Poprilično loše poluvrijeme.. mada i Velež dobro stoji.
Ima se još igrati, ima ko i ući, dobićemo mi ovo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma iste sekunde ga treba ubaciti, bojim se da ne bude kasno ako dobije 20 ili 30 minutaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:47Covjeku se ukazala prilika da se ustali u prvih 11, nikad bolja prilika a on opet svjeze s infuzije. Tanko, nazalost Renana treba od 46. Odmah
Pa jer trebamo da izgubimo,cilj je da Borac ode na 9,ako zadrzimo ovaj prikljucak na proljece to je problem za Vicu i niata ne prepustaju slucaju,Veleza ce negdje drugo zaklat ako im bude opasnostBordoArmy88 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:47Ubiše ovi "sportski prijatelji" nogama, rukama, psovkama i unošenjem u facu bez ikakve reakcije vicinog sudije, naravno!
Cuj neznalica
Nemaju Mostarci veze sa ovim šiljenjem, cilj je da se Borac odmakne još koji bod do polusezoneNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:37Ma nabijem i jedne i druge na ****, sta radi frajer. Samo Suljic je dva zuta zasluzio. Da ne govorim ostalo sto ne svira. Fuj.ubipara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:33SDP*NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:31Kakvo siljenje za Velez **** li im cijelu SDA od opstinskog vjecnika do Bakira![]()
Onaj niksic je njihov navijac kolko znam
Zato sto ljudi ubise, sudija nece faul da svira a kamoli zuti, cim im je 2 faula za cist zuti i 2 faula na rubu zutog (gdje nije ni daul sudio) igraci nesvjesno se povlace i izbijaju lopte..bordobijeli je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:46Ne znam zašto smo se odlucili na duge lopte, nista od igre nemamo. Podsjećame na utakmicu s torpedom kad nismo znali iznijeti loptu. Teren je dobar to ne moze biti opravdanje.
Ma ne znam vala šta bih ti rekao.ado-hz je napisao/la: ↑01 dec 2023, 18:52Cuj neznalica![]()
Petrovic moze ovo odsuditi bez greske da nije dobio vjerovatno upute da ovo ne smije biti 2-ca jer je Borca jos uvijek pomalo strah nas i Zrinje da ih ne bi stigli slucajno.
Sudjenje ce biti top kad se Borac toliko odvoji na tabeli da je 100% siguran prvak.