Mislio sam da ce nas moji sarajevski prijatelji ove godine satrat, ali bojim se da od silne price nista od toga. Nikad naucit
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Susjedi sta cemo ove godine, mi prvi vi drugi ili?
Mislio sam da ce nas moji sarajevski prijatelji ove godine satrat, ali bojim se da od silne price nista od toga. Nikad naucit

Mislim da je najrealnije da se ponovi 2022.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:42Susjedi sta cemo ove godine, mi prvi vi drugi ili?
![]()
19V22
Da nije bilo one krađe na koševu, mi bi već bili ispred sarajlija.
U naredna dva kola ih prestižemo...
U naredna dva kola ih prestižemo...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Čestitke na pobjedi Veležu, više nego zasluženo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sarajevo u rangu klubova iz donjeg dijela tabele, nakon one utakmice u Doboju je se vidilo da oni zapravo nemaju sta traziti u vrhu tabele, ja to kada sam im govorio oni se ljutili sto naravno i podrazumijevam jer ko se ne bi ljutio kada te Vlado natambura sa konobarima, bus vozacima i zidarima 3-0 hahahahahhahaha
Crni Cerak 🐦⬛
- MocMahale444
Osvetit cemo kone, samo prvo da sataremo Tuzla siti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I onda se ljuti kad mu neko replicira i javlja se na pp. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pitari sta vam je. Nije rjesenje dovesti dobrog igraca vas problem je los rad sa igracima. Mozete dovesti Oreca ukakit cete momka. Mi ili Zrinjski cemo dovesti od vas Penerandu napravit cemo Kvicu Kvaratskeliju. Toksicna ste sredina i sve vise licite na Tuzla City koja je tako gomilala skupe igrace a oni preko kurca igrali i uzimali pare
-
MostarskiSin
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zato ste od Suljića, Džafića, Halilovića napravili Kvaratskeliju. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Za koje pare oni igraju kod nas a za koje ti vasi i kako igraju moze se reciHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:03Zato ste od Suljića, Džafića, Halilovića napravili Kvaratskeliju.![]()
Aha, sutra cemo ih satrati sa 0-0, uz dozu sreceMocMahale444 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:00Osvetit cemo kone, samo prvo da sataremo Tuzla siti.
Tome ko ga je preporučio ili doveo 13 i 14 plaću da date!MostarskiSin je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:02Vjerovao ili ne, taj momak ima platu 1500KM i klub ima pravo da aktivira jos jednu godinu ugovora jer je potpisao 1+1![]()
Ovakvog beka ubosti za 1500KM je ludilo
Kad Mirvić čuje za njegovu platu

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa igrali su ti isti i kod nas, pa su bili qarine kao i kod vas. Znači bukvalno isti igrači.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:04Za koje pare oni igraju kod nas a za koje ti vasi i kako igraju moze se reciHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:03Zato ste od Suljića, Džafića, Halilovića napravili Kvaratskeliju.![]()
![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ako imaju pameti odmah u januaru sjest s momkom, dat mu 5-6 hiljada platu i da potpise na 3-4 godine. Odavno nismo imali boljeg igraca, pogotovo kad se plata uzme u obzir.H8Z7 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:07Tome ko ga je preporučio ili doveo 13 i 14 plaću da date!MostarskiSin je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:02Vjerovao ili ne, taj momak ima platu 1500KM i klub ima pravo da aktivira jos jednu godinu ugovora jer je potpisao 1+1![]()
Kad Mirvić čuje za njegovu platu
![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Stari spominjes igrace od 32 33 i 34 godine. Ja ti govorim o mladim i nepoznatim igracima tipa Orec sa kojima treba raditi. Mi puno bolje heklamo to za manje para. Vi dajete i sakom i kapom a cisti prosjek. S vasim parama bjezali bi vam u ovom 16 kolu deset bodovaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:07
Pa igrali su ti isti i kod nas, pa su bili qarine kao i kod vas. Znači bukvalno isti igrači.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zajebavatiMostarskiSin je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:02Vjerovao ili ne, taj momak ima platu 1500KM i klub ima pravo da aktivira jos jednu godinu ugovora jer je potpisao 1+1![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
To šta bi bilo kad bi bilo ostavi za komšije nam, oni se time bave.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:14Stari spominjes igrace od 32 33 i 34 godine. Ja ti govorim o mladim i nepoznatim igracima tipa Orec sa kojima treba raditi. Mi puno bolje heklamo to za manje para. Vi dajete i sakom i kapom a cisti prosjek. S vasim parama bjezali bi vam u ovom 16 kolu deset bodovaHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:07
Pa igrali su ti isti i kod nas, pa su bili qarine kao i kod vas. Znači bukvalno isti igrači.![]()
A sad realno, na jednog Oreča, koliko dovedete flopova? Ovako iz prve Leai, Barou, Oreshkovic. To samo u zadnje vrijeme. Izbrusite te dijamante.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nije Leai flop bio dao decko nekoliko golova i imao par asistencija ulazio sa klupe po 10 minuta. Otisao jer ne moze bez porodice. Barou se pojavio u Antaliji slucajno dok ovaj Oreskovic igrao pola sezone za Bate i prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije. Nije minute dobio za Velez. Ne moze takav igrac biti flop nije sansu ni dobio. Zbog cega ne znam
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dobro, a Pličanić, Muminović, Kvakić i Mučaj? Sve igračine.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:23Nije Leai flop bio dao decko nekoliko golova i imao par asistencija ulazio sa klupe po 10 minuta. Otisao jer ne moze bez porodice. Barou se pojavio u Antaliji slucajno dok ovaj Oreskovic igrao pola sezone za Bate i prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije. Nije minute dobio za Velez. Ne moze takav igrac biti flop nije sansu ni dobio. Zbog cega ne znam
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 01 dec 2023, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], RaymondRed i 36 gostiju.