FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa u suštini ovo je zapravo ono što nam je i Mortem rekao, Dinamo vjerovatno traži previše novca za transfer, a Menalo nije igrač za kojeg će faliti ponuda.
Koljić bi bio super, uh šta li nas sve čeka
Koljić bi bio super, uh šta li nas sve čeka

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
I kone se nadaju Menalu,bice nam zestoka konkurencija haha
Nema sanse za Koljica, obzirom da igramo sa 1 napadacem. Nit bi on niti Olivera sjedili na klupi i cekali...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kome se oni bolan nadaju, nisu imali platu da ponude Sipoviću i Čoliću ljetos. Iskreno ne opterećujem se toliko Menalom, sigurno da bi bio najbolje krilo lige kada bi došao, ali ne treba previše riskirati.
Koljića bih volio, ali opet zavisi o kakvom financijskom dealu se radi, eto @nofearhz propala vijest, objavili mediji ranije
Koljića bih volio, ali opet zavisi o kakvom financijskom dealu se radi, eto @nofearhz propala vijest, objavili mediji ranije

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A koliko ste optereceni njima, ne budite mrtvi kompleksasi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako mislis evropu ili na vise frontova igrat,biti konkurentan na svakoj poziciji 3 igraca. Pogledaj eto klubove iz regiona i rostere,koliko igraca na jednoj poziciji. Mi kad imamo jedno dobro krilo i onda se spomenje jos neko top krilo kao pojacanje ide price nece sjediti na klupi,vec imamo dobro krilo itd. Odlicno krilo zamjenis jos boljim i tako napredujes,zdrava konkurencija.
-
- Kontakt:
Menalo nevrijedi ni 300k a kamoli 700k€.
Kako smo jaki naneee mi...
Joker vs vidovita Džemila vs Marko tarot vs baba Vanga

Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 29 nov 2023, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Sa Koljićem su šanse 50-50 ako ga povredu zaobiđu vjerojatno bi bio najbolji igrač lige, ali strah me Avramovskog 2. Ako se Renan planira prodati na zimu a umjesto njega dovesti Koljić to bi bila izuzetno loša odluka, jer ponavljam šanse sa Koljićem su 50-50. Iskreno se nadam da neće doći previše je rizično pogotovo ako se Renan planira prodati, radije bih Kiša doveo još ako je istina za zamjenu sa Ziljkićem.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Znaci nista od toga

Nema veze idemo dalje.Šega mi ujutru pisemo igrac dogovoren,popodne ili navecer da nije bilo nista vise od obicnog kontakta

Takvi smo uvijek,najbolje ko Hasic nesto iznenada iz vedra neba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pustite ljudi ove Mrkonje i Huseinbegovice molim vas...
Pa nije niko rekao da dogovoren, fino vam je jucer cini mi se Mortem napisao da je Ibricic poslao ponudu za Menala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koja tuga . Ovakve igrače imaš,napokon trenera ubodemo kako treba i onda Vicin borac sa mrtvacem Vinkom postane šampion.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Za Koljića nisam, samo zato što je iskaspaljen od teških povreda. Dobar igrač, sve to stoji, ali neka hvala. Muka mi više od staklenih igrača i moljenja Boga da neko bude zdrav. Čak mislim da je ovo za njega obična patka.
Nije Menalo propao, niti je potpisao. Shvatite jednom da je poslana ponuda, da se treba pregovarati, kombinovati, čekati itd. Ne traju pregovori sat vremena, nije Master Leaguea, ne ide to tako brzo.
Biće još mali milion lupanja, zato trebamo svi naći mjeru i uzimati sve s rezervom. Nekim igračima menadžeri dižu cijenu plačajući ovim portalčićima da objave članak, neki su možda i istina, ali sve je to u nekoj početnoj fazi. Neki su nigdje veze navedeni, kako bi se digla čitanost itd.
Nije Menalo propao, niti je potpisao. Shvatite jednom da je poslana ponuda, da se treba pregovarati, kombinovati, čekati itd. Ne traju pregovori sat vremena, nije Master Leaguea, ne ide to tako brzo.
Biće još mali milion lupanja, zato trebamo svi naći mjeru i uzimati sve s rezervom. Nekim igračima menadžeri dižu cijenu plačajući ovim portalčićima da objave članak, neki su možda i istina, ali sve je to u nekoj početnoj fazi. Neki su nigdje veze navedeni, kako bi se digla čitanost itd.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 13 gostiju.