna tokom karijere i linearna u odnosu na prijašnje year-to-year napretke, možda neće ostati na ovih 28 ppg i 12 apg, ali ispod 25-11 neće padati. Uz ovakve procente,, efikasnost, pažljivost sa loptom, decision makingom…samo nebo je granica. Čovjek vodi jedan od najboljih napada ikad
Sto? Pa igro je 20 godina u LAL, mozda nije bolji igrac od Magica ali je najveci Laker sigurno, uzimajuci sve u obzir, na kraju krajeva Magic mu je to prizno i dok je Kobe bio ziv, znaci nije ono poslije smrti furka.
Ide na bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.