Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Darwin je nemoguć lik

Zigu bigule zar se nisi dovoljno jučer prosuo?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Scouse in our team

Fkt
Odlicna analiza utakmice, poseban osvrt na pressing koji je zahvaljujuci kvalitetu Edersona bio skoro pa potpuno neuspjesan. Guardiola se bas takticki spremio za ovo, jos je rezultat i dobar koliko puta su napadali prazan prostor na sredini.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma imamo sreće što liga nije toliko jaka koliko je bila kad smo imali po 90 + boba, a nismo osvajali. Cityu skraćena rotacija, pa već su u 13 kola izgubili 10 bodova, ne pamtim kad im se to desilo, a drugi konkurent je Arsenal (
)

Istina mada teško da će se one 3-4 savršene sezone Liverpoola/Citya ikada ponoviti.JayCatwright je napisao/la: ↑27 nov 2023, 18:04Ma imamo sreće što liga nije toliko jaka koliko je bila kad smo imali po 90 + boba, a nismo osvajali. Cityu skraćena rotacija, pa već su u 13 kola izgubili 10 bodova, ne pamtim kad im se to desilo, a drugi konkurent je Arsenal ()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
[Neil Jones] Jürgen Klopp on Alisson/Jota injuries “Both are out. Ali is a bit less [of a problem]. He cannot play tomorrow, not on Sunday, probably not the week after. Not as bad, but bad enough. “Diogo should take a little bit longer.”
....
....
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
J3beni Jota, svake godine ista priča sa njim. Uhvati formu, povrijedi se, nema ga po 2 mjeseca, i onda mu treba 2 mjeseca da uhvati formu. 

Zar je moguce da se ovaj Jota uvijek povrijedi kad treba Zima da pocne I vrati se pred proljece, od cega si brate slatki.
Treba vidjeti da nema kakav FIFA turnir gdje on igra redovno.
Treba vidjeti da nema kakav FIFA turnir gdje on igra redovno.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Cuo sam da rastura FIFU momak...sto posto ima neki turnir preko decembra pa da se ne troši

Une vie honorable est une vie éternelle
Bez Allisona 4 tekme u ligi , ako se vrati do Uniteda možemo reći da smo ok prošli.Jota par sedmica duže , možda i čitav decembar.
Šansa za Kellehera da se malo ustabili i uveže 4-5 utakmica , i da pokaže da je dostojna zamjena.Robertsona očekujem i prije nego što je zamišljeno da se vrati , kažu da veoma dobro napreduje oporavak.
Za Thiaga i Bajčetića ako budu na klupi ikako u decembru , bit će rang osvajanja LP
Večeras pobjeda donosi prolaz i šansu da u revanšu igraju juniori bukvalno.
Šansa za Kellehera da se malo ustabili i uveže 4-5 utakmica , i da pokaže da je dostojna zamjena.Robertsona očekujem i prije nego što je zamišljeno da se vrati , kažu da veoma dobro napreduje oporavak.
Za Thiaga i Bajčetića ako budu na klupi ikako u decembru , bit će rang osvajanja LP

Večeras pobjeda donosi prolaz i šansu da u revanšu igraju juniori bukvalno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Relativno jak sastav da se osigura prvo mjesto i mirno zadnje kolo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uh bas rizicno da Salah i Diaz igraju.. nadam se da cemo proci bez povreda.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nećemo obezbjediti prvo mjesto ni ako dobijemo, ako Tolouse dobije svoju utakmicu, a bitno je jer igraš dvije utakmice manje.
Joj mrtve armosfere
Sad još dva i da zaspem na poluvremenu 

One more