FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne treba Koljića dovoditi kad bi džaba došao, veći trošak bi bio njegovo liječenje. 

21:00
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Yeba nas. Koliko xe bit mećanja kad krene transfer rok tek
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kako bi ja to sve fino banovao.Gore je ovo trolanje nego svaki vid psovanja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Danas vidio vijest na nekom portalu, kontam nesto pisu za one prosle povrede pa nisam ni citao, kad ono opet. Steta. Kako krhak momak, je li moguce.tabba77 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 19:45Nova povreda.
"Ne, on je u godinama kada se može brzo oporaviti, ali se mora riješiti straha kojeg ima kada ide u duel s protivnikom. On je nogometaš koji posjeduje vrhunske kvalitete. Problem je u njegovoj psihi, mora imati više samopouzdanja na utakmicama, ali se sigurno može brzo oporaviti", rekao je Cartu te dodao:
"U poznatom je okruženju, ima ugovor do 2026. godine sa nama i to veoma jak ugovor. Okružen je sa dobrom grupom nogometaša i mnogo prijatelja. On je vrhunski momak, veoma je dobar prema svojim kolegama i to pomaže mnogo. Sada je sve na Ivaylu Petevu. Znam da je prethodni trener imao strpljenja s njim, volio ga je mnogo".
Koljićeva povreda nije utjecala na gostujući sastav koji je pobijedio Otelul Galati rezultatom 3:1, a igrač utakmice je bio Alexandru Mitrita koji je postigao tri gola u drugom dijelu za Universitateu.
Inače, Koljić je u Rumuniji doživio šest povreda zbog kojih je propustio ukupno 101 utakmicu rumunskog sastava u kojem je od ljeta 2018. godine
@Nofearhz respect ljudino nadam se da si ponosan 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ko vam je kriv kad se pecate i treba vas trolat kad ste takvi 
Pa što očekivati od lika koji je kreator @IsmirMirvic profila, zamisli lika koji se sat vremena svađao sam sa sobom, zamisli koliko ti dosadno mora biti da imitiraš nekoga. Nije to čak ni do dosade, već to viška slobodnog vremena - znači garantovano da lik nema preko 18. godina.
Okej imaš dobre informacije, ali nisi valjda toliko napaćen da ti gode privatne poruke na forumu, hoćeš da ti neko još karu popuši. Taj trač se svakako sazna prije ili kasnije, ako znaš nešto kažeš u suprotnom ne glumiš debila.
Okej imaš dobre informacije, ali nisi valjda toliko napaćen da ti gode privatne poruke na forumu, hoćeš da ti neko još karu popuši. Taj trač se svakako sazna prije ili kasnije, ako znaš nešto kažeš u suprotnom ne glumiš debila.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- napoleon72
- Kontakt:
Gori ste vi koji mu hranite ego. Cuj ono jedva ceka da podijeli vijest, al eto sutra ce. I sad kao on nas zayebo. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Trajni ban!Mrs u 100 quraca dusmane
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma raja je zeljna informacija, to je iz ljubavi prema klubu, nista drugo. Ne znam je li no fear @IsmirMirvic, ali @ismir bar jeste dijelio sto se ispostavilo tacnim kasnije. Meni je zao sto sam zajebavao covjeka i jos ovaj nik napravio jer mi je smijesan bio, ali nevazno, ne vidim da pise. Mali je ovo grad, mahala obicna, brzo se sve sazna. Dodje dosta raje do informacija, pricaju ljudi. Ko nesto zna nek napise odmah. Ako hoce naravno i ako je za javnog foruma. Ovako u siframa nesto je bezveze. Sad ja treba da saljem pp-ove, uclanjujem se u Viber grupe nekakve i sta ja znam da dodjem do neke informacije. Ne pada mi vala na pamet. Ili napisi fino ili nemoj nikako. Nista protiv no fear ili bilo koga drugog, nego onako uopsteno kazem radi kvalitetne diskusije ovdje.
-
- Kontakt:
Pa ljudi dragi čim je on napiso znam nešto podjelit ću sutra tad i tad i budala bi provalila da je običan hajc
- napoleon72
- Kontakt:
Pa sam nofear je napisao da je napravio profil IsmirMirvic da se zayebaje, kao svadja sam sa sobom, da on dokaze kako je lahko manipulisat masama, bla bla. Neizivljena kidara.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 nov 2023, 21:37Ma raja je zeljna informacija, to je iz ljubavi prema klubu, nista drugo. Ne znam je li no fear @IsmirMirvic, ali @ismir bar jeste dijelio sto se ispostavilo tacnim kasnije. Meni je zao sto sam zajebavao covjeka i jos ovaj nik napravio jer mi je smijesan bio, ali nevazno, ne vidim da pise. Mali je ovo grad, mahala obicna, brzo se sve sazna. Dodje dosta raje do informacija, pricaju ljudi. Ko nesto zna nek napise odmah. Ako hoce naravno i ako je za javnog foruma. Ovako u siframa nesto je bezveze. Sad ja treba da saljem pp-ove, uclanjujem se u Viber grupe nekakve i sta ja znam da dodjem do neke informacije. Ne pada mi vala na pamet. Ili napisi fino ili nemoj nikako. Nista protiv no fear ili bilo koga drugog, nego onako uopsteno kazem radi kvalitetne diskusije ovdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Onda je do mene napoleon, mislio sam da i za to fura.
- luckystrike
- Kontakt:
1:3
Haskić 43'/ Renan 13' Hasić 37' Peneranda 88'
Haskić 43'/ Renan 13' Hasić 37' Peneranda 88'
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Da ga hoće zabiiit Penaaaa jooooj nano naniceee
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sutra Mustafinho nastavlja niz 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nije ga Renan odavno dao, trebao bi sutra da se podsjetimo kakvog ubicu imamo u timu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Joj da je sutra tri bobe izvući