Zašto ne Goran Karačić za golmansku poziciju?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije istina brate, oni se nadaju samo opstanku i da naredni derbi izvuku X.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:06I kone se nadaju Menalu,bice nam zestoka konkurencija haha
Ja mu i dalje savjetujem da upise fakultet. Taj nas je potencijal kostao lijepih bodova !
Allah mu dao svaki hajr. Selam ces mu maHsuz i reci mu neka dovi za Menala.
Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Zamisljam pun istok i onanuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 nov 2023, 11:30Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Kone Menalu nemogu dovesti ni na Soccer Manageru, tolikoholyman je napisao/la: ↑30 nov 2023, 08:29Nije istina brate, oni se nadaju samo opstanku i da naredni derbi izvuku X.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:06I kone se nadaju Menalu,bice nam zestoka konkurencija haha
To sto njihovih par forumskih pacenika koji grbavice u zivotu nisu vidjeli pisu ovdje, ne mozes smatrati ozbiljnim misljenjem..
JuricaSpindl je napisao/la: ↑30 nov 2023, 12:00Zamisljam pun istok i onanuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑30 nov 2023, 11:30Samo pogledaj Onanu i bice ti lakse. Ubleha za 50 miliona, mi ga vukli titovom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.