Zašto ne Goran Karačić za golmansku poziciju?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije istina brate, oni se nadaju samo opstanku i da naredni derbi izvuku X.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:06I kone se nadaju Menalu,bice nam zestoka konkurencija haha
Ja mu i dalje savjetujem da upise fakultet. Taj nas je potencijal kostao lijepih bodova !
Allah mu dao svaki hajr. Selam ces mu maHsuz i reci mu neka dovi za Menala.
Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Zamisljam pun istok i onanuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 nov 2023, 11:30Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Kone Menalu nemogu dovesti ni na Soccer Manageru, tolikoholyman je napisao/la: ↑30 nov 2023, 08:29Nije istina brate, oni se nadaju samo opstanku i da naredni derbi izvuku X.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:06I kone se nadaju Menalu,bice nam zestoka konkurencija haha
To sto njihovih par forumskih pacenika koji grbavice u zivotu nisu vidjeli pisu ovdje, ne mozes smatrati ozbiljnim misljenjem..
JuricaSpindl je napisao/la: ↑30 nov 2023, 12:00Zamisljam pun istok i onanuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 nov 2023, 11:30Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Anpa, aqarius, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, bosnas_, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, egocentrik, ErosViverosViv, fera, fks74, Fouzi1, Fudo, HyperOS, insimadop, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Kaunas, Lecler, Lokomotifa, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, Pantelija, perodeformero, Posejdon, riki46, samoFKS, Serha, siroliver69, skoJaa, Taree, tuitamo, Varijantas8, Zagor, zagorski i 462 gosta.